Starity

Megjelent Avril és Chad Kroeger duettje

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 08. 21:41 #61
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nimrod @ 2013.10.08. 21:29)
Nem vagyunk "Avril haterek" , mi nem utáljuk őt , hanem szimplán csak megvetjük (a  kettő nem ugyanaz.) A csaj különösebben nem tehetséges , csak rettenetesen túlértékelt: Erőtlen és magas a hangja , egy hangszínben énekel. Tény , hogy Supremacy kicsit túlzásba esett néhány kommentjénél , mivel azért nem elviselhetetlen. Van neki egy vállalható hangja , de a kiemelkedő tehetségtől nagyon messze van. A klipjeiben meg csak autotune.  A stílusa meg sajnos akárhogy is nézem összelopkodott pózer. Ő maga is bevallotta , hogy ráerőltették az egészet , innentől kezdve pedig tényleg nincs se egyedisége se stílusa. "Nagy név" ? Ugyan már , az nem itt kezdődik. Attól , hogy (sajnos) 11 éve aktív előadó még nem lesz jó , főleg , hogy ez a 11 éves fennmaradás is csak évenkénti "stílusváltásokkal" sikerült. A mai túlajnározott celebek is lehet , hogy fennfognak ennyi ideig maradni. A nagy név , az például Madonna , Michael Jackson stb. Avril nem ezekhez hanem a tinipop kategóriába tartozik és abban is marad a karrierje légvégéig.

Túlértékelt? laugh.gif Szerintem k*rvára nem az. Attól mert most visszatér a zenéhez és a házassága is téma volt, még nem lesz felkapott. Pár hetente látni róla új hirt itt, mig az ex diznisekről szinte naponta jelenik meg.. Na és valaki szóvá tette azt, hogy ő egy "kiemelkedő tehetség"? Mert szerintem nem. Még én is tudom, hogy most nincs toppon, mert próbál a gyökerekhez visszatérni kevesebb sikerrel, de azért tehetsége van a zenéhez, énekléshez, csak valami mást kellene felmutatnia.. Autotune szinte minden énekesnél alkalmaznak, szóval gyenge észrevétel. Élőben a hangja pedig ugyanolyan mint a felvételen, vagy jobb. Valóban, Avril de a mai világban már senki se lesz olyan nagy IKON mint Madonna, MJ, Queen és még sorolhatnám, de azért egy diznicelebhez ne hasonlitsuk kérlek..
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2013. október 08. 21:49 #62
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.10.08. 21:30)
Szerintem meg ezzel kapcsolatban mindenkinek megvan a maga véleménye. Szvsz nem tartom magamat Avril haternek, mert akkor még a nevét sem lennék hajlandó normálisan leírni, de amit szerintem manapság produkál az egyenlő a harmatos lepkefinggal kábé, annyira igénytelen és minősíthetetlen. Tök korrektül lettek a dolgok leírva, így feleslegesnek tartom egymást szapulni a vélemények miatt. Van, akinek nem tetszik, van, akinek igen, ettől olyan szép a világ, hiszen kinek a pap, kinek a papné, ahogyan tartja a mondás. Kicsit engem is irritál, hogy évekig nem lehetett hallani Avrilről (ergó gó süllyesztő), és most, hogy Chad hajlandó volt elvenni, még a p*fámba is ő ömlik naponta sajnos. Eddig nyáladzott, hogy mennyire boldog, amit én értek, hisz én is párkapcsolatban élek, de amit csinált, tipikus rájátszás volt. Most meg próbálkozik valami zenei karrierrel szegény, ami irdatlan pocsék. Gondolom, Chad megsajnálta és azért csinálta végül vele meg a duettet, ami nem lenne rossz, hisz a dalszöveg és a dal is gyönyörű, ám Avril nem énekel, hanem szó szerint vinnyog benne. Minden elfogultság nélkül mondom, hogy ez minden csak nem éppen jó és kellemes. unsure.gif

De ha valaki vesz fáradtságot, hogy valami ellenérvet hozzon fel Avril ellen, akkor miért kell százszor is ugyanazt leirni minden egyes Avril cikknél? Próbáljon újabb és újabb érveket felhozni, ne mindig csak a régi hozzászólásaiból meritsen ihletet, amit 2 szóval "megtódit". Naponta? blink.gif Én itt 1-2 hetente átlagban ha látok róla cikket..
2013. október 08. 21:59 #63
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Levin @ 2013.10.08. 21:49)
De ha valaki vesz fáradtságot, hogy valami ellenérvet hozzon fel Avril ellen, akkor miért kell százszor is ugyanazt leirni minden egyes Avril cikknél? Próbáljon újabb és újabb érveket felhozni, ne mindig csak a régi hozzászólásaiból meritsen ihletet, amit 2 szóval "megtódit". Naponta? blink.gif Én itt 1-2 hetente átlagban ha látok róla cikket..

Hátha neki jól esik, hogy leírja, ám legyen! Engem speciel egyáltalán nem zavar. Van benne ráció, de ennyi. Hát lehet aztán, hogy nekem ment már el az időérzékem a suli, gyakorlat és a kevés szabadidő miatt, de amikor feljövök mindig van valami hírmorzsa róla, de minimum kettejükről. Annyira meg valahogy nem izgat Avril hogy végig bogarásszam a megjelent szösszeneteket. Igazából nem tudom, hogy milyen időközönként írnak a csajról, de gyakrabban, mint ahogyan eddig, az biztos.
2013. október 08. 22:10 #64
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Azért azt hozzátenném, hogy a legtöbb rockzene hallgató a Nickelbacken is csak röhög.
2 felhasználónak tetszik: Glamster, Im a SlaveForBritney
2013. október 08. 22:17 #65
Falling Awake
Falling Awake
visszatérő vendég

StátuszNormal is not the norm, it's just a uniform..
Hozzászólás: 180
Csatolások: 25
Azonosító: 155291
nem lett rossz! biggrin.gif
2013. október 08. 22:20 #66
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Csatolások: 0
Azonosító: 123383
Nem olyan rossz, mint egy átlagos Avril szám. Ugyan végig tudtam hallgatni, de újra nem indítanám.
2013. október 09. 07:16 #67
Dinci
Dinci

StátuszBYTHEWAY *-* <3 ONE DIRECTION *-* <3 sokkos állapot :D
Hozzászólás: 530
Azonosító: 188787
Szerinte is egész jó lett!!
2013. október 09. 08:40 #68
Ms. Diana
Ms. Diana
visszatérő vendég

Státuszit’s you and I , just put up a middle finger to the sky ..
Hozzászólás: 139
Azonosító: 204508
annyira nagyon jó lett!!! imádom!
tök hogy ketten énekelték fel ♥
2013. október 09. 08:58 #69
- törölt felhasználó -    
Nagyon nagyon nagyon szuper nekem nagyon tetszik!!!
2013. október 09. 09:35 #70
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Nekem nagyon tetszik, és nagyon jól szól együtt a hangjuk. Nagyon szeretem Chad hangját, és Avrilét is, így együtt meg tökéletes! Gratula! smileeee.gif
2013. október 09. 11:01 #71
Kitti986
Kitti986
új tag
Hozzászólás: 41
Azonosító: 197239
Nagyon jó lett♥
2013. október 09. 14:31 #72
B.Petra
B.Petra
visszatérő vendég

StátuszAzt hiszed ismersz, gondold meg újra..''
Hozzászólás: 363
Azonosító: 207821
Nagyon tetszik, jó lett wink.gif
2013. október 09. 15:36 #73
- törölt felhasználó -    
Idézet (Levin @ 2013.10.08. 21:41)
Túlértékelt? laugh.gif Szerintem k*rvára nem az. Attól mert most visszatér a zenéhez és a házassága is téma volt, még nem lesz felkapott. Pár hetente látni róla új hirt itt, mig az ex diznisekről szinte naponta jelenik meg.. Na és valaki szóvá tette azt, hogy ő egy "kiemelkedő tehetség"? Mert szerintem nem. Még én is tudom, hogy most nincs toppon, mert próbál a gyökerekhez visszatérni kevesebb sikerrel, de azért tehetsége van a zenéhez, énekléshez, csak valami mást kellene felmutatnia.. Autotune szinte minden énekesnél alkalmaznak, szóval gyenge észrevétel. Élőben a hangja pedig ugyanolyan mint a felvételen, vagy jobb. Valóban, Avril de a mai világban már senki se lesz olyan nagy IKON mint Madonna, MJ, Queen és még sorolhatnám, de azért egy diznicelebhez ne hasonlitsuk kérlek..

A pop (és még jó néhány) kategóriában ma már tényleg szinte mindenkinél használnak autotune-t , de vannak zenei stílusok ahol meg egyáltalán nem. A túlértékeltet nem igazán így értettem , hanem úgy , hogy a véleményéknél az értékelése 90% körül mozog , ami bizony nagyon sok neki. Nekem egyébként nem azzal van bajom , hogy számai vannak , hanem azzal , hogy sokan rocksztárnak és punknak állítják be , holott ezekhez köze sincs. Lehet , hogy te nem ezekbe a műfajokba sorolod (rock , punk) , de attól még nagyon sokan igen , és sajnos a média is. Ő saját maga is akkora baromságokat hordott össze , például: "elhoztam a punkot a fiatal generációnak". Az előbb leírtak miatt tartják őt többen is pózernek és műnek. Azt , hogy kihez lehetne őt hasonlítani.. szerintem Hayley Williams hasonlít rá , bár neki még mindig jobb a hangja , de ő is túlértékelt.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. október 09. 16:34 #74
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
nagyon jó lett smileeee.gif
2013. október 09. 19:38 #75
DettyBetta97
DettyBetta97

StátuszDon't stop the party<3
Hozzászólás: 1020
Azonosító: 164675
szerintem nagyon is jó lett,és büszke vagyok hogy újra törekszik arra hogy toppon legyen biggrin.gif
2013. október 09. 21:13 #76
- törölt felhasználó -    
Idézet (Levin @ 2013.10.08. 21:49)

Teljesen egyetértek veled. Az, hogy minden egyes Avril cikknél ugyanazt a szöveget, dumát, agymenést olvasni, igencsak unalmas. Nem beszélve arról, hogy egyesek kezdenek igencsak bunkón bánni a másikkal. Sosem fogom megérteni az ilyen embereket. Miért kell ilyennek lenni? És igen tudom "Jéé... megszólalt a nagy fanatikus" Már előre látom a szemeim előtt eme mondatot. Igen fanatikus vagyok. És csak azért kell minket leszólni, mert nem mostani divat sztárokért rajongunk? (Hogy idézzem az előttem szólókat: diznis sztárokat.) Én úgy érzem, hogy a mostaniak, mind csak utánozzák egymást. "De Avril Lavigne is ugyanezt teszi" Igen előre látom ezt is. És? Nektek fáj? Ha ez jó neki, hát szíve joga! A rajongói kitartanak mellette. "De hát a stílus (bocs, olyan neki nincs) váltásával elűzte őket!" Ugyanúgy szíve joga. Nem nektek csinálja. Ti is megvéditek a kedvenceiteket, biztos vagyok benne. Mi is ezt tesszük, és nem "megyünk" a ti kedvenceitekhez szidni őket.
És mielőtt félre értés esne, halál nyugodtan ülök itt, nem vagyok szívbajos, mint ahogyan azt múltkor is megkaptam, bár olykor-olykor igen csak elnevetem magam egyesek retardált hozzászólásán (már bocsánat! Igen én képes vagyok, hogy kimondjam, ill. jelenesetben leírjam). Lassan a ti viselkedésetek is igencsak felér a rajongással. Minden egyes cikk alatt ott látom a drága kis neveteket. Ha jobban belegondoltok, ez már annak számít nem? Bocsánat ha tévedek, de én így látom. Eltudom képzelni, ahogy feljöttök ide, minden nap (mert biztosan van közületek ilyen, mint ahogyan én is) és ne adj Isten, beírod a keresőbe: Avril Lavigne s közben azt gondolod "Jajj alig várom, hogy legyen valami új hír a kis pózerről, a semmit tudó hercegnőről, hogy tudjam ócsárolni, na meg a rajongóit." Igen drágáim, ez már rajongásnak számít. De még talán abban a verzióban is, hogy csak meglátod a nevét az oldalon. Ennyit szerettem volna hozzá fűzni, és szeretettel várom ismét, ugyanazt az unalmas oltogatást, amit eddig is, minden alkalommal megkaptam! smileeee.gif Megnyugtatlak, nem igazán zavar wink.gif
2013. október 09. 22:04 #77
- törölt felhasználó -    
Idézet (Livuci13 @ 2013.10.09. 21:13)
Teljesen egyetértek veled. Az, hogy minden egyes Avril cikknél ugyanazt a szöveget, dumát, agymenést olvasni, igencsak unalmas. Nem beszélve arról, hogy egyesek kezdenek igencsak bunkón bánni a másikkal. Sosem fogom megérteni az ilyen embereket. Miért kell ilyennek lenni? És igen tudom "Jéé... megszólalt a nagy fanatikus" Már előre látom a szemeim előtt eme mondatot. Igen fanatikus vagyok. És csak azért kell minket leszólni, mert nem mostani divat sztárokért rajongunk? (Hogy idézzem az előttem szólókat: diznis sztárokat.) Én úgy érzem, hogy a mostaniak, mind csak utánozzák egymást. "De Avril Lavigne is ugyanezt teszi" Igen előre látom ezt is. És? Nektek fáj? Ha ez jó neki, hát szíve joga! A rajongói kitartanak mellette. "De hát a stílus (bocs, olyan neki nincs) váltásával elűzte őket!" Ugyanúgy szíve joga. Nem nektek csinálja. Ti is megvéditek a kedvenceiteket, biztos vagyok benne. Mi is ezt tesszük, és nem "megyünk" a ti kedvenceitekhez szidni őket. 
És mielőtt félre értés esne, halál nyugodtan ülök itt, nem vagyok szívbajos, mint ahogyan azt múltkor is megkaptam, bár olykor-olykor igen csak elnevetem magam egyesek retardált hozzászólásán (már bocsánat! Igen én képes vagyok, hogy kimondjam, ill. jelenesetben leírjam). Lassan a ti viselkedésetek is igencsak felér a rajongással. Minden egyes cikk alatt ott látom a drága kis neveteket. Ha jobban belegondoltok, ez már annak számít nem? Bocsánat ha tévedek, de én így látom. Eltudom képzelni, ahogy feljöttök ide, minden nap (mert biztosan van közületek ilyen, mint ahogyan én is) és ne adj Isten, beírod a keresőbe: Avril Lavigne s közben azt gondolod "Jajj alig várom, hogy legyen valami új hír a kis pózerről, a semmit tudó hercegnőről, hogy tudjam ócsárolni, na meg a rajongóit." Igen drágáim, ez már rajongásnak számít. De még talán abban a verzióban is, hogy csak meglátod a nevét az oldalon. Ennyit szerettem volna hozzá fűzni, és szeretettel várom ismét, ugyanazt az unalmas oltogatást, amit eddig is, minden alkalommal megkaptam! smileeee.gif Megnyugtatlak, nem igazán zavar wink.gif

Drága , meglepődtem azon , hogy első ránézésre összetudtál hozni egy viszonylag elfogadható kommentet , csak egy a baj: A mi Avril ellen felhozott "vádainkra" soha semmit nem tudsz mondani , ergo nem tudod megvédeni a kedvenckédet. Ha már arról van szó ,hogy ki mennyire bunkó , jobb ha meg sem szólalsz. Idézem az egyik kommentecskédet: "gyűlölködők takarodjanak már a p!csába" Ez bunkó , a mi hozzászólásaink nem azok.

Idézet (Livuci13 @ 2013.10.09. 21:13)
És csak azért kell minket leszólni, mert nem mostani divat sztárokért rajongunk?

Ugye , ez csak egy vicc ? Itt MI vagyunk azok akik NEM a felkapott divatsztárokért rajonganak , és pont ezért van nagyobb belelátásunk a "dolgokba" mint nektek. Avril is divatsztár ugyanúgy mint Rihanna, Taylor Momsen , Hayley Williams, Lady Gaga és a többi.
Attól , hogy látod itt a nevünket , az nem mutat arra a tényre , hogy mi sokat foglalkoznánk a csajjal , a fórumtémákat szoktuk nézegetni , ott meg akarva akaratlanul is megjelenik. NEKÜNK IS SZÍVÜNK JOGA , hogy ahhoz szóljunk hozzá amihez akarunk , ha tetszik ha nem. Ezen az oldalon nem sokan tudják az igazságot erről a nőről , kell valaki/valakik akik megosztják. Ezek pedig mi vagyunk. Ne mond már , hogy nem érdekel , meg nem izgat , mert a kommentedből ennek az ellenkezője derül ki. Én is várom szeretettel a következő válaszodat , amiben valószínűleg megint nem fogsz tudni a "vádaimra" felelni ,mert itt te vagy az (és a legtöbb Avril bálványozó) aki ugyanazt a klisé fandumát nyomatja az összes hozzászólásában. Ha esetleg sikerülne FELNŐNÖD egy NORMÁLIS vitához (az azt jelentené , hogy fejlődőképes vagy) , akkor lenne értelme válaszolgatnod nekem , de így nem sok van:)
2013. október 09. 23:50 #78
Fallengirl
Fallengirl

Státusz" Hey! Write you´re own story! " - The Book of Life
Hozzászólás: 887
Azonosító: 164007
azta..tök jó zene lette tongue.gif

azta biggrin.gif ti azstán tudtok itt veszekedni biggrin.gif jó sok koment gyült össze XDD nemintha érdekelne ..csak vicces biggrin.gif
2013. október 10. 14:14 #79
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
mar nagyon varom az albumot !
2013. október 10. 16:13 #80
- törölt felhasználó -    
Úgy döntöttem, hogy magasról lesz*arom az alább lévő kommenteket, mert ez egy nagyon jó szám lett, szóval, csak élvezem a zenét! wink.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok