De Camila miért is k***a meg r**c ?
Austin Mahone becsajozott?
2013. október 09. 19:20
szerintem cukik lennének
2013. október 09. 19:26
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Oszika @ 2013.10.09. 17:56)
Ezek meg kik ezek?!
Általában hosszabb hozzászólásokat szoktam írni minden topikhoz, de nekem is ez jutott eszembe.
2013. október 09. 19:29
|
|
dia0311új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 204676 offline
|
Csak lesek... Komolyan, az agyam eldobom, milyen kommentek vannak itt. Miért is? Egy hülye pletyka miatt? Ha igaz is, inkább örülnötök kellene a kedvencetek boldogságának. Én is örülök neki, bár én nem Austin-ról, hanem Camiláról beszélek. Mi az, hogy csúnya? Kikérem magamnak! Csak szeretnétek legalább fele olyna csúnyák lenni, mint ő. Camila gyönyörű lány, nagyon édes hanggal, aki MAGÁTÓl, ismétlem MAGÁTÓL jutott el oda négy társával, ahol most vannak. Ismétlem, én nem szeretem Austint, viszont nagyon aranyosak. Amúgy amíg meg nem erősítik, nem kell utálkozni. Nézzetek először magatokba.
1 felhasználónak tetszik:
bogicica2000
2013. október 09. 20:05
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Camila_Cabello:
"JAH IGEN ÉS HA JÖSZTÖK NEKEM A LITÖL MIXEL AKKOR MEHETTEK IS VELE VISSZA MERT AZ 5H A SAJÁT EREJÜKBŐL TART OTT AHOL TART ÉS NEM KELLETT NEKIK SEGÍTSÉG AZ 1D FANOKTÓK MINT EGYESEKNEK . "
lol ezen behaltam, de ez a legigazabb mondat, amit ma olvastam. xD
"JAH IGEN ÉS HA JÖSZTÖK NEKEM A LITÖL MIXEL AKKOR MEHETTEK IS VELE VISSZA MERT AZ 5H A SAJÁT EREJÜKBŐL TART OTT AHOL TART ÉS NEM KELLETT NEKIK SEGÍTSÉG AZ 1D FANOKTÓK MINT EGYESEKNEK . "
lol ezen behaltam, de ez a legigazabb mondat, amit ma olvastam. xD
Becca26
2013. október 09. 20:07
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
kami98:
Már meg ne haragudj, de te mennyire szánalmas ember vagy...
Már meg ne haragudj, de te mennyire szánalmas ember vagy...
2013. október 09. 20:07
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Camila_Cabello @ 2013.10.09. 19:37)
Tudjátok meg a jó isten hozzátok vághatna egy szótárt .
Főleg téged . LEGYÉL TISZTÁBA A SZAVAK JELENTÉSÉVEL B@SZKI
DE TUDOD MIT AZ A "RIB@NC" 16 ÉVESEN TÖBBET ELÉRT MINT TE EGÉSZ ÉLETEDBE ! NYÁVOGNAK ? TÉNYLEG AZÉRT LETTEK 3.-OK AZ X FACTORBAN MERT NYÁVOGNAK JAH IGEN ÉS HA JÖSZTÖK NEKEM A LITÖL MIXEL AKKOR MEHETTEK IS VELE VISSZA MERT AZ 5H A SAJÁT EREJÜKBŐL TART OTT AHOL TART ÉS NEM KELLETT NEKIK SEGÍTSÉG AZ 1D FANOKTÓK MINT EGYESEKNEK .
CSÚNYA ? TUDOD MI A CSÚNYA ? AHONNAN KI JÖTTÉL AZ A CSÚNYA . MIELŐTT LE HORDASZ VALAKIT ELŐTTE GONDOLKODJ AVVAL A TYÚK ESZEDDEL . HA ENNYIRE SZRETED AUSTINT AKKOR EL FOGADOD ,H SZERET VALAKIT .
Egyébként a starity a többi pletykás oldalal együtt egy pletyka tanya a bolhából elefántot csinálnak

DE TUDOD MIT AZ A "RIB@NC" 16 ÉVESEN TÖBBET ELÉRT MINT TE EGÉSZ ÉLETEDBE ! NYÁVOGNAK ? TÉNYLEG AZÉRT LETTEK 3.-OK AZ X FACTORBAN MERT NYÁVOGNAK JAH IGEN ÉS HA JÖSZTÖK NEKEM A LITÖL MIXEL AKKOR MEHETTEK IS VELE VISSZA MERT AZ 5H A SAJÁT EREJÜKBŐL TART OTT AHOL TART ÉS NEM KELLETT NEKIK SEGÍTSÉG AZ 1D FANOKTÓK MINT EGYESEKNEK .
CSÚNYA ? TUDOD MI A CSÚNYA ? AHONNAN KI JÖTTÉL AZ A CSÚNYA . MIELŐTT LE HORDASZ VALAKIT ELŐTTE GONDOLKODJ AVVAL A TYÚK ESZEDDEL . HA ENNYIRE SZRETED AUSTINT AKKOR EL FOGADOD ,H SZERET VALAKIT .
Egyébként a starity a többi pletykás oldalal együtt egy pletyka tanya a bolhából elefántot csinálnak
Wazze, de hozzád vágnék most egy Magyar Helyesírási Szótárt úgy hirtelenjében, a Caps Lockról nem is beszélve...
2013. október 09. 20:16
|
|
dia0311új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 204676 offline
|
Camila_Cabello:
Ezt nagyon adom. :33
Ezt nagyon adom. :33
2013. október 09. 20:26
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
éJó, elismerem, kicsit durva voltam...
Sorry a durva szövegért, az idegesség váltotta ki belőlem...:sss :/ Ha ideges vagyok, akkor elég durva dolgokat szoktam mondani, szóval...:sss Nézzétek el nekem, pls!
(((
Örülök, hogy Austin boldog. *-*
♥ De én a helyébe nem ezt a csajt választottam volna. (: Ráadásul azt sem vágom, h kik ezek a csajok. o.O Azon kívül, h X-Faktorosok.
D
Még egyszer elnézést a durva szövegért!! (:
Sorry a durva szövegért, az idegesség váltotta ki belőlem...:sss :/ Ha ideges vagyok, akkor elég durva dolgokat szoktam mondani, szóval...:sss Nézzétek el nekem, pls!
Örülök, hogy Austin boldog. *-*
Még egyszer elnézést a durva szövegért!! (:
2013. október 09. 20:32
|
|
Kaattaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 181416 offline
|
Eszem megáll, hogy milyen kommentek vannak itt...ember! Ha igazak a pletykák, akkor hagy legyenek boldogok és hagy döntsék el ők, hogy kit választanak...majd a saját hibájukból tanulnak. K*RVA? R*BANC? én nem ismerem ezt a csajt, nem tudom, hogy ki ő, de a nélkül, hogy megismerném, nem mondok róla semmit. Austint ismerem, kedvelem és jófej srác, róla ugyanez a véleményem. Amúgy ha annyira szeretitek Austin-t vagy Camila-t akkor inkább örüljetek annak, hogy boldogok. Ne szidjátok őket, mert már nagyon elegem van abból, hogy ezt minden cikknél el kell darálnom ami ezzel kapcsolatos.
Én személy szerint örülök nekik
Én személy szerint örülök nekik
Becca26
2013. október 09. 20:35
|
|
Becca26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.16. Hozzászólás: 393 Csatolások: 1 Azonosító: 209447 offline
|
Idézet (ColorBird @ 2013.10.09. 16:09)
Haha,jó vicc. Austinból eléggé hiányzik a hang.
Ezt most komolyan gondolod?? Istenem! Ha nem tetszik Austin hangja, akkor mi a f***-nak írsz ???
2013. október 09. 20:40
|
|
Becca26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.16. Hozzászólás: 393 Csatolások: 1 Azonosító: 209447 offline
|
Idézet (Camila_Cabello @ 2013.10.09. 19:37)
Tudjátok meg a jó isten hozzátok vághatna egy szótárt .

XD Röhögő görcsöt kapok!!
2013. október 09. 20:41
|
rosalinda1397új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 179698 offline
|
"CSÚNYA ? TUDOD MI A CSÚNYA ? AHONNAN KI JÖTTÉL AZ A CSÚNYA ."
fúú, ez de nagy oltás volt.
fúú, ez de nagy oltás volt.
2013. október 09. 21:13
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
istenem de cukik lennének :'3 <3
2013. október 09. 21:35
|
|
Clariityvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.06. Hozzászólás: 345 Csatolások: 5 Azonosító: 213009 offline
|
Istenem milyen kommentek.Agyamledobom
Komolyan.Egyáltalán.
1.Camila miért k***a?
2.Austin miért b**i?
3.Miért ítélkeztek?
Camila nagyon is aranyos,semmi baj sincs vele.Nekem Austinnal sincs bajom.Jó,nem tartozik a kedvenceim közé,de nincs vele különösebb bajom.Ha meg nem is ismeritek őket,vagy valamelyikőjüket,ne ítélkezzetek.Vagy ha nem szeretitek őket,maradjatok csendben inkább,senkinek sincs kedve a szidást hallgatni. ._. Na mindegy.A lényeg,hogy boldogok legyenek,már ha igaz a hír. : ))
Komolyan.Egyáltalán.
1.Camila miért k***a?
2.Austin miért b**i?
3.Miért ítélkeztek?
Camila nagyon is aranyos,semmi baj sincs vele.Nekem Austinnal sincs bajom.Jó,nem tartozik a kedvenceim közé,de nincs vele különösebb bajom.Ha meg nem is ismeritek őket,vagy valamelyikőjüket,ne ítélkezzetek.Vagy ha nem szeretitek őket,maradjatok csendben inkább,senkinek sincs kedve a szidást hallgatni. ._. Na mindegy.A lényeg,hogy boldogok legyenek,már ha igaz a hír. : ))
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.