Ellopták a rajongók Liam Payne alsónadrágjait
2013. október 08. 17:54
|
|
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline
|
:DDDDDDDDDDDDD
2013. október 08. 17:59
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Hú hát én is nagy Directioner vagyok,de nem vagyok annyira beteges,h ellopjam a kedvencem boxerét.az mondjuk fura lenne,de semmi sem kehetetlen
2013. október 08. 18:00
|
|
süsükeee3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.10. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 203521 offline
|
2013. október 08. 18:11
Úristen
Liam
megölsz
egyszer
De még fel is vette, ezt nem hiszem el.
De még fel is vette, ezt nem hiszem el.
2013. október 08. 18:28
|
Crazy Mofosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 206691 offline
|
Ha én egyszer ellopnám akkor nem venném fel az tuti.Inkább kitenném a falamra.Még fel is vette OMG-_- agyhalott:D
Nem értem mért feketítették ki Liam-nak.Nincsis ott neki semmi:)
Nem értem mért feketítették ki Liam-nak.Nincsis ott neki semmi:)
2013. október 08. 18:52
|
|
Melcsy24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 209 Csatolások: 0 Azonosító: 207488 offline
|
Te jó ég! O.o
Miközben olvastam majd meg szakadtam a röhögéstől , de a vége felé belegondoltam , hogy ez tényleg milyen kínos Liamnak. És én ha el is lopnám azt az alsógatyát , akkor fel nem venném! Ez azért undi..xD
Csak az a baj , hogy ez már megszállottság
Miközben olvastam majd meg szakadtam a röhögéstől , de a vége felé belegondoltam , hogy ez tényleg milyen kínos Liamnak. És én ha el is lopnám azt az alsógatyát , akkor fel nem venném! Ez azért undi..xD
Csak az a baj , hogy ez már megszállottság
2013. október 08. 18:56
Ha elloptam volna 100% hogy nem vettem volna fel
inkább bekereteztetem és felteszem a falra
megszakadtam a röhögéstől
szegény Liam
inkább bekereteztetem és felteszem a falra
megszakadtam a röhögéstől
szegény Liam
2013. október 08. 19:04
Ez tényleg bizar.. Szegény.. Egyes 1D rajongók egyszerűen nem normálisak.. Boxert ellopni?? Komolyan?? xD
2013. október 08. 19:38
|
|
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline
|
Zsécii Zsécii
rozi12 írta:
Ez nagyon durva.. ohmy.gif És szegények nem tehetnek ellene semmit. Most bárki mondhatja, hogy ők választották ezt az utat, de szerintem nagyon nincs igazuk. Ha valaki vesz egy lottót amivel aztán megnyeri a milliárdokat és halálra issza magát, arra is lehet mondani, hogy miért vett lottót, hiszen gondolhatta, hogy ez lesz... sad.gif Az emberek teljesen megőrültek. ohmy.gif
Amúgy a 2. képen Liam mellett Louis van? Előre is köszi a válaszokat! smileeee.gif
Egyszerűen nem értem a párhuzamot a sztárság és a lottó megnyerése között. Ezt az utat ő választotta, 100%-ig biztos lehetett abban, hogy egy öt viszonylag helyes fiúból álló bandáért tinilányok ezrei fognak megőrülni. Viszont az, hogyha valaki megnyeri a lottót, rögtön leissza magát, neadjisten' alkesz lesz? Nem értem, hogy vontad le ezt a következtetést, bár lehet, hogy nekem nehéz a felfogásom. unsure.gif
A cikkhez: én csakis ezeket a fiúkat sajnálom, akik végülis csak az álmukat élik meg. Bár lehet, hogy ezekben az álmokban nem szerepeltek ezek a betegebbnél betegebb rajongók, akik ezek szerint bármire képesek, hogy valami kis szuvenírt gyűjtsenek be kedvencüktől és mindegy, hogy az egy agyonhasznált rágó vagy egy alsónadrág és soknak az sem számít, hogy ezzel kellemetlen helyzetbe hozza őket vagy éppen már-már a frászt hozza rájuk. Némelyiket komolyan zárt osztályon kéne kezelni.
Én úgy gondolom, hogy amikor egy tehetségkutatóba jelentkezett nem feltétlenül tudta előre, hogy kb. 50 millió lány fog rajongani érte...
rozi12 írta:
Ez nagyon durva.. ohmy.gif És szegények nem tehetnek ellene semmit. Most bárki mondhatja, hogy ők választották ezt az utat, de szerintem nagyon nincs igazuk. Ha valaki vesz egy lottót amivel aztán megnyeri a milliárdokat és halálra issza magát, arra is lehet mondani, hogy miért vett lottót, hiszen gondolhatta, hogy ez lesz... sad.gif Az emberek teljesen megőrültek. ohmy.gif
Amúgy a 2. képen Liam mellett Louis van? Előre is köszi a válaszokat! smileeee.gif
Egyszerűen nem értem a párhuzamot a sztárság és a lottó megnyerése között. Ezt az utat ő választotta, 100%-ig biztos lehetett abban, hogy egy öt viszonylag helyes fiúból álló bandáért tinilányok ezrei fognak megőrülni. Viszont az, hogyha valaki megnyeri a lottót, rögtön leissza magát, neadjisten' alkesz lesz? Nem értem, hogy vontad le ezt a következtetést, bár lehet, hogy nekem nehéz a felfogásom. unsure.gif
A cikkhez: én csakis ezeket a fiúkat sajnálom, akik végülis csak az álmukat élik meg. Bár lehet, hogy ezekben az álmokban nem szerepeltek ezek a betegebbnél betegebb rajongók, akik ezek szerint bármire képesek, hogy valami kis szuvenírt gyűjtsenek be kedvencüktől és mindegy, hogy az egy agyonhasznált rágó vagy egy alsónadrág és soknak az sem számít, hogy ezzel kellemetlen helyzetbe hozza őket vagy éppen már-már a frászt hozza rájuk. Némelyiket komolyan zárt osztályon kéne kezelni.
Én úgy gondolom, hogy amikor egy tehetségkutatóba jelentkezett nem feltétlenül tudta előre, hogy kb. 50 millió lány fog rajongani érte...
2013. október 08. 19:46
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Az már igen.
2013. október 08. 19:53
|
|
Directioner12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 204410 offline
|
óó hiszen Liam-ről van szó... XD
2013. október 08. 19:59
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Ez elég beteg :DDD
2013. október 08. 20:00
és még felhúzza, nem hogy eltette volna
full logic ... x
2013. október 08. 20:04
|
|
Omega0402ChäneŁ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 856 Csatolások: 407 Azonosító: 199524 offline
|
Ha már egyszer "Ellopta" akkor miért veszi fel a strandon, ahol akár Liam is észreveheti, hogy az övé?!?!
Szerintem akkor inkább tartotta volna meg!
Ezek már annyira elszántak, hogyha valaki azt mondaná, hogy "ebbe az almába beleharapott Niall/Harry/Louis/Zayn/Liam, akkor ők már akár azt több száz ezrekért is képesek megvenni.

Szerintem akkor inkább tartotta volna meg!
Ezek már annyira elszántak, hogyha valaki azt mondaná, hogy "ebbe az almába beleharapott Niall/Harry/Louis/Zayn/Liam, akkor ők már akár azt több száz ezrekért is képesek megvenni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: