Rékasi Károly Pikali Gerdát szereti!
2013. október 08. 19:52
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Így igaz Candy Love
2013. október 08. 19:58
Nevetséges, hogy már több hete pattog ekörül a hír körül a sajtó. Nagy hírt csináltak belőle, több mint tíz újság címlapján jelent meg és héten belül, rendben. Kiélték magukat.
Úgy gondolom, hogy ez négyükre, Rékasira, Détárra, Piklaira és férjére ( na meg a gyerekeikre ) tartozik. Nem kötelességük egyikőjüknek sem részletességgel beszámolniuk a fejleményekről, pedig úgy tűnik, ezt várják el. Az Ő élete, ha így döntött...
Úgy néz ki, a legtöbb férfinál megjelenik a kapuzárási pánik.
Úgy gondolom, hogy ez négyükre, Rékasira, Détárra, Piklaira és férjére ( na meg a gyerekeikre ) tartozik. Nem kötelességük egyikőjüknek sem részletességgel beszámolniuk a fejleményekről, pedig úgy tűnik, ezt várják el. Az Ő élete, ha így döntött...
Úgy néz ki, a legtöbb férfinál megjelenik a kapuzárási pánik.
2013. október 08. 20:07
Szerintem ez becsületre méltó,hogy így vezette fel,nem pedig oly stílusban mint a külföldiek...
2013. október 08. 21:40
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Szerintem ez nagyon tisztességes dolog volt Rékasitól, hogy megpróbálta rendbehozni a kapcsolatát Détár Enikővel, de hát nem sikerült nekik -és ahogy mondta, mai nem megy, azt tényleg nem kell erőltetni. Sok boldogságot kívánok neki és Enikőnek is, hogy sikerüljön talpra állnia a szakítás után. Eleget lovagolt már rajtuk a sajtó.
2013. október 08. 22:08
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Én kedveltem ezt a pasit, bár a sorozatot nem nézem.Az azonban, hogy nyár óta hazudozott, hogy köze nincs Gerdához elég gerinctelen. Inkább ne mondott volna semmit, de ő csak bizonygatta. Csöppet hiteltelen a szájából ezek után bármi is.
2013. október 08. 22:21
CandUs egyet értek! Én nézem a bari köztötabban nem tisztességes de az életben...
2013. október 09. 09:35
|
|
solymikatavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 100 Csatolások: 1 Azonosító: 210712 offline
|
Ilyen helyzetben nincs más mondanivalóm: sok boldogságot.
2013. október 09. 10:22
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Először is:Ha ezt már hónapokkal ezelőtt elmondta volna (nem mintha bárkire is tartozna) akkor nem hozta volna ilyen kellemetlen helyzetbe Enikőt sem a családját
Úgy gondolom Enikő túlzottan is szerette Rékasit ha ezt képes volt elviselni és nagyon sajnálom őt
Lehet azt mondani,hogy hülye volt miért nem hagyta a fenébe,de nem tudhatjuk mennyire szerette,mennyire volt fontos neki,nem tudhatjuk mi mit tennénk a helyébe
Másodszor:Ezek után viszont ideje lenne leszállni róluk had éljék az életüket.Remélem Enci minél hamarabb rendbe jön hiszen nem lehet túl jó állapotban amit meg is értenék.A "szerelmes párnak" viszont nem kívánok sok boldogságot.Pikalit eddig sem ismertem,nem is akarom,de úgy gondolok majd rá mint egy útszélire
Továbbá többé Rékasi sem szimpatikus.Nem mintha nekem közöm lenne hozzájuk,de azért a véleményem az megvan róluk
Másodszor:Ezek után viszont ideje lenne leszállni róluk had éljék az életüket.Remélem Enci minél hamarabb rendbe jön hiszen nem lehet túl jó állapotban amit meg is értenék.A "szerelmes párnak" viszont nem kívánok sok boldogságot.Pikalit eddig sem ismertem,nem is akarom,de úgy gondolok majd rá mint egy útszélire
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. október 09. 10:46
|
sarga_rozsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 178634 offline
|
szegények, hagyják már Őket élni. mások is elvállnak, nem kell Őket ezért elitélni
2013. október 09. 16:08
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Nem értem miért kell egy ilyen híren felháborodni. A világban naponta történik ilyen, valami elromlott a házasságukban, ez az ő dolguk.
Én részemről szép párnak tartottam mindig a Détár-Rékasi házaspárt, de sosem álompárnak. Gerda hangját pedig egyenesen imádom.
Mind Enikőnek mind Gerdáéknak kívánom, hogy legyenek boldogok!
Én részemről szép párnak tartottam mindig a Détár-Rékasi házaspárt, de sosem álompárnak. Gerda hangját pedig egyenesen imádom.
Mind Enikőnek mind Gerdáéknak kívánom, hogy legyenek boldogok!
2013. október 09. 16:43
Nyilván azért kellett nyilvánosságra hozni egy ilyen hivatalos 'beismerő vallomást', mert közszereplő, és jobban járt így, mintha az újságok buktatták volna le őket.
Megértjük, elfogadjuk, ez így volt tisztességes. Innentől pedig a többi TÉNYLEG a magánügyük
Megértjük, elfogadjuk, ez így volt tisztességes. Innentől pedig a többi TÉNYLEG a magánügyük
2013. október 09. 21:42
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Uh, nekem ez az Enikő kezd egyre szimpatikusabb lenni, talán egy kicsit hasonlít a személyiségünk..én úgy látom..sajnálom ezt a cirkuszt, mert lefogadom hogy baromira szereti köcsög Rékasit...
Nem tom mit eszik a Gerdán..nem egy nagy szám, az Enci jobb fej szerintem, bár lelkileg nem Number One..De szerintem jó ember.
2013. október 09. 22:58
Nem várt fordulatot vett a történet... bár, ha jobban belegondolok, annyira nem lepett meg. Mindenesetre legalább VÉGRE tisztázódott az egész ügy.
2013. október 10. 14:43
Már a csapból is ez a pali folyik. Engem spec. nem érdekel a magánélete, de hallottam korábban, hogy összehozták Pikali Gerdával. Ha akkor volt alapja a dolognak, miért tagadta le? Gondolom erre értette, hogy nem él vissza többet Détár Enikő türelmével.
Mindig az koppan jobban, aki (jobban) szeret.
Mindig az koppan jobban, aki (jobban) szeret.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.