Miley Cyrus turkálóba küldte exe ruháit
2013. október 11. 18:41
Végre boldog! Egyébként jól tette, hogy odaadta boltoknak Liam ruháit. Most odaözönlenek a Liam fanok. Remélem gyorsan összejön egy jó pasival, és Liamtól nem volt szép, hogy a szakítás után egyből más lányt csókolgat! De szerintem még nem tették túl magukat egymáson, mert ha Miley túl lenne rajta Liam kezébe nyomta volna a ruháit és Liam sincs túl Mileyn mert egy másik nővel akarja feledtetni a bánatát! Legyen már vége ennek a kapcsolatnak!!!
2013. október 11. 18:45
|
|
emelcsi2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.04. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 197208 offline
|
JadeB részben igazad van. én is a régi mileyt szeretném azt aki normál cuccokban járt, nem mutogatta magát, nem voltak botrányai(!!!), tinik számára nézhető( nem 18-as)videókat csinált.
liam egy nagy barom már elnézést a fanoknak,mert ha szerette volna mileyt igazából akkor tett volna arra hogy éppen egy kissé botrányos videoklippet csinált. a VMA megintcsak egy másik téma mert az mileytől télleg sok volt. a wrecking ballhoz amikor még nem láttam a videóját először azt gondoltam hogy valami ,,sétálgat a városban és közben sír" fajtájú lesz, na eléggé meglepett hogy egy golyón hintázik meztelenül(!)de neki is lehet egy-két botrányos videója.
liam egy nagy barom már elnézést a fanoknak,mert ha szerette volna mileyt igazából akkor tett volna arra hogy éppen egy kissé botrányos videoklippet csinált. a VMA megintcsak egy másik téma mert az mileytől télleg sok volt. a wrecking ballhoz amikor még nem láttam a videóját először azt gondoltam hogy valami ,,sétálgat a városban és közben sír" fajtájú lesz, na eléggé meglepett hogy egy golyón hintázik meztelenül(!)de neki is lehet egy-két botrányos videója.
2013. október 11. 18:56
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
jó döntés volt!
2013. október 11. 19:12
Szép dolog volt tőle, hogy elajándékoztta a ruháit!
2013. október 11. 19:16
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Winnie Sweetie @ 2013.10.11. 17:47)
A seggrázáshoz, nyelvnyújtogatáshoz, trágár beszédhez, meztelenkedéshez, erkölcstelen dolgok tanításához, drogozáshoz, füvezéshez, r*banckodáshoz, repedt fazék hangon való nyekergéshez és szinte az összes vallás gyalázásához semmi, ismétlem SEMMI tehetség nem kell. Márpedig ő egyedül ehhez ért. Ezt minden ember véghez tudja vinni, de (hála Istennek) egy személy sem teszi, mert senki sem olyan bátor, hogy ennyire lejárassa magát ország-világ előtt, mint ez a fruska.
Szóval, ja, Miley TALÁN egyetlen pozitív tulajdonsága a bátorság.
Szerintem pedig csak akkor adományozgasson ruhákat, ha az övé. Mert más ruháit eladni jó célra, az erkölcstelenség, ha a sajátját adományozza el, na akkor kalapot emelek neki.
Szóval, ja, Miley TALÁN egyetlen pozitív tulajdonsága a bátorság.
Szerintem pedig csak akkor adományozgasson ruhákat, ha az övé. Mert más ruháit eladni jó célra, az erkölcstelenség, ha a sajátját adományozza el, na akkor kalapot emelek neki.
Egy dologgal nem értek egyet. Azzal, hogy ezt a bátorságra fogod. Májli nem bátor, hanem szimplán csak setét, mint az éjszaka. Aki nem tesz hasonlókat, mint ez a kis műmájer celebecske, az nem gyáva, hanem csak rendelkezik némi józan ésszel és egészséges önkritikával. Szóval az egyetlen magyarázat arra, amit Májlika művel az az, hogy ostoba.
2013. október 11. 19:22
Okos húzás volt ez tőle =D.. Egyben nagyon rendes is hogy jótékony célre fordította (:
2013. október 11. 19:33
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
A művész jelzőt használhatják és használják is a zeneiparban tevékenykedő emberekre, csak előfordul, hogy dobálóznak a szavakkal miközben lövésük sincs mit jelent. Miley a világba beszél ismét, biztos eltöltött egy csajos délután "Ginával", "Katival" meg a többiekkel és egyből megnőtt az önbizalma. Szeretne ő művész lenni, mint az igazi zenészek, akik képesek olyan érzéseket közvetíteni, ami foglalkoztat minket. A lapát nyelvén és a s*ggrázáson kívül mást nem tud felmutatni.
Szép dolog az adományozás, de előtte megkérdezhette volna Liamet, hogy szándékozik-e lemondani a ruháiról. Úgy viselkedik, mint egy sértett kislány.
Szép dolog az adományozás, de előtte megkérdezhette volna Liamet, hogy szándékozik-e lemondani a ruháiról. Úgy viselkedik, mint egy sértett kislány.
2013. október 11. 19:36
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Huh, de nagylelkű más ruháival... szánalmas. Miért nem a saját designos gönceivel jótékonykodik? Azt sem tudja, hogyan szúrjon bele az exébe. Mekkora intelligencia kell ehhez.
1 felhasználónak tetszik:
Winnie Sweetie
2013. október 11. 19:47
ha így tól van rajta, akkor nem is szerette Liamet!!!
2013. október 11. 19:50
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Művész? Azért ez barokkos túlzás. Általában nem az egyén, hanem a közönsége hív valakit így és nem kevés idő után.Egyéniség,tapasztalat,időtálló produktum= művész(et). Biztosan én vagyok rosszul összerakva, de senki ruháit nem adományoznám el. Utána küldeném vagy megkérdezném, hogy kell e még neki?
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. október 11. 20:02
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
legyen boldog egy kicsit
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.