Ellopták a rajongók Liam Payne alsónadrágjait
2013. október 09. 18:30
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
Szegény Liam
De azért vicces ez az egész xdd
2013. október 09. 18:53
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
hahaha igen igen e zjo volt mikor olvastam twitteren
hat..mazlis rajongok mondhatni
amugy minek eltakarni a kepen ott azt a reszt?
csak a szore latszik ki, amugyis tele van nele a net
amugy minek eltakarni a kepen ott azt a reszt?
2013. október 09. 20:05
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Fúj ez undorító mit csinálnak a bokszerrel?!
Nekem ez már sok.
Az emberek furcsák!!!
Rajongók én is orlando bloom-ért de nem kellene az aló gatyája.
Nekem ez már sok.
Az emberek furcsák!!!
Rajongók én is orlando bloom-ért de nem kellene az aló gatyája.
2013. október 09. 22:47
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
A directionerek újabban hatalmas észjárásukról tanúskodtak.És ráadásul ilyen fiatal,13-14 éves lánykák...Bekereteztetik és kiteszik a szobájuk falára az alsót,vagy mi?XD
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. október 10. 00:00
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
háát ez beszarás xDD hogy mik nincsenek xD
2013. október 10. 07:34
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Ez már egyenesen nevetséges. Komolyan, egy alsógatyát loptak? Nem azért, de kis 13-14 éveseknek látszik ,hogy nincs jobb dolguk, mint sem ilyen marhaságokat csinálnak. Mivé fajul a világ?
Amúgy lehidalok egy-két kommenttől a directionerek részéről. Ti komolyan ellopnátok? Én sose értettem ,hogy mi az a beteges imádat, talán azért, mert én még amennyire a dicretionerek rajonganak, én sose tettem ezt egy sztárral szemben se.
És még mindig nem értem ,hova ez a beteges imádat? Oké, értem én. Én is voltam/vagyok szerelmes (hiszen, ha csupán a puszta tehetségükért imádnátok őket, akkor ilyeneket nem is tennétek meg), de ilyen mélyre csak nem süllyednék. Előtte gondolkodni kéne, hogy ennek mennyire tudna örülni a kedvencetek.
Amúgy lehidalok egy-két kommenttől a directionerek részéről. Ti komolyan ellopnátok? Én sose értettem ,hogy mi az a beteges imádat, talán azért, mert én még amennyire a dicretionerek rajonganak, én sose tettem ezt egy sztárral szemben se.
És még mindig nem értem ,hova ez a beteges imádat? Oké, értem én. Én is voltam/vagyok szerelmes (hiszen, ha csupán a puszta tehetségükért imádnátok őket, akkor ilyeneket nem is tennétek meg), de ilyen mélyre csak nem süllyednék. Előtte gondolkodni kéne, hogy ennek mennyire tudna örülni a kedvencetek.
2013. október 10. 13:43
Idézet (timi5 @ 2013.10.09. 15:07)
ha igazi rajongók, akkor nem tennének ilyet, mert nem akarnák kellemetlen helyzetbe hozni imádottjukat
én is imádom liam-et ,de ilyet nem tudnék tenni
én is imádom liam-et ,de ilyet nem tudnék tenni
Khm. Ez azért van mert kellett a csaj nak egy "szent erekje" személyesen Liamtól.
2013. október 10. 16:14
|
|
DiaKatonavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 211467 offline
|
Uristen o.O ez nem mar nem normalis dolog... megertem h szeretik Liam-ot de... fhuuu basszus... en s rajongojuk vagyok de ez mar tulzas....sot beteges!
2013. október 10. 19:40
|
|
aranyalmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.15. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 167233 offline
|
Huh hát erre nincs mit mondanom. De van mégis....nem értem az ilyen rajongókat. Mi lesz ha megszerzett egy boxert Liamtól??? Kirakja vagy mi? Ennél még egy fotó vagy egy aláírás is többet ér.
2013. október 11. 17:29
Hát ez azért már túlzás!! (de egy kicsit nevetséges is!)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.