Ez az egész már szánalom,nem is nézem.
Egyszer belenéztem,és megbántam egy egész életre.
X-Faktor 2013: megvan a tizenkét döntős!
2013. október 08. 15:24
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Az idei felhozatal nekem tetszik.
Nagyon-nagyon örülök Marcinak és Dórinak, hogy továbbjutottak, ők a kedvenceim.
Viszont annak is örülök, hogy Olajos Esztike nem jutott tovább, mert szörnyen irritált.
Nagyon-nagyon örülök Marcinak és Dórinak, hogy továbbjutottak, ők a kedvenceim.
Viszont annak is örülök, hogy Olajos Esztike nem jutott tovább, mert szörnyen irritált.
2013. október 08. 15:25
nem értem, hogy köt le embereket az a szarság, kit érdekel ki nyer, van már elég sztárunk akik végül úgyis a süllyesztőbe mennek
2013. október 08. 15:36
|
|
Camila_Cabellovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 212875 offline
|
Márk , B Lili ,Marci ,Ákos MDC ,ByTheWay
2013. október 08. 15:51
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Különösen nincs kedvencem, de leírom a véleményemet. A ByThe Way nagyon színes csapat, én sajnáltam volna, ha nem jutottak volna tovább.
A másik két csapat szimpatikus, de őket nem igazán tudom helyre rakni. Talán azért van ez, mert zenekarokkal sose tudtam nagyon azonosulni.
A fiú kategóriába azért egy valakit nagyon tudtam sajnálni. A Kristófnak eszméletlen hangja van, de gondoltam ,hogy Szabó Ádám végett úgy se lesz olyan fiú 3-as amilyet én megálmodtam. Ugyan is a másik kettővel egyet értek. A Szabó Ádámot még mai napig szeretem a harmonikájával....de csak a harmonikájával.
A lány kategória az, amibe két irritáló hölgyemény is volt. Eredetileg 3, mert Péterffy Lillit se szerettem, de mikor bemutatta a mentorházba a dalt, amivel érkezett, akkor jöttem rá, hogy ennek a csajnak van hangja. Lehet, hogy nem bírom, de akkor is van hangja.
A másik kettő Eszter és Anikó, akik olyan cukros (én nekem ez a szó jutott eszembe mikor megláttam őket a válogatón) lányok, hogy már rossz rájuk nézni is.
Bár a kettőjük közül az Esztert jobban nem bírtam, nem örülök, hogy Anikó került be az élő adásba. Már a válogatón is csak azért akarták főleg magukkal vinni, mert olyan kis helyes csaj és én úgy vagyok vele, hogy amilyen helyes, annyira tesznek rá a tehetségére, ami van, de ezer ilyen hangot hallok, amilyennel rendelkezik.
A 25 év felettiek között én kitenném Tündét, mert nekem nem tetszik a hangja és nem is szimpatikus, helyette tovább jutattam volna Bátky Zoltánt.
A másik két csapat szimpatikus, de őket nem igazán tudom helyre rakni. Talán azért van ez, mert zenekarokkal sose tudtam nagyon azonosulni.
A fiú kategóriába azért egy valakit nagyon tudtam sajnálni. A Kristófnak eszméletlen hangja van, de gondoltam ,hogy Szabó Ádám végett úgy se lesz olyan fiú 3-as amilyet én megálmodtam. Ugyan is a másik kettővel egyet értek. A Szabó Ádámot még mai napig szeretem a harmonikájával....de csak a harmonikájával.
A lány kategória az, amibe két irritáló hölgyemény is volt. Eredetileg 3, mert Péterffy Lillit se szerettem, de mikor bemutatta a mentorházba a dalt, amivel érkezett, akkor jöttem rá, hogy ennek a csajnak van hangja. Lehet, hogy nem bírom, de akkor is van hangja.
A másik kettő Eszter és Anikó, akik olyan cukros (én nekem ez a szó jutott eszembe mikor megláttam őket a válogatón) lányok, hogy már rossz rájuk nézni is.
Bár a kettőjük közül az Esztert jobban nem bírtam, nem örülök, hogy Anikó került be az élő adásba. Már a válogatón is csak azért akarták főleg magukkal vinni, mert olyan kis helyes csaj és én úgy vagyok vele, hogy amilyen helyes, annyira tesznek rá a tehetségére, ami van, de ezer ilyen hangot hallok, amilyennel rendelkezik.
A 25 év felettiek között én kitenném Tündét, mert nekem nem tetszik a hangja és nem is szimpatikus, helyette tovább jutattam volna Bátky Zoltánt.
2013. október 08. 16:05
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
azt az egyet sajnálom,hogy az elején annyi király produkció volt.végre egy műsor,amiben voltak rockerek. erre mi történik? kirakják őket,és a tucatokat juttatják tovább. most ne utáljatok,de az ilyen ByThe Way meg a Fat Phonix (bocs ha sz#rul írtam a nevét) TUCAT. ilyenekből ezer meg ezer van (sajnos). én alig találtam olyat,akit én is továbengedtem volna (pl Szabó Ádám,Lili, Dóri,és Ákos(?))..Ádámot azért emeltem ki,mert ő is híres volt előtte,de neki van tehetsége.ezzel szemben szerintem Márkot csak azért nyomatják mert szépfiú és mindenki ismeri.
2013. október 08. 16:20
Szuper, kezdődik >.> Van még, aki elhiszi, h tehetségeket keresnek, és nem a pénzt húzzák le az emberekről? Te jó Ég. Megint mehet a vitatkozás, és az utálkozás, aztán majd mindenki elfelejti ezeket a "tehetségeket", ahogy eddig is, szinte az összeset. Amúgy nem értem, Bozsek Márk mit keresett a válogatón - ő már híres, nem is engedném az ilyen embereknek, hogy egy "tehetségkutatóban" induljanak versenyzőként. Nincs vele bajom, de ez igazságtalan.
2013. október 08. 16:25
|
Tincsi7373visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 223 Csatolások: 1 Azonosító: 206304 offline
|
Ő őszintén mondva az MDC-nek szurkolok!! Ők a kedvenceim!!
2013. október 08. 16:30
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Nekem a Marci a kedvencem, és pont.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. október 08. 16:48
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Én Csordás Ákosnak és Batánovics Lilinek drukkolok. Számomra a versenyzők nagy része irritáló. Gondolok én itt Szabó Ádámra, Danics Dórára, Krasznai Tündére és Péterffy Lilire.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.