Starity

Floor Jansen a Nightwish új énekesnője

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 09. 20:37 #21
bucii
bucii

Státusz~ Élvezd az élet minden egyes percét - hisz egyszer élünk ;))
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1038
Csatolások: 9
Azonosító: 171514
Magggot én is így érzek..
2013. október 09. 21:50 #22
- törölt felhasználó -    
Tarjának kellett volna maradnia! Így már nem lesz jó sad.gif Nem szimpi nekem ez a Floor...
1 felhasználónak tetszik: TarjaNightwish
2013. október 09. 22:42 #23
- törölt felhasználó -    
Nevezzetek nyugodtan elfogultnak, de én Tarjával ismertem meg a Nightwisht és azóta is többnyire az ő előadásában hallgatom a dalokat. Szerintem az ő hangjával, az ő karakterével volt a csúcson az együttes...azóta lassan, de biztosan süllyed lefelé. A "Grandmaster" (Tuomas) létrehozta, most pedig úgy tűnik erősen azon van, hogy süllyesztőbe küldje az együttest.
Nekem semmi problémám Floor-ral, de egyszerűen sérti a fülemet a hangja. Egyetértek az előttem szólókkal -> ez már nem Nightwish. cray.gif
1 felhasználónak tetszik: TarjaNightwish
2013. október 10. 14:20 #24
- törölt felhasználó -    
Idézet (Glorita @ 2013.10.09. 22:42)
Nevezzetek nyugodtan elfogultnak, de én Tarjával ismertem meg a Nightwisht és azóta is többnyire az ő előadásában hallgatom a dalokat. Szerintem az ő hangjával, az ő karakterével volt a csúcson az együttes...azóta lassan, de biztosan süllyed lefelé. A "Grandmaster" (Tuomas) létrehozta, most pedig úgy tűnik erősen azon van, hogy süllyesztőbe küldje az együttest.
Nekem semmi problémám Floor-ral, de egyszerűen sérti a fülemet a hangja. Egyetértek az előttem szólókkal -> ez már nem Nightwish. cray.gif

Nem vagyok a rajongója a bandának, de hasonlóképpen gondolom én is a dolgokat. Tarja-val ismertem meg őket, és ha a dalaikat hallgatom, akkor inkább azokat hallgatom, amikben ő énekel. Szerintem az ő hangja, stílusa nagyon beleillett az együttesbe. Anette pedig egy más együttessé tette a bandát, mint minden új hang, aki egy régebbi bandába csatlakozik. Persze haladni kell, és nem kell megállnia az életnek, ha az énekes kiválik a bandából, de egy ilyen lépésnél számolni kell az együttesnek azzal, hogy a rajongóik nagy része lecserélődik.
2013. október 11. 15:33 #25
bpelikn
bpelikn
visszatérő vendég
Hozzászólás: 216
Csatolások: 0
Azonosító: 133979
Tomi Boy ! csak gyomorral bírjad Floor-t, ahogy Tarjust illetve Nettie-t is. XXXDD
2013. október 20. 12:16 #26
nyafatka
nyafatka
új tag

Státusznemo my name forevermore... ♥
Hozzászólás: 43
Azonosító: 189889
Én személy szerint örülök Floornak. Ahhoz képest, hogy Nettie-t nagyon nehezen tudtam elfogadni( sőt, csak a kilépése utána), ahhoiz képest, Floort egyből megszerettem. Bár nekem a Nightwish még mindig Tarjával lenne tökéletes és az ő helyében már egy bocsánatkérő levéllel mentem volna vissza a bandához Anette távozása után. Szerintem hagyni kéne már ezeket az énekesnőket és hagyni kéne Marcot énekelni. Sok sikert Floor-nak, kiváncsi vagyok meddig marad a bandában!
2013. október 20. 20:17 #27
- törölt felhasználó -    
na akkor a közel jövőben nem hallgatok új Nightwish dalokat. olyan unszimpatikus nekem ez a nő (amilyen ronda a képe a fenti képen). Maradjon inkább a Revampban, vagy hol, de a NIghtwish-ben ne.

Egyébként, ha anno Tarja meggondolja, kihez megy férjhez és nem változik meg a viselkedése, talán még ma is az együttesben lenne. Anette meg jogosan hagyta ott akkor, mivel a tudta és a beleegyezése nélkül kértek fel helyetesítőt, amikor ő rosszul lett.
És igen, nem lesz két év, és megint női énekes csere lesz. Lassan olyan lesz ez az együttes is, mint a Sirenia.
2013. december 11. 09:12 #28
draculina
draculina
visszatérő vendég
Hozzászólás: 123
Azonosító: 171800
úgy néz ki ez a "nő" mint egy transzvesztita egy elcseszett plasztikai műtét után XD... de komolyan, jó, az egy dolog, hogy milyen hangja van, mert azt meg kell hagyni, a hangja azért ott van, de azért küllemre hogy néz már ki. semmi nőies kinézete nincs. jó, tudom, szegény nem tehet róla hogy ilyen ronda, de... akkor legalább nézzen tükörbe, gyakoroljon önkritikát, és lépjen le a NW-től. a Nightwishbe mindkét énekesnő igen nőies alkat volt, és most ez a rút kiskacsa teljesen kilóg.
2014. március 09. 10:27 #29
Axenne
Axenne

StátuszOlyan szinten lazulunk, hogy szétesik a világ is :D
Hozzászólás: 764
Csatolások: 63
Azonosító: 222385
Mivel én Anette-al ismertem meg az NW-t, és vele szerettem meg, ezért nekem ő a Number One, de az viszont igaz, hogy Tarjaának jobb hanga van. De könyörgöm Floor? Jó hangja van, de nem illik be a zenekarba... most komolyan odaállítani ezt a csaknem 20 centivel magasabb brünhildát Emppu mellé? Nevetséges... Merem remélni, hogy leváltják és majd találnak valakit, aki valahol Tarja és Anette között áll hangilag...
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!