Starity

Megjelent Avril és Chad Kroeger duettje

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 10. 18:51 #81
Petrucsia15
Petrucsia15
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 170
Csatolások: 0
Azonosító: 171913
♥ ♥ ♥ sztem nagyon jó ♥ ♥ ♥
2013. október 11. 19:01 #82
emelcsi2
emelcsi2
visszatérő vendég

StátuszMég mielőtt mindent rám fogsz gondold át miért teszed. léccives.
Azonosító: 197208
nagyoooon várom, és a számot imádom. smileeee.gif eddig nem nagyon hallottam chadet énekelni , de naon jó hangja van.
2013. október 11. 19:04 #83
emelcsi2
emelcsi2
visszatérő vendég

StátuszMég mielőtt mindent rám fogsz gondold át miért teszed. léccives.
Azonosító: 197208
az előbbi hozzászólókat( tisztelet a kivételnek) egy szóval minősíteném: idióták
2013. október 11. 19:31 #84
OposszumAvril
OposszumAvril
új tag

StátuszAvril the reason why i smile and why i stay alive... <3
Hozzászólás: 15
Azonosító: 212154
Csak, hogy ne sípszóból álljon a hozzászólásom... egy mondatban kifejteném gondolataimat. Szerintem ez egy nagyon jó szám lett és igaz, hogy eltér a már megszokott Avril stílustól de pont le*arja mindenki aki szereti, hogy milyen stílus. Engem speciál nem pont a zenei stílus érdekel hanem a mondanivalója. Úgyhogy mielőtt hozzászólogattok mindenféle hülyeséget angolozzatok egy kicsit. Némelyik emberre nagyon ráférne.
2013. október 11. 19:35 #85
- törölt felhasználó -    
Nekem nagyon tetszik smileeee.gif
2013. október 11. 20:12 #86
- törölt felhasználó -    
Idézet (OposszumAvril @ 2013.10.11. 19:31)
Csak, hogy ne sípszóból álljon a hozzászólásom... egy mondatban kifejteném gondolataimat. Szerintem ez egy nagyon jó szám lett és igaz, hogy eltér  a már megszokott Avril stílustól de pont le*arja mindenki aki szereti, hogy milyen stílus. Engem speciál nem pont a zenei stílus érdekel hanem a mondanivalója. Úgyhogy mielőtt hozzászólogattok mindenféle  hülyeséget angolozzatok egy kicsit. Némelyik emberre nagyon ráférne.

A mondanivalója ami nincs? smileeee.gif Képzeld mi úgy "szólogatunk hozzá" hogy tisztában vagyunk egy két dolggal , persze más szemszögből nézve mint ti. Könyörgöm (ha sokak szerint unalmas az a szöveg amit mi nyomatunk akkor az nem amit ti pötyögtök ide?) az elvakult littlö blek szaroknak még az is tetszene ha a vécéje tartalmáról énekelne hasmenés után. Mielőtt még azzal jönne itt nekem valaki (mondjuk már ezelőtt megtették) hogy hülye utálók és egyébb sértésnek vélt dolgokkal dobálóznának éretlen módon, elmondom hogy az utálás az teljesen más tészta és nem szeretjük ha az agyatlan fanokkal egy szinten lévő utálókhoz sorolnak minket akik csak véleményt nyilvánítunk. Mert ez teljesen más, nem vadásszuk az Avrilről szóló cikkeket hogy mint valami társadalom legalján lévő trollok irogassunk nem túl kultúrált hozzászólásokat, főleg hogy mi ezt kultúrált keretek között tesszük nem személyeskedve (mielőtt még bárki is belekötne abba hogy jelenleg is személyeskedek csak mondom hogy NEM, csak sajnos vannak olyan helyzetek amikor nincs más választás mert csak megvédjük magunkat)nem úgy mint egyesek akik egyenesen kiírják hogy xy mekkora egy tudatlan ősember vagy. Mert tudtommal mi sem egyből úgy jövünk ide hogy yx te a 10-es IQ-dal ne osztd az észt mikor valószínűleg kimaradtál a sorból mikor azt osztották, mert nagyon nem áll jól és inkább ásd el magad mert jobb a világnak ha az emberi hulladékok föld alá kerülnek mintsem olyan dolgokkal dobálózni ami hirtelen felindulásból eszükbe jutott vagy csak szimplán lefejelte a klaviatúrát ha már a buksiját nem tudja másra használni...Ha az yx helyére egy LBS nevet írtam volna (ami igazán akaródzott de nem süllyedek egy bizonyos határ alá) akkor lennék kötekedő bunkó és utáló is aki nemcsak Avrilről mond véleményt de a rajongóiról is alpári nyomdafestéket nem tűrő módon. Igen engem ez zavar már rohadtul *elnézést a kifejezésért csak ez mutatja megfelelően a hangulatom * hogy próbálják az Avrilesek belénkbeszélni hogy mekkora egy kulturálatlan jobbágyok vagyunk hogy csak úgy írogatunk ide negatív véleményeket.Most jön egy tényleges üzenet az LBS-eknek:
Gondolkozzatok már el azzal a maradék eszetekkel ami elvileg a gondolkozást szolgálná, de ez nem mindenkinél jön össze, hogy nem ok nélkül állítunk ki véleményt erről a nőről. Mivel néha a dolgok mélyére is kéne nézni, mondjuk. Nem azt állítom hogy a való életben egy elviselhetetlen hivatásos nőcske lenne csak a zenei iparban ne tevékenykedjen.
*ahol furcsa szavakat használtam az azért van mert nem szeretem ha ömlik belőlem a mocsok illetve korlátoznák az elérésenet és ez nem ér annyit.
1 felhasználónak tetszik: ProudRocker
2013. október 11. 20:14 #87
- törölt felhasználó -    
Szerintem egész jó lett thumbsup.gif
2013. október 11. 20:47 #88
- törölt felhasználó -    
Idézet (Supremacy @ 2013.10.11. 20:12)
A mondanivalója ami nincs? smileeee.gif Képzeld mi úgy "szólogatunk hozzá" hogy tisztában vagyunk egy két dolggal , persze más szemszögből nézve mint ti. Könyörgöm (ha sokak szerint unalmas az a szöveg amit mi nyomatunk akkor az nem amit ti pötyögtök ide?) az elvakult littlö blek szaroknak még az is tetszene ha a vécéje tartalmáról énekelne hasmenés után. Mielőtt még azzal jönne itt nekem valaki (mondjuk már ezelőtt megtették) hogy hülye utálók és egyébb sértésnek vélt dolgokkal dobálóznának éretlen módon, elmondom hogy az utálás az teljesen más tészta és nem szeretjük ha az agyatlan fanokkal egy szinten lévő utálókhoz sorolnak minket akik csak véleményt nyilvánítunk. Mert ez teljesen más, nem vadásszuk az Avrilről szóló cikkeket hogy mint valami társadalom legalján lévő trollok irogassunk nem túl kultúrált hozzászólásokat, főleg hogy mi ezt kultúrált keretek között tesszük nem személyeskedve (mielőtt még bárki is belekötne abba hogy jelenleg is személyeskedek csak mondom hogy NEM, csak sajnos vannak olyan helyzetek amikor nincs más választás mert csak megvédjük magunkat)nem úgy mint egyesek akik egyenesen kiírják hogy xy mekkora egy tudatlan ősember  vagy. Mert tudtommal mi sem egyből úgy jövünk ide hogy yx te a 10-es IQ-dal ne osztd az észt mikor valószínűleg kimaradtál a sorból mikor azt osztották, mert nagyon nem áll jól és inkább ásd el magad mert jobb a világnak ha az emberi hulladékok föld alá kerülnek mintsem olyan dolgokkal dobálózni ami hirtelen felindulásból eszükbe jutott vagy csak szimplán lefejelte a klaviatúrát ha már a buksiját nem tudja másra használni...Ha az yx helyére egy LBS nevet írtam volna (ami igazán akaródzott de nem süllyedek egy bizonyos határ alá) akkor lennék kötekedő bunkó és utáló is aki nemcsak Avrilről mond véleményt de a rajongóiról is alpári nyomdafestéket nem tűrő módon. Igen engem ez zavar már rohadtul *elnézést a kifejezésért csak ez mutatja megfelelően a hangulatom * hogy próbálják az Avrilesek belénkbeszélni hogy mekkora egy kulturálatlan jobbágyok vagyunk hogy csak úgy írogatunk ide negatív véleményeket.Most jön egy tényleges üzenet az LBS-eknek:
Gondolkozzatok már el azzal a maradék eszetekkel ami elvileg a gondolkozást szolgálná, de ez nem mindenkinél jön össze, hogy nem ok nélkül állítunk ki véleményt erről a nőről. Mivel néha a dolgok mélyére is kéne nézni, mondjuk. Nem azt állítom hogy a való életben egy elviselhetetlen hivatásos nőcske lenne csak a zenei iparban ne tevékenykedjen.
*ahol furcsa szavakat használtam az azért van mert nem szeretem ha ömlik belőlem a mocsok illetve korlátoznák az elérésenet és ez nem ér annyit.

Az a baj , hogy túl kicsi az agyuk ahhoz , hogy az indokokkal alátámasztott , idézetekkel igazolt észérveinket felfogják , vagy csak annyira birkák , hogy nem is akarják megérteni. Ugyanilyenek a tinisztár fanok is , agyilag nagyjából egy szinten vannak ezek a rajongótáborok.
2013. október 11. 20:54 #89
- törölt felhasználó -    
Kövezzetek meg, de nekem tetszik. biggrin.gif Nem lesz a kedvencem, de azért hallgatható, bár csak Chad miatt néztem meg.
2013. október 11. 20:58 #90
- törölt felhasználó -    
Idézet (MsDeadpool @ 2013.10.11. 20:54)
Kövezzetek meg, de nekem tetszik. biggrin.gif Nem lesz a kedvencem, de azért hallgatható, bár csak Chad miatt néztem meg.

Nincs azzal semmi gond , ha tetszik , de azzal már igen ha valaki nem a "művésznőről" hanem rólunk mond "véleményt" biggrin.gif
2013. október 11. 21:02 #91
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nimrod @ 2013.10.11. 20:47)
Az a baj , hogy túl kicsi az agyuk ahhoz , hogy az indokokkal alátámasztott , idézetekkel igazolt észérveinket felfogják , vagy csak annyira birkák , hogy nem is akarják megérteni. Ugyanilyenek a tinisztár fanok is , agyilag nagyjából egy szinten vannak ezek a rajongótáborok.

Már miért lennénk birkák? Én felfogtam az észérveiteket, csak nem értek egyet velük!
Úgy gondolom, hogy Avril nem túlzottan fontos része az életednek.
Nem bántott téged, a zenéje nem jelent neked semmit. De. Az a sok fan, akik szanaszét vannak a világban, Avril dalai segítenek. Mindenben.
Szóval, az egy normális reakció, hogyha megvédjük őt. Bár ezt mindenki a saját értelmi szintjének megfelelően teszi. Tehát a 'birka' jelző nekem kicsit erős.
2013. október 11. 21:08 #92
- törölt felhasználó -    
Idézet (Avie @ 2013.10.11. 21:02)
Már miért lennénk birkák? Én felfogtam az észérveiteket, csak nem értek egyet velük!
Úgy gondolom, hogy Avril nem túlzottan fontos része az életednek. 
Nem bántott téged, a zenéje nem jelent neked semmit. De. Az a sok fan, akik szanaszét vannak a világban, Avril dalai segítenek. Mindenben. 
Szóval, az egy normális reakció, hogyha megvédjük őt. Bár ezt mindenki a saját értelmi szintjének megfelelően teszi. Tehát  a 'birka' jelző nekem kicsit erős.

Akinek nem inge nem veszi magára biggrin.gif Plusz , te az előző kommentelők között eleve ott sem voltál , szóval..nyilván nem rád értettük. Ez egyébként tényleg egy normális indok , hogy segített a zenéje , ebbe még belekötni sem lehet. De , az ilyen reakciók mellett , hogy "hülye utálók" , "gyűlölködők" , "idióták" nem megyünk és nem is fogunk elmenni szó nélkül.
2013. október 11. 21:12 #93
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nimrod @ 2013.10.11. 21:08)
Akinek nem inge nem veszi magára biggrin.gif Plusz , te az előző kommentelők között eleve ott sem voltál , szóval..nyilván nem rád értettük. Ez egyébként tényleg egy normális indok , hogy segített a zenéje , ebbe még belekötni sem lehet. De , az ilyen reakciók mellett , hogy "hülye utálók" , "gyűlölködők" , "idióták" nem megyünk és nem is fogunk elmenni szó nélkül.

és ez egy szintén ez szintén normális indok smileeee.gif
2013. október 14. 19:29 #94
OposszumAvril
OposszumAvril
új tag

StátuszAvril the reason why i smile and why i stay alive... <3
Hozzászólás: 15
Azonosító: 212154
Egy szóval sem írtam, hogy idióták vagy utálók vagytok. Én csak azt mondom, hogy nem kell csak azért leszólni valakit mert nem tetszik amit csinál vagy nem tetszik a zenéje. Mindenkinek más az ízlése ez teljesen rendben van. Engem csak az zavar, hogy folyamatosan szidják, hogy mekkora *sípszó* és hasonlók. És nekem például a zenéje segített feldolgozni sok mindent, amit most nem írnék ki mert magánügy. Szóval az előző kommentekhez én csak annyit fűznék hozzá, hogy: nem tetszhet mindenkinek ugyanaz a zene mint nekem, és mindenkinek joga van a véleményhez. De. Szerintem nem kellene másokról olyan véleményeket alkotni amik nem igazak és pláne nem személyeskedni mikor én csak és szerintem a többiek is véleményt mond, és akinek nem tetszik annak nem tetszik ennyi. DE. Akkor sem mondtam egy szóval sem hogy utálók vagytok. Nem tetszik kész... nekem igen ennyi.
2013. október 18. 18:18 #95
littlebadgirl123
littlebadgirl123
új tag
Hozzászólás: 11
Azonosító: 211583
szerintem nagyon jó szám lett *-*
2013. október 28. 19:03 #96
sztármániás5
sztármániás5
új tag

StátuszImádom a sztárokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hozzászólás: 5
Azonosító: 213400
nagyon jó szám!!!!
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok