gvilcsi írta:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!De várom már!!Utána jöjjön a Smaragdzöld is!!!!De a Rubinvöröst mostmár szinkronizálhatnák.....Igaz láttam már felirattal de az nem olyan.Nagyon kíváncsi vagyok már az egészre és persze a legjobban Xemeriusra..
SZINKRONIZÁLTÁK? *-----*
Kezdetét vette a Zafírkék forgatása
2013. október 10. 20:10
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
2013. október 10. 22:58
|
|
RecklessBambievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 122 Csatolások: 14 Azonosító: 203802 offline
|
jaj de jóó
imádom a könyvsorozatot és a filmet is :3
2013. október 11. 16:04
|
|
Ella Kolonicsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.23. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 202436 offline
|
juj de jóó
nagyon szeretem a könyvsorozatot és a filmet is.. már alig várom ..
2013. november 17. 16:01
|
Mangooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.04. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 190959 offline
|
Imádom a könyveket. Kb. 3 nap alatt olvastam ki mind a 3 részt!
A filmet ma akarom megnézni. Remélem jól sikreült és a 2. is az lesz. S a 3.-at meg megfilmesítik!
A filmet ma akarom megnézni. Remélem jól sikreült és a 2. is az lesz. S a 3.-at meg megfilmesítik!
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2014. január 15. 20:43
|
|
cukicitrom12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 208553 offline
|
én nagyon várom már elkezdtem a könyvet is olvasni es az sokkal részletesebb mint a film de a film is jo
2014. április 22. 21:55
Aww megcsak mist kezdtem el olvasni a konyvet de nagyon tetszik es miutan elolvastam majd mind a haromreszt csak utanna nezem meg a filmet. De nagyon orulok hogy van film is, tuti megnezem.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.