Én csak most kezdem el fejlődni ilyen téren.

Mivel a nagymamám ráunt arra, hogy naponta ebédet csináljon nekünk iskola előtt (minden második hónapban délutánosok vagyunk az iskolában), ezért rám hárult a feladat. Reggel felteszem főlni vagy sülni az ételt, és amíg tanulok kész is lesz. Tudok már elég sok dolgot, ma például húslevest csináltam sajtos tésztával

Én, aki eddig még a cukrot és a sót sem tudta megkülönbözteti ránézésből. Anyától nem várhatjuk el, hogy ő csinálja az ebédet, mivel reggel fél hattól délután négyig dolgozik, aztán még itthon is a dokumentációt írja, és mindig hullafáradt, főleg most, hogy valami rendezvényet szerveznek. Előtte lévő nap mindig megbeszélem vele, hogy másnap mi a teendőm, stb. Néha kicsit sótlan lesz a cucc, de igyekszem.

Ahhoz képest elég otthonos lettem a konyhában, hogy fél éve még a szendvicsekben és az almáspitében ki is merült a tudásom. Egyedül még csak a bonyolult, időigényes tortákat nem merem bevállalni, de hétvégenként, amikor anyának is egy kicsi szabadideje van, általában segítek neki sütit sütni.