Starity

Floor Jansen a Nightwish új énekesnője

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 09. 16:27 #1
Falling Awake
Falling Awake
visszatérő vendég

StátuszNormal is not the norm, it's just a uniform..
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 180
Csatolások: 25
Azonosító: 155291
A banda két új taggal is bővült, akik részt vettek az Imaginaerum turné koncertjein — ma végre hivatalossá vált a hír: Floor marad a zenekarban.
A teljes cikkhez kattints ide!
2013. október 09. 16:30 #2
- törölt felhasználó -    
ez a kúrva ??!!!
2013. október 09. 16:30 #3
kicsikoki
kicsikoki
dragon
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
Pár év múlva úgy is másik énekesnőjük lesz, vagy is csak reménykedem benne. Számomra nem emészthető a dolog, hogy Ő énekel ezentúl az albumokon. De kiváncsi vagyok mit hoznak össze vele..
2 felhasználónak tetszik: Reija, TarjaNightwish
2013. október 09. 16:32 #4
- törölt felhasználó -    
Idézet (kicsikoki @ 2013.10.09. 16:30)
Pár év múlva úgy is másik énekesnőjük lesz, vagy is csak reménykedem benne. Számomra nem emészthető a dolog, hogy Ő énekel ezentúl az albumokon. De kiváncsi vagyok mit hoznak össze vele..

egy hordó sült kulát!
2013. október 09. 16:35 #5
Reija
Reija
S๓๐๐ηSτץℓε ツ

StátuszValar Morghulis
Hozzászólás: 1526
Csatolások: 31
Azonosító: 201759
Egyenlőre sem a nem örülök sem a dejó oldalra nem állok be. Majd ha lesz album eldöntöm szeretem-e Floor-t a Wish-ben. Troy már régóta olyan mint a plusz egy fő neki örülök. Tuomas-t meg szivesen pofán vágnám egy lapáttal jelen pillanatban. pardon.gif
3 felhasználónak tetszik: kicsikoki, TarjaNightwish, AmyTurner
2013. október 09. 16:35 #6
- törölt felhasználó -    
Nem fejtem ki a véleményem bővebben annál, mint amit elmondtam már néhány embernek. Nálam az a különleges helyzet állt fent Anette esetében, hogy gyakorlatilag vele ismertem meg a Nightwish-t az időszámítás 2007. évében, szóval én mindig is szerettem Nettie-t. Az már más tészta, hogy a legimádottabb NW-énekesnőm Tarja volt, de Anette-t is nagyon szerettem. Floor pedig a többi együttesében igazán jó, az éjszakai kívánságban viszont nem bírom elviselni. Nem tudom, ez miből adódik, lehet, hogy jövőre már nem így vélekedek majd az egészről (nem hiszem, kicsi az esélye...), de jelen pillanatban le kéne állítanom a gondolataimat, mert nagyon csaponganak. Amióta megláttam a hírt Floor hivatalos Facebook-oldalán, azóta az első öt és a hatodik album dalait hallgatom. Valahogy úgy érzem, hogy számomra véget ér a Nightwish-varázs... Biztosan belehallgatok az új anyagba, mert érdekel, hogy mit hoznak össze, de egyszerűen nem bírok megbarátkozni a gondolattal, hogy Floor = Nightwish... Ezek után legyen annyi gerinc benne, hogy kiáll Tarja mellé énekelni. Én már csak Emppu-t sajnálom, megint az ő neve került a levél aljára, ami egyáltalán nem jelent jót és nem is jelentett... Kíváncsi vagyok arra, hogy Anette mit szól ehhez az egészhez. Amennyire emberséges, biztos sok sikert kíván majd nekik... Azt viszont a mai napig nem bírja bevenni a gyomrom, hogy az Imaginaerum turnét Floor vitte végig, holott a lemez összes dalát Anette énekelte... (Jó, Taikatalvi kivétel). Remélem, legalább holnapig sikerül csillapítanom magamban az egyre csak felmerülő kérdéseimet...
4 felhasználónak tetszik: kicsikoki, Reija, TarjaNightwish, AmyTurner
2013. október 09. 16:46 #7
FeketeCseresznye
FeketeCseresznye
that's gay

StátuszSaving people, hunting things
Hozzászólás: 1372
Csatolások: 17
Azonosító: 140689
Nem igazán örülök a hírnek. Én is úgy ismertem meg a Nightwish-t hogy Anette volt az énekesnőjük így nekem Ő egyenlő a NW-vel (Ettől még szerintem Tarja volt a legjobb hangú énekesnőjük). De valamiért úgy érzem hogy pár év múlva megint váltás lesz...
2013. október 09. 16:51 #8
Teresa Smith
Teresa Smith
új tag
Hozzászólás: 51
Csatolások: 0
Azonosító: 130424
Na jó ez már sok..Tarjával ismertem meg az együttest így nekem ő a Number One, Nettie csak a Number Two, de szerintem vele volt a csúcson a Nightwis, és azok a dalok amiket neki írtak Floornak már nem áll jól, ez így volt Tarja dalaival is. Szóval..szerintem pár év múlva a süllyesztőbe kerül a NW sad.gif
2013. október 09. 16:51 #9
Hachiii
Hachiii
visszatérő vendég

StátuszQui prior est tempore, potior est iure.
Hozzászólás: 330
Azonosító: 171199
Na neee... A Nightwish a világot jelenti nekem, a kedvenc együttesem, erre meg... Elismerem Floor Jansen tudását, de nem illik a Nightwish-be. Egyszerűen rosszul vagyok amikor az Ő előadásában hallom a régi dalokat. Remélem ez a felállás nem marad hosszú életű, és jön a váltás!
1 felhasználónak tetszik: TarjaNightwish
2013. október 09. 17:01 #10
AmyTurner
AmyTurner
visszatérő vendég

Státusz" Because I'm one hell of a butler"
Hozzászólás: 278
Azonosító: 165135
Édes, drága, egyetlen Tuomas... NORMÁLIS VAGY?! Sajnálom, ez kikívánkozott belőlem. Nettie-vel ismertem meg a bandát, imádom Tarja hangját, de Floor... nos, maradjunk annyiban, hogy nem tudom, mit kezdjek vele - egyelőre. Valószínűleg belehallgatok az új albumba, a többi a jövő zenéje. Troynak örülök, Tuomas esetében pedig Reija, beszállhatok a szívlapátommal?
2 felhasználónak tetszik: Reija, TarjaNightwish
2013. október 09. 17:04 #11
Falling Awake
Falling Awake
visszatérő vendég

ZitaTwilight egyetértek veled..smileeee.gif Nekem is megszűnt a varázsa az egész bandának...rettenetesen kicsi koromtól kezdve az Isten voltak ők...Emppu és Tarja voltak mindig a kedvenceim. Aztán jött Anette, akivel idő kellett, hogy megbarátkozzak. Most Floor...részemről nem tudja bevenni a gyomor ezt a dolgot..Hátha később. De számomra a Wish már megszűnt, felbomlott.És valaki új, valaki más banda áll már helyettük..sad.gif
2013. október 09. 17:05 #12
Falling Awake
Falling Awake
visszatérő vendég

A szívlapátos történetbe én is beszállnék..biggrin.gif De lehet egy malteros vödört is a fejére borítanék..biggrin.gifD
1 felhasználónak tetszik: Reija
2013. október 09. 17:47 #13
mind1neked
mind1neked
A Starity macskásnénije^^

StátuszI need weed and speed ;)) :)
Hozzászólás: 5547
Azonosító: 194508
Nem örülök neki....
2013. október 09. 17:49 #14
- törölt felhasználó -    
Amúgy meg Floor tudja, hová menjen azzal, hogy a Dark Chest Of Wonders-ből idézget...
1 felhasználónak tetszik: TarjaNightwish
2013. október 09. 18:18 #15
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Hááát, nem is tudom. A Nightwish - t mindig is jó zenekarnak tartottam, de engem leginkább azok a dalaik fogtak meg, amiket Tarja énekelt... meg volt egy - két Anette - es dal is, amik tetszettek. Floor pedig... hallottam már énekelni, és kétségkívül tehetséges, de én ezt nem bírom megemészteni. Egy énekesnőváltás még elment kettő már kevésbé...
2013. október 09. 18:19 #16
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Zita a te szavaiddal telyesen egyetértek,még volt pofája a Dark Chest Of Wondersből idézni,először talán vegyen ritmus leckéket azután idézgessen vagy még akkor SEM,ez a nő már kezd kicsit irritálni azmegmár mi,hogy ex-ReVamp nehogymár nagynak érezze magát!ohmy.gifO
2013. október 09. 18:19 #17
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

ZitaTwilight: ez tényleg egy kicsit durva így....
2013. október 09. 18:20 #18
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Egyébként sejteni lehetett, hogy ez lesz a vége.
2013. október 09. 18:27 #19
niczy
niczy

Státusz"...csak te maradj meg nekem,csak te maradj meg...♥LeanderRising♥
Hozzászólás: 736
Csatolások: 88
Azonosító: 124067
Anette-t nem tudja felülmúlni smileeee.gif de soksikert neki:) mindig is szerettem a csapatot,és ezen nem változtat senki smileeee.gif)
2013. október 09. 18:31 #20
- törölt felhasználó -    
ez.. ez számomra már nem Nightwish...sad.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!