X-Faktor 2013: megvan a tizenkét döntős!
2013. október 12. 18:38
szerintem talán legjobb Bozsek márk, meg az első banda aki ezen az oldalon volt (csak elfelejtettem a nevüket) XD
2013. október 12. 19:44
|
vercsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 437 Csatolások: 3 Azonosító: 183258 offline
|
Jajj olyan rossz,hogy a Richárd nincs bent,jajj sajnállom! de a otbbiek is ugyesek,de n ekem o volt a legjobb.Reméllem jovore jon megint!!!!és megnyeri!!!!
2013. október 13. 11:06
|
|
Colorful Lifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 212304 offline
|
Sok sikert mindenkinek!
2013. október 13. 13:30
|
|
Mrs.Brownstoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 212682 offline
|
Én nem szoktam nézni,csak az utolsót
D értelem..
2013. október 13. 18:23
|
|
Kittistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 344 Csatolások: 1 Azonosító: 207481 offline
|
ez az idei X-Faktor egy vicc akinek szurkolok az a Szabó Ádám mert neki legalább van hangja de a többi az kész vicc.A mentorok sem ugyan azok amit sajnálok nem is nézem úgysem az fog nyerni akinek szurkolok
2013. október 13. 18:30
Sokak véleményével ellentétben én úgy gondolom, hogy eddig ez a leggyengébb mezőny. Nem beszélve a jónéhány protekciósról, gondolva itt Bozsek Márkra (akinek egyébként szerintem jó hangja van, még mielőtt letámadnátok), Danics Dórára, aki Karsai Zita féltestvére és nem mellesleg Bach Szilvia, humorista lánya vagy éppen Tóth Marcellre, aki ByeAlex unokatestvére. Tegnap csak azért megnéztem az első élő show-t, mert kíváncsi voltam. Egyetlen egy ember az, akire azt mondanám, hogy oda vagy egyáltalán énekesnek való, ez pedig nem más, mint Csordás Ákos. De még a By The Way is egész jó volt, bár szerintem hamarosan kikiáltják őket a magyar One Direction-nek. Péterffy Lili meg nekem eléggé erőltetett volt, nagyon próbálta utánozni, elsajátítani Miley gesztusait és ez nekem annyira nem jött be, Szabó Ádám meg eléggé megerőszakolta azt a jó kis John Newman dalt, dehát neki ott a helye ugyebár.
2013. október 13. 18:41
|
|
cukorka2002visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.13. Hozzászólás: 198 Csatolások: 60 Azonosító: 209173 offline
|
Oh eggyáltalán nincs igaza Zséciinek, mert ez a legesleg szorosabb mezőny, mert brutál jó hangúak ebben az évben az énekesek!!És örülök, hogy tovább jutott Márk!!!!!
2013. október 13. 23:20
Hát be kell látni egy idő után minden elfárad, már tavaly se néztem nagyon főleg az RTLmoston néztem vissza egy-két kedvencemet, de maga az adás már akkor se tudott lekötni. Most meg aztán végképp nem. nem elég, hogy a szoros mezőnynek titulált műsorban irtózatosan sok a középkategóriás hang, de még Liluval is rontottak az összképen...
Egyszerűen fél órát bírtam, nem is hallgattam meg az összeset mert egyszerűen unalmas volt az összes.
Annyira görcsöl az rtl, hogy kitermeljen egy világsztárt, hogy megint szinte csak szemét van a műsorban, akik pár év múlva sehol se lesznek vagy maximum falunapokra mennek haknizni (bár oda is való a többsége)
Én idén is reménykedtem, hogy lesz legalább egy olyan, aki igenis színpadra való, de már kezdem feladni a reményt...
Egyszerűen fél órát bírtam, nem is hallgattam meg az összeset mert egyszerűen unalmas volt az összes.
Annyira görcsöl az rtl, hogy kitermeljen egy világsztárt, hogy megint szinte csak szemét van a műsorban, akik pár év múlva sehol se lesznek vagy maximum falunapokra mennek haknizni (bár oda is való a többsége)
Én idén is reménykedtem, hogy lesz legalább egy olyan, aki igenis színpadra való, de már kezdem feladni a reményt...
2013. október 14. 17:03
|
|
marichuy99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 182062 offline
|
Az MDC-nek kellett volna benn maradnia. Anikó gyengébb. MDC jobb volt. Nembaj, mered még kedvencem. ByTheWay *-* Szabó Ádám *-*
2013. október 21. 20:49
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Egyeltalán nem irritáló Tünde, a mostani produkciója huh enyhén szólva rá szabták ezt a dalt
én imádtam
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: