Starity

Megjelent Avril és Chad Kroeger duettje

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 08. 19:07 #41
- törölt felhasználó -    
Idézet (LexiCobain @ 2013.10.08. 18:36)
Egy kicsit langyi lett, de összességében kedves kis nótát dobtak össze smileeee.gif Remélem, nagyon boldogok együtt wub.gif
Reagálva az előttem kerekedett kisebb vitára: nem hinném, hogy Avie bárkira is rámászott volna ahhoz, hogy felkapaszkodjon...a Sum 41-tól mindenképpen híresebb volt már 10 évvel ezelőtt is, Chaddel ill a Nickelbackkel pedig közel egy szinten van szerintem. Tehetséges, gyönyörű, nincs szüksége férfira ahhoz, hogy sikeres legyen...

Nem kerekedett semmi vita.
Lehet hogy híresebb volt a Sum 41-tól de mivel a gyenge teljesítménye miatt kezdett lecsúszni ezért muszáj volt találnia valakit akire támaszkodhat és FELKAPASZKODHAT.
Chaddel és a Nickelbackkel egy szinten? Ez jó vicc volt majdnem nevettem is rajta. rolleyes.gif Nem mondanám magam valami nagy Nickelback rajongónak de ez azért röhejes kicsit hogy Avrilt hozzájuk hasonlítod. Ha jobban szemügyre veszed ég és föld a különbség Chadék és Lavigne között (az egy dolog hogy Avril elpuhítja Chadet meg kiszívja szép lassan a vérét és ettől kicsit gyenguszabb dalokat játszanak) mert mondjuk Chadnek van hangja meg stílusa is ami nem árt, de a drága nejecskéjéből minden hiányzik. Nincs hangja, mert nekem ne mondja senki hogy az a hang amit kiad magából az énekhang, sokkal inkább valami veszett macska nyávogására hasonlít. A "stílusa" , nehéz egy olyan dologról beszélni ami NINCS. Össze van rakva, az egyediség szó is hiányzik belőle, nem kezdem el taglalni hogy ez alatt mit értek mert lehet hogy túl megterhelő lenne a sok IQ bajnok LBS-nek. rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: Beyla, MadHatter, Reija
2013. október 08. 19:17 #42
Cat13
Cat13
visszatérő vendég

Státuszbeautiful + Intelligent + talented + charming + hot = B.I.T.C.H *gondolkodó gej*
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 236
Csatolások: 0
Azonosító: 203405
Supermacy most elkezdenék veszekedni veled de hülyékkel nem veszekszem mert akkor lealacsonyodok a szintjükre és legyőznek a tapasztalatukkal
2013. október 08. 19:21 #43
Cat13
Cat13
visszatérő vendég

Státuszbeautiful + Intelligent + talented + charming + hot = B.I.T.C.H *gondolkodó gej*
am a vers a faladon nem egy barbie filmből van? (az a lila lovas) DE imádom a zenéidet smileeee.gif
2013. október 08. 19:23 #44
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cat13 @ 2013.10.08. 19:17)
Supermacy most elkezdenék veszekedni veled de hülyékkel nem veszekszem mert akkor lealacsonyodok a szintjükre és legyőznek a tapasztalatukkal

Lopott szöveg nem áll jól. wink.gif
Amúgy már azzal lealacsonyodtál a "hülyék szintjére" hogy írtál nekem, csak gondoltam mondom. De ha esetleg nem értetted volna akkor szótagolva vagy a kisegítő iskolák tan módszerével elmagyarázom neked, ha ez sem segít akkor sajnállak és kérj egy beutalót a gyogyó suliba. wink.gif
4 felhasználónak tetszik: Beyla, MadHatter, Jody, Reija
2013. október 08. 19:26 #45
- törölt felhasználó -    
Majdnem beszunyáltam rajta, nem viccelek. Mondjuk, amiben Avril van, nincsenek illúzióim, hogy jó lesz..
5 felhasználónak tetszik: Beyla, ToriTyler, MadHatter, Jody, Reija
2013. október 08. 19:31 #46
daisy.8
daisy.8
új tag
Hozzászólás: 38
Azonosító: 213034
Nickelback fan létemre egyáltalán nem vártam a dalt, főleg, mert nagyon nem bírom Avril-t, de azért elmegy egynek. (De csak Chad miatt *.*) biggrin.gif
2013. október 08. 19:40 #47
Smile15
Smile15
Potterhead

StátuszI am alone in a hostile world...
Hozzászólás: 1092
Csatolások: 10
Azonosító: 130740
annyira jóóó lett smileeee.gif
2013. október 08. 19:46 #48
Dömi26
Dömi26
visszatérő vendég

Státusz"In God we trust or the CIA?" Nickelback - Edge of a Revolution
Hozzászólás: 390
Csatolások: 35
Azonosító: 167014
Elég puhány egy szám lett, csak a 2. versszak tetszik (amit Chad énekel). Nem szeretem Avrilt, de Chadet imádom, szóval addig amíg a Nickelbackre nem lesz hatással legyenek együtt boldogok.
2013. október 08. 19:50 #49
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Miért Chad? Miért?! cry.gif Két perc bőven elég volt ebből a förmedvényből, és hiába Chad ide, Chad oda, egyszerűen Avril nyávogása annyira elrontja az egészet, hogy a hallgathatatlan kategóriába sorolható. Az elején még egész jól kezdte, de aztán jöttek a további versszakok, s olyannak hatott az egész, mintha éppen a csajnak szorulása lenne, vagy mi. blink.gif Aztán már majdnem kikapcsoltam, de kíváncsi voltam Chadre is, aki amint megszólalt... hát had ne mondjam milyen felüdülés volt. Avril egyszerűen béna, erre képtelen vagyok mást mondani, pedig úgy emlékszem, hogy neki anno jobban ment az éneklés. A dalszöveg nagyon szép, ám a női szóló miatt az egész egy értékelhetetlen f*stalicska kérem szépen, s ezen még maga Kroeger sem tud javítani. Próbál szegény pára valamit kezdeni a "tehetségével", de úgy gondolom, hogyha a férje nem az lenne aki, akkor a kutyát sem érdekelné a jelenlegi munkássága. Részben nagyon is igaz, hogy Chad hírnevén és tehetségén keresztül próbálja magát visszatornászni oda, ahonnan lezuhant a süllyesztőbe, mert hát valljuk be, de Avril Lavigne neve egy ideje már odalent csücsül és jobb is lenne, ha ott maradna. Moslékon kívül ő sem tud mást ontani magából.
2 felhasználónak tetszik: MadHatter, Reija
2013. október 08. 19:53 #50
Cat13
Cat13
visszatérő vendég

Mondom h legyőzöl a tapasztalatoddal
2013. október 08. 19:59 #51
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
Nem annyira tetszik most
2013. október 08. 20:00 #52
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cat13 @ 2013.10.08. 19:53)
Mondom h legyőzöl a tapasztalatoddal

(Tudom hogy nekem írtad)
Rányomhatnál a 'Válaszolok' gombra mert így fogyinak néznek hogy csak úgy írsz egy szösszenetet a topikba. wink.gif
Persze hogy legyőztelek főleg hogy valószínűleg tizedjére sem jutott el az agyadig hogy mit írtam.

(Amúgy nincs semmi lila lovas vers a profilomon, lehet hogy képzelődsz.)
3 felhasználónak tetszik: Beyla, MadHatter, Reija
2013. október 08. 20:08 #53
Cat13
Cat13
visszatérő vendég

Supremacy

(Tudom hogy nekem írtad)
Rányomhatnál a 'Válaszolok' gombra mert így fogyinak néznek hogy csak úgy írsz egy szösszenetet a topikba. wink.gif
Persze hogy legyőztelek főleg hogy valószínűleg tizedjére sem jutott el az agyadig hogy mit írtam.

(Amúgy nincs semmi lila lovas vers a profilomon, lehet hogy képzelődsz.)

Nem tudod az IQ-m számát de utálok veszekedni ezért bocsánatot akarok kérni hogy hülyének neveztelek nem akartalak megsérteni (neked is meg van a saját véleményed)vagy ilyesmi csak poénnak szántam ,sojnálom smileeee.gif
2013. október 08. 20:21 #54
- törölt felhasználó -    
"Kedves" Avril haters tagok ! Nincs jobb dolgotok mint százhuszadjára is leirni ugyanazt a sablon, unalmas szövegeteket? smileeee.gif Már k*rvára unom, hogy mindenki csak azzal tud jönni, "ami szerintem cseppet sem igaz", hogy Avril ilyen-olyan nyávogós hangú, ilyen sz*r stilusú, na és ezen sz*rrá röhögtem magam, hogy valakik szerint Avril mindig olyan partnert keres, akin "meg tud élni", és aki kihúzza a sz*rból. rohog.gif Avrilnek nincs szüksége erre, mert egyedül is nagy névnek számit. smileeee.gif Persze azt én is látom, "mert nem vagyok elvakult fanja már", hogy az elmúlt pár évben a szekere már nem úgy megy mint régen, de még mindig sokakat érdekel ! Aki szerint pedig nincs hangja vagy épp stilusa akkor az valakivel nagyon is összekeveri őt..

A dal nekem kifejezetten tetszik. Örülök a közös duettjüknek.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2013. október 08. 20:37 #55
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Chad Kroeger része tetszik ebben a dalban, nagyon szeretem egyébként is az embert, de Avriltól a falat kaparom mint mindig, mert most is éneklés helyett inkább nyarvog. Irritáló a hangszíne, fülsértőek a magas hangjai, olyan jellemtelen. Nem értem, hogy Chad miért megy bele ilyenekbe (na meg Manson...). És lehet, hogy Avrilnak egykoron volt egy kis stílusa, talán még egyedi és eredeti is volt egy bizonyos szintig, de a motherf*ckin princess dolgokkal teljesen olyanná vált, mint amik ellen lázadt korábban. Álszent.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Reija
2013. október 08. 21:18 #56
- törölt felhasználó -    
Idézet (Levin @ 2013.10.08. 20:21)
"Kedves" Avril haters tagok ! Nincs jobb dolgotok mint százhuszadjára is leirni ugyanazt a sablon, unalmas szövegeteket? smileeee.gif Már k*rvára unom, hogy mindenki csak azzal tud jönni, "ami szerintem cseppet sem igaz", hogy Avril ilyen-olyan nyávogós hangú, ilyen sz*r stilusú, na és ezen sz*rrá röhögtem magam, hogy valakik szerint Avril mindig olyan partnert keres, akin "meg tud élni", és aki kihúzza a sz*rból. rohog.gif Avrilnek nincs szüksége erre, mert egyedül is nagy névnek számit. smileeee.gif Persze azt én is látom, "mert nem vagyok elvakult fanja már", hogy az elmúlt pár évben a szekere már nem úgy megy mint régen, de még mindig sokakat érdekel ! Aki szerint pedig nincs hangja vagy épp stilusa akkor az valakivel nagyon is összekeveri őt.. 

Mert az nem unalmas hogy a magukat kifejezni sem tudó Avril párti emberek idejönnek és osztják az észt amiből Nekik sem jutott sok. A sablon szövegre inkább nem térnék ki mert ahogyan elolvastam az "okításodat" te sem tudsz újdonságot mondani sőt olvasás közben küzdöttem rendesen a nevetőgörcsömmel amiért ennyire erölködni próbáltál hogy kiállj Avril drága mellett, úgy hogy emberi szavakat nemigen használtál. wink.gif
A hangjáról nem kell kiselőadást tartani tudjuk hogy mennyire egysíkú, a magashang nála ugyanolyan mint a mély semmi különbséget nem lehet hallani a kettő között (már ha az ember nem süketült meg az első 20 másodperc alatt amint meghallotta a nyüszítést). A stílusáról úgyszintén nem beszélnék mert ha ennyire vak néhány ember akkor nincs mit tenni krónikus ízléstelenség ellen.
Felkapaszkodott bizony, mert ha Figyelembe veszed akkor szinte csak a Chaddel való (kényszer)esküvő után tevékenykedett többet Avril, mert az esküvő is egy reklám volt a megjelenő lemezének mert különben efelejtette volna a jó ember hogy ez a pózer hulladék albumot akar kiadni.
1 felhasználónak tetszik: Reija
2013. október 08. 21:27 #57
- törölt felhasználó -    
Idézet (Supremacy @ 2013.10.08. 21:18)
Mert az nem unalmas hogy a magukat kifejezni sem tudó Avril párti emberek idejönnek és osztják az észt amiből Nekik sem jutott sok. A sablon szövegre inkább nem térnék ki mert ahogyan elolvastam az "okításodat" te sem tudsz újdonságot mondani sőt olvasás közben küzdöttem rendesen a nevetőgörcsömmel amiért ennyire erölködni próbáltál hogy kiállj Avril drága mellett, úgy hogy emberi szavakat nemigen használtál. wink.gif

Pedig szerintem érthetően és világosan fogalmaztam. De ha neked nehézséget okoz a magyar nyelv abban sajnos nem tudok segiteni. wink.gif Mellesleg magad rakd össze a mondandódat, és ne máséból épitkezz ! Nyelvtan órán pedig figyelni is kéne. Talán rád ragadna valami és a hasznodra válna.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2013. október 08. 21:29 #58
- törölt felhasználó -    
Idézet (Levin @ 2013.10.08. 20:21)

Nem vagyunk "Avril haterek" , mi nem utáljuk őt , hanem szimplán csak megvetjük (a kettő nem ugyanaz.) A csaj különösebben nem tehetséges , csak rettenetesen túlértékelt: Erőtlen és magas a hangja , egy hangszínben énekel. Tény , hogy Supremacy kicsit túlzásba esett néhány kommentjénél , mivel azért nem elviselhetetlen. Van neki egy vállalható hangja , de a kiemelkedő tehetségtől nagyon messze van. A klipjeiben meg csak autotune. A stílusa meg sajnos akárhogy is nézem összelopkodott pózer. Ő maga is bevallotta , hogy ráerőltették az egészet , innentől kezdve pedig tényleg nincs se egyedisége se stílusa. "Nagy név" ? Ugyan már , az nem itt kezdődik. Attól , hogy (sajnos) 11 éve aktív előadó még nem lesz jó , főleg , hogy ez a 11 éves fennmaradás is csak évenkénti "stílusváltásokkal" sikerült. A mai túlajnározott celebek is lehet , hogy fennfognak ennyi ideig maradni. A nagy név , az például Madonna , Michael Jackson stb. Avril nem ezekhez hanem a tinipop kategóriába tartozik és abban is marad a karrierje légvégéig.
2013. október 08. 21:30 #59
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Egyedül Chad miatt voltam kíváncsi a dalra és az ő részében - megjegyezem elég nyúlfarknyi - nem csalódtam. Kellemes hangja megnyugtató. Ugyanez nem mondható el a kedves feleségéről. A 00'-es évek elején hallgatható albumokat csinált és azt a kettőt(!!) szeretem is, de azóta kritikán aluli. A magas hangok iszonyúan bántják a fülemet és ez popballadának harmatgyenge. Madonna - Take A Bow, na ilyen egy balladai szám.
2013. október 08. 21:30 #60
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Szerintem meg ezzel kapcsolatban mindenkinek megvan a maga véleménye. Szvsz nem tartom magamat Avril haternek, mert akkor még a nevét sem lennék hajlandó normálisan leírni, de amit szerintem manapság produkál az egyenlő a harmatos lepkefinggal kábé, annyira igénytelen és minősíthetetlen. Tök korrektül lettek a dolgok leírva, így feleslegesnek tartom egymást szapulni a vélemények miatt. Van, akinek nem tetszik, van, akinek igen, ettől olyan szép a világ, hiszen kinek a pap, kinek a papné, ahogyan tartja a mondás. Kicsit engem is irritál, hogy évekig nem lehetett hallani Avrilről (ergó gó süllyesztő), és most, hogy Chad hajlandó volt elvenni, még a p*fámba is ő ömlik naponta sajnos. Eddig nyáladzott, hogy mennyire boldog, amit én értek, hisz én is párkapcsolatban élek, de amit csinált, tipikus rájátszás volt. Most meg próbálkozik valami zenei karrierrel szegény, ami irdatlan pocsék. Gondolom, Chad megsajnálta és azért csinálta végül vele meg a duettet, ami nem lenne rossz, hisz a dalszöveg és a dal is gyönyörű, ám Avril nem énekel, hanem szó szerint vinnyog benne. Minden elfogultság nélkül mondom, hogy ez minden csak nem éppen jó és kellemes. unsure.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok