Miley Cyrus turkálóba küldte exe ruháit
2013. október 11. 20:20
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Miley - n már csak röhögni tudok XDDD
2013. október 11. 20:20
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Kíváncsi vagyok mennyit kapnak majd a ruhákért.
2013. október 11. 20:29
|
|
LoganHenderson89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 207030 offline
|
Miley Cyrus-ról megvan az egyéni véleményem...Most hülye kis...(személyes vélemény) nem tudta volna ne talán tán felhívni és megkérdezni tőle, hogy "Hello! Nem kellenek az itt maradt ruháid?" !?! Ez azért már, hogy is mondjam... a bunkósság ne továbbja!
2013. október 11. 21:04
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Hát ez vàrható volt :0
2013. október 11. 21:05
Szentem csak féltékennyé akarják tenni egymást! Agyi szint: NULLA
2013. október 11. 21:09
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Művész?
Hű de sokan nincsenek tisztában a szavak jelentésével.Ha májlika művész,akkor én 'Van Gogh személyesen!
Sose lesz már ennek vége? Mindenki felfogta,hogy különváltak útjaik,mindegyikőjüknek ez a legjobb,kész,ennyi.Nem értem,hogy miért igényli májlika ilyen vészesen,hogy a média előtt élje az életét...
Sose lesz már ennek vége? Mindenki felfogta,hogy különváltak útjaik,mindegyikőjüknek ez a legjobb,kész,ennyi.Nem értem,hogy miért igényli májlika ilyen vészesen,hogy a média előtt élje az életét...
2013. október 11. 21:41
|
|
ZsocchanD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 184302 offline
|
Művész... Nekem inkább a botrányhősnő jut az eszembe róla, de ha ezt állítja magáról, csak nyugodtan...és szerintem jobb lett ez így, hogy Liammel szakítottak, mert valljuk be így Liam színvonala is csökkent Miley mellett.
2013. október 11. 21:54
Művész? Nálam még mindig DaVinci, Van Gogh, Michaelangelo és társaik a művészek. Vagy ez amit Ő művel már tehetségesebbnek, jobbnak számít? És a boldog alatt mit ért? Ezt is biztos csak a szájába rágták, hogy ezt mondd fel.
Az egyetlen jó rész ebben a cikkben az ahol leírják, hogy jótékony célra megy a bevétel.
Az egyetlen jó rész ebben a cikkben az ahol leírják, hogy jótékony célra megy a bevétel.
2013. október 11. 21:58
Liam egy bunkó meg is érdemelte..azért más nap már csókolózni...fhuj! De Mileyről is milyen kép ez? Borzasztó..
2013. október 11. 23:05
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
"művész vagyok" az év poénjaxd miota művész az aki play backel a szinpado és rázza seggét..az biztos h elvan száálva magátol.. valoszinü a sztriptiz bárban találkozott avval a hapsival és holt részeg volt a hapsi és igy könnye rámászott mert a kutyának se kéne..
2013. október 11. 23:17
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Ez csak egy rossz vicc.
2013. október 11. 23:30
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Aha, művész, persze... én pedig minden második órában szivárványokon csúszdázok majd egy unikornissal bejárom tündérországot. Ha eddig azt hittem, ennek a csajnak csak feltűnési viszketegsége van, akkor módosítanom kell a véleményemen: nem csak figyeleméhes, de nagyon el van tájolva önmagával kapcsolatban.
A vőlegényén pedig már valószínűleg akkor túl volt, amikor más pasiknak rázta a seggét élőadásban...
A vőlegényén pedig már valószínűleg akkor túl volt, amikor más pasiknak rázta a seggét élőadásban...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: