Megjelent Avril és Chad Kroeger duettje
2013. október 08. 16:57
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Nagyon cuki szám lett ebből a duettből. <3
2013. október 08. 17:08
Amikor ezek ketten összeházasodtak (gondolom azért tették ezt , hogy híresebbé tegyék egymást >> kapálózás a süllyesztő előtt) akkor még sokan remélték , hogy Chad jó hatással lesz a mádöfáking princesszre. De Avril lett inkább rossz hatással őrá. Oké , hogy pop számot csinálnak , de ez nagyon unalmas és semmitmondó lett , egyszerűen ócska. Nem csalódtam. Kész ennyi nincs tovább
2013. október 08. 17:16
Hát nem tudom, nekem nem tetszik, Avril hangja nagyon jó, és Chad-é sem semmi, de én többet vártam...
2013. október 08. 17:29
Már nem azért, de most házasodtak össze, és elbukott szerelemről énekelnek? nem kéne inkább boldognak lenniük?
2013. október 08. 17:34
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Nekem tetszik, nagyon szép dal lett. (:
2013. október 08. 17:43
Tipikus Avril szám,nem rossz,de nekem pl.nem tetszik most annyira.Viszont választottam magamnak már kedvencet az Avril Lavigne-lemezről.
2013. október 08. 17:55
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Zenében a stílusuk egyáltalán nem illik össze. Összességébe nem rossz szám, lehetett volna 100x rosszabb, bár 100x jobb is, főleg ha Chad is hozzányúlt a dalhoz. Nem lett óriás kedvenc, de elleszek a dallal.
2013. október 08. 17:56
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nem tetszik!
2013. október 08. 18:05
Idézet (ShibaDzon @ 2013.10.08. 17:28)
Nekem tetszik, még akkoris, ha nem nagy durranás. Viszont Nimrod.. hát gratulálok. Te tényleg nem gondoltál rá, hogy esetleg szeretik egymást? -.-
I don't think so. Én az ilyen nagy korkülönbséges kapcsolatokban alapból nem hiszek , és egyébként is kell Avrilnek a zsozsó , mert a karrierje igencsak leereszkedőben van. Kicsit sem feltűnő , hogy amikor a Sum41 "menő" volt akkor Deryck asszonyállata volt , aztán amikor süllyedni kezdett a Sum41 sikere akkor gyorsan elvált tőle. Aztán Marilyn Mansonra is rámászott.. Meg amúgy is.. ha a plágium kreálástól nem riad vissza akkor könnyen lehet hogy az érdekházasságtól sem. Max pár éven belül elfog válni Chad-től is , nem kell jósnak lennem ahhoz , hogy ezt megmondjam.
2013. október 08. 18:28
|
|
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline
|
férje? omg. nem is tudtam.
2013. október 08. 18:36
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Egy kicsit langyi lett, de összességében kedves kis nótát dobtak össze
Remélem, nagyon boldogok együtt
Reagálva az előttem kerekedett kisebb vitára: nem hinném, hogy Avie bárkira is rámászott volna ahhoz, hogy felkapaszkodjon...a Sum 41-tól mindenképpen híresebb volt már 10 évvel ezelőtt is, Chaddel ill a Nickelbackkel pedig közel egy szinten van szerintem. Tehetséges, gyönyörű, nincs szüksége férfira ahhoz, hogy sikeres legyen...
Reagálva az előttem kerekedett kisebb vitára: nem hinném, hogy Avie bárkira is rámászott volna ahhoz, hogy felkapaszkodjon...a Sum 41-tól mindenképpen híresebb volt már 10 évvel ezelőtt is, Chaddel ill a Nickelbackkel pedig közel egy szinten van szerintem. Tehetséges, gyönyörű, nincs szüksége férfira ahhoz, hogy sikeres legyen...
2013. október 08. 19:07
Már tegnap este óta ezt hallgatom és teljes mértékben azt gondolom hogy ez a duett igazán jól sikerült.
LexiCobain, egyetértek!
LexiCobain, egyetértek!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: