Miley Cyrus turkálóba küldte exe ruháit
2013. október 11. 16:48
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Sokkal nagyobb zenei előadók is váltig állítják, hogy amit Miley csinál az ugy jó ahogy. A gyűlölködök véleményét meg nem veszi észre. Mintha érdekelné, hogy egy egyszerű utáló mit gondol róla..
2013. október 11. 16:50
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Ő művész? Hát én mindjárt itt halok meg. O____O Ajánlom figyelmébe drága Deidara mottóját. x3 Igaz, PinkPoison? :3<3
2013. október 11. 16:52
Azért kell egyfajta perverzió ahhoz, hogy valaki Liam Hemsworth használt fehérneműjét akarja megvásárolni...
2013. október 11. 16:53
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
had pasizzon, nem mintha Liam nem csajozott volna már akkor amikor a bajok elkezdődtek
2013. október 11. 16:53
|
|
someone99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 795 Csatolások: 0 Azonosító: 199116 offline
|
MadHatter írta:
"Tudom, hogy ki vagyok, tudom, hogy egy művész vagyok" Igen, egyetértek. Művészien tudja rázni a seggét és előadni a kiégett drogos szerepét. Az emberiség romokban, az erkölcs romokban, a művészet szó jelentése romokban. Mióta számít művészetnek, ha a színpad kellős közepén kelleti magát, mintha valami útszéli lenne? blink.gif Nálam a művészetet többek között Luciano Pavarotti, Michelangelo Buonarroti, Leonardo da Vinci vagy Montserrat Caballé jelenti, nem egy olyan attensönhór, mint májli. Egyébként az lenne a legjobb, ha mindenki ignorálja májlit, mert minél többet foglalkozunk vele, annál jobban tolja a képünkbe a ronda seggét. Jövőre vagy neadjisten' még idén télen már a nyelvét fogja a szánkba dugni, ha akarjuk, ha nem, én mondom. blink.gif Nem vagyok kíváncsi májli ízlésromboló dolgaira, sem a nemi életére, amit oly büszkén reklámoz.
teljes mértékben igazat adok.
:D:D:D
"Tudom, hogy ki vagyok, tudom, hogy egy művész vagyok" Igen, egyetértek. Művészien tudja rázni a seggét és előadni a kiégett drogos szerepét. Az emberiség romokban, az erkölcs romokban, a művészet szó jelentése romokban. Mióta számít művészetnek, ha a színpad kellős közepén kelleti magát, mintha valami útszéli lenne? blink.gif Nálam a művészetet többek között Luciano Pavarotti, Michelangelo Buonarroti, Leonardo da Vinci vagy Montserrat Caballé jelenti, nem egy olyan attensönhór, mint májli. Egyébként az lenne a legjobb, ha mindenki ignorálja májlit, mert minél többet foglalkozunk vele, annál jobban tolja a képünkbe a ronda seggét. Jövőre vagy neadjisten' még idén télen már a nyelvét fogja a szánkba dugni, ha akarjuk, ha nem, én mondom. blink.gif Nem vagyok kíváncsi májli ízlésromboló dolgaira, sem a nemi életére, amit oly büszkén reklámoz.
teljes mértékben igazat adok.
2013. október 11. 16:56
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Művész?? bárminek mondhatja magát csak annak nem!! De mostanában már így hívják a k*rvákat mert ha igen akkor szóljon mát valaki nekem hogy le vagyok maradva!
2013. október 11. 16:59
|
|
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline
|
Szerintem Miley teljes mértékben megérdemli a boldogságot Liam után.
2013. október 11. 17:00
|
|
Mollynickivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 209864 offline
|
de legalább jótékony célra adta a ruhákat...kb ennyi érdekelt ebből a cikkből...
2013. október 11. 17:03
Ha mással nem is legalább Liam ruháinak elajándékozásával tett egy kis közhasznú dolgot, amire már jó ideje nem volt példa tőle.
A "művész" szót azért én is erősnek érzem, hisz semmi olyannal nem rendelkezik, amiért így nevezhetné magát...
A "művész" szót azért én is erősnek érzem, hisz semmi olyannal nem rendelkezik, amiért így nevezhetné magát...
2013. október 11. 17:04
Nem tudom, meddig képes még elmenni, de eljutottam arra a szintre, hogy már semmin se lepődöm meg... hová tűnt a szende tinilány? Lehet, hogy csak egy szerep volt, de nekem mégis még mindig szimpatikusabb Hannah Montana.
Egyébként már csak azért is elolvasom ezeket a cikkeket, hogy nevessek egy jót!
2013. október 11. 17:07
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Turlálóba?
woww. Miley 4Ever
Fuck Haters
2013. október 11. 17:17
Művész? Az évezred poénja
Istenem xD Wow turkálóba vitte a ruhákat. Egy igazi művész
2013. október 11. 17:18
|
|
H_rawrrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 371 Csatolások: 20 Azonosító: 205236 offline
|
Turkálóba? Hát én azt hiszem visszaadtam volna neki, de az, így legalább jótékony célra megy!
Nem lehetett túl nagy a szerelem, ha mind a ketten ilyen gyorsan továbbléptek.
2013. október 11. 17:19
|
|
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline
|
Ez a cím aztán nagyon jó..még jó ,hogy nem is adta turkálóba,hanem jótékony célra
Egyébként pedig nem rég nyilatkozott arról,hogy nincs semmi közte és Theo között,csak barátok!
2013. október 11. 17:23
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Miley kedves, mit szívtál?
2013. október 11. 17:27
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Ha neki igy jobb...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: