Owen Wilson ismét apa lesz, a gond csak az, hogy a gyermeke anyja a férjezett Caroline Lindqwist.
A teljes cikkhez kattints ide!
Botrány! Férjezett nőtől vár gyereket Owen Wilson
2013. október 10. 17:51
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
-.- Az emberek nem kéne összefeküdjenek fűvel-fával, főleg akkor nem, ha az egyik kapcsokatban van, legfőképpen pedig akkor nem amikor az egyik házas.
2013. október 10. 17:53
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Nem csak a cím a fura. Tele van elírásokkal és az utolsó bekezdésnek sincsen semmi értelme...
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2013. október 10. 17:54
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Szeretem Owent,de nem volt szép tőle,hogy házas nővel feküdt le.
2013. október 10. 18:16
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Szerintem ez nem ugyanaz mint Simonnál, akiről azt hallani, hogy örül hogy apa lesz, és felneveli a gyermekét.Owen szerintem egy NAGY szerencsétlenség, már nem azért
de egyre több a tipikus már majdnem szó szerint értetendő "híres vagyok, bármit megtehetek, sok moneym van, és ki az a hülye, számolja a gyerekeim számáta halál, engem nem érdekel hogy kitől van, majd lesz vele valami" féle mondóka.
Szomorú
2013. október 10. 18:17
nem is vártam mást Owentől. még szerencse, hogy színészkedni jobban tud, mint védekezni..
2013. október 10. 18:19
Cak tisztázzuk: Owen várja azt a gyereket és nem a nő? rohog.gif
2013. október 10. 18:23
Az én szüleim is gyereket vártak. De én jöttem helyette...
2013. október 10. 18:29
Kíváncsi leszek, hogy Owen mennyire fog törődni azzal a gyerekkel.
2013. október 10. 18:29
Úgy látom, egy páran még nem látták a Junior című filmet.
Viccet félretéve, mindkettőnek csak gratulálni tudok. A nő egy kiváló feleség, Owent meg inkább hagyjuk. EZ Amerika (és sajnos a világ nagy része ilyen), mindenki összefekszik mindenkivel.
Viccet félretéve, mindkettőnek csak gratulálni tudok. A nő egy kiváló feleség, Owent meg inkább hagyjuk. EZ Amerika (és sajnos a világ nagy része ilyen), mindenki összefekszik mindenkivel.
2013. október 10. 18:38
|
|
Mollynickivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 209864 offline
|
jézusom szegény gyerekek!!!
(
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.