Avril Lavigne ismét egy új dallal örvendeztetett meg minket, amit férjével, Chad Kroegerrel énekel fel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Avril és Chad Kroeger duettje
2013. október 08. 15:40
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Nagyon vártam ezt a duettet ♥ Nagyon tetszik, viszont rockosabbra számítottam. És kicsit jobbra. Viszont így is remek
2013. október 08. 15:43
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Nekem nagyon tetszik a szám, nem csalódtam Avrilben:)
2013. október 08. 15:47
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
szerintem ez az eddigi legjobb dal az albumról
2013. október 08. 15:50
Borzalmas. Ha Chad nem lenne benne akkor talán rá sem vettem volna magam hogy meghallgassam, csak kíváncsi voltam hogy mit hoztak ezek össze...Nem valami nagy durranás pont úgy mint az eddigi Avril dalok 99,9 %-a de talán még egy csöppet elviselhető (de nem hiányzott sok ahhoz hogy visítva rohanjak ki Avril hangjától) mivel Chad egy kicsit (nem sokat) de javít a dalon. Mondjuk a dal témája elcsépelt és semmitmondó pontosan tükrözi az eddigi alkotásainak a színvonalát is. De hogy Chad miért nem marad meg a papucsférj szerepénél és miért kell égetnije magát azzal hogy a (nemsokára) lefutott asszonykájával duettezik.
2013. október 08. 16:16
jobb is lehetne, azt nem tudom csak megérteni, hogy egy rock énekes (Chad) miért kezd egyre lightabb dalokat nyomatni, miért nem maradhat a stílusánál. Na mindegy, nem lesz a kedvencem.
2013. október 08. 16:17
A kalapomat teszem rá, hogy David Hodges keze nagyban benne van a dalban. Ez a dal nem Avril, hanem inkább David, és a korai Evanescence dalokat idézi. Viszont Avril hangja elcsapja az egészet, és még Chad sem tud javítani rajta. Az egész egy cukormázas, sallangos, átlagos popdal lett így. (Amúgy Avrilhoz képes nem rossz, sőt jobb mint a "motherdf**** princesses& dedós maradok" témájú hulladékai)
2013. október 08. 16:21
|
|
hencikeeh000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 199790 offline
|
Én már tegnap is hallottam, egyszerűen csodálatos, hogy mit tudtak összehozni ketten. Szemmel láthatóan Chad jó hatással van Avrilre, de a zenei rock stílusa megmarad. Én örülök a házasságuknak, a dal pedig csodás! Imádom!
2013. október 08. 16:40
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Azta. Ez nagyon király lett. Chad valóban jó hatással van rá, ez a szám pedig eszméletlenül jó.
2013. október 08. 16:47
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
Ez valami lehetségetelenül kreaktiv lett!!
imááádomm!!!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

1 felhasználónak tetszik: