Idézet (Levin @ 2013.10.08. 21:49)
De ha valaki vesz fáradtságot, hogy valami ellenérvet hozzon fel Avril ellen, akkor miért kell százszor is ugyanazt leirni minden egyes Avril cikknél? Próbáljon újabb és újabb érveket felhozni, ne mindig csak a régi hozzászólásaiból meritsen ihletet, amit 2 szóval "megtódit". Naponta?

Én itt 1-2 hetente átlagban ha látok róla cikket..
Teljesen egyetértek veled. Az, hogy minden egyes Avril cikknél ugyanazt a szöveget, dumát, agymenést olvasni, igencsak unalmas. Nem beszélve arról, hogy egyesek kezdenek igencsak bunkón bánni a másikkal. Sosem fogom megérteni az ilyen embereket. Miért kell ilyennek lenni? És igen tudom "Jéé... megszólalt a nagy fanatikus" Már előre látom a szemeim előtt eme mondatot. Igen fanatikus vagyok. És csak azért kell minket leszólni, mert nem mostani divat sztárokért rajongunk? (Hogy idézzem az előttem szólókat: diznis sztárokat.) Én úgy érzem, hogy a mostaniak, mind csak utánozzák egymást. "De Avril Lavigne is ugyanezt teszi" Igen előre látom ezt is. És? Nektek fáj? Ha ez jó neki, hát szíve joga! A rajongói kitartanak mellette. "De hát a stílus (bocs, olyan neki nincs) váltásával elűzte őket!" Ugyanúgy szíve joga. Nem nektek csinálja. Ti is megvéditek a kedvenceiteket, biztos vagyok benne. Mi is ezt tesszük, és nem "megyünk" a ti kedvenceitekhez szidni őket.
És mielőtt félre értés esne, halál nyugodtan ülök itt, nem vagyok szívbajos, mint ahogyan azt múltkor is megkaptam, bár olykor-olykor igen csak elnevetem magam egyesek retardált hozzászólásán (már bocsánat! Igen én képes vagyok, hogy kimondjam, ill. jelenesetben leírjam). Lassan a ti viselkedésetek is igencsak felér a rajongással. Minden egyes cikk alatt ott látom a drága kis neveteket. Ha jobban belegondoltok, ez már annak számít nem? Bocsánat ha tévedek, de én így látom. Eltudom képzelni, ahogy feljöttök ide, minden nap (mert biztosan van közületek ilyen, mint ahogyan én is) és ne adj Isten, beírod a keresőbe: Avril Lavigne s közben azt gondolod "Jajj alig várom, hogy legyen valami új hír a kis pózerről, a semmit tudó hercegnőről, hogy tudjam ócsárolni, na meg a rajongóit." Igen drágáim, ez már rajongásnak számít. De még talán abban a verzióban is, hogy csak meglátod a nevét az oldalon. Ennyit szerettem volna hozzá fűzni, és szeretettel várom ismét, ugyanazt az unalmas oltogatást, amit eddig is, minden alkalommal megkaptam!

Megnyugtatlak, nem igazán zavar