Ellopták a rajongók Liam Payne alsónadrágjait
2013. október 08. 16:39
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Milyen mélyre süllyednek még a 1D rajogók??Tisztelet a kivételnek!....
2013. október 08. 16:39
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
Aaz igenn.... ez de gáz..
2013. október 08. 16:40
|
|
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline
|
Jézusom
ez már azért sok és sokk is. Nem értem egyesek hogy lehetek ennyire idióták. Jó azért nem mondom, hogy nem vicces egy kicsit, de én már azon nevetek, hogy egyes rajongók mennyire szánalmasak.
2013. október 08. 16:44
Mivan nincs nekik otthon alsógatyájuk azért lopják el,vagy mi?! Szégyenek ezek az emberek...
2013. október 08. 17:11
|
|
Troublemakeroffúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 210757 offline
|
Ez azért már tényleg sok...bár vicces:'D Tényleg sok mindenre képesek a rajongók
2013. október 08. 17:16
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
_ToTo_: nem hiszem! Szerintem külön szobát nyitnának neki.
2013. október 08. 17:35
|
|
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline
|
Ezen tegnap egy órán keresztül nevettem... x'DDD
De amúgy nagyon szánalmasak a kiscsajok.
De amúgy nagyon szánalmasak a kiscsajok.
2013. október 08. 17:39
Milyen meglepő...Ez annyira vall a directionerekre
Amúgy annyira nagyon kínos akkor minek írja ki 13 millió követőnek? És az utolsó képen nem kellett volna felhúzni a gatyát? Vagy az úgy nem menő?
Amúgy annyira nagyon kínos akkor minek írja ki 13 millió követőnek? És az utolsó képen nem kellett volna felhúzni a gatyát? Vagy az úgy nem menő?
2013. október 08. 17:42
|
|
pannuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 180253 offline
|
Ki a sz@rnak kell egy alsógatya?!? (Már bocs a trágár szavakért)
De minek egy alsó?!? O.o
Most jobban érzik magukat,hogy Liam néhány alsógatyával kevesebbet hord?!?
Én nem vagyok fan,(remélem látszik)és nem is nagyon érdekel Liam se a többi 1D-tag..
De a fanok ilyen dolgokra képesek?!?
Mint h ha el akarnám lopni Taylor Lautner levágott lábkörmét...Én a helyükbe nem is nevezném magam "Directioner"-nek.
Mondjuk nem is vagyok az..xDD
De minek egy alsó?!? O.o
Most jobban érzik magukat,hogy Liam néhány alsógatyával kevesebbet hord?!?
Én nem vagyok fan,(remélem látszik)és nem is nagyon érdekel Liam se a többi 1D-tag..
De a fanok ilyen dolgokra képesek?!?
Mint h ha el akarnám lopni Taylor Lautner levágott lábkörmét...Én a helyükbe nem is nevezném magam "Directioner"-nek.
Mondjuk nem is vagyok az..xDD
2013. október 08. 17:43
Aztaaa,szegééény :S Sajnálom,de ezzel jár a hírnév.Talán tényleg egy kicsit túlzás már ez,de azért nem lehet rossz ilyen ismertnek lenni
2013. október 08. 17:47
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
2013. október 08. 17:51
Idézet (rozi12 @ 2013.10.08. 12:47)
Ez nagyon durva..
És szegények nem tehetnek ellene semmit. Most bárki mondhatja, hogy ők választották ezt az utat, de szerintem nagyon nincs igazuk. Ha valaki vesz egy lottót amivel aztán megnyeri a milliárdokat és halálra issza magát, arra is lehet mondani, hogy miért vett lottót, hiszen gondolhatta, hogy ez lesz...
Az emberek teljesen megőrültek.
Amúgy a 2. képen Liam mellett Louis van? Előre is köszi a válaszokat!
Amúgy a 2. képen Liam mellett Louis van? Előre is köszi a válaszokat!
Egyszerűen nem értem a párhuzamot a sztárság és a lottó megnyerése között. Ezt az utat ő választotta, 100%-ig biztos lehetett abban, hogy egy öt viszonylag helyes fiúból álló bandáért tinilányok ezrei fognak megőrülni. Viszont az, hogyha valaki megnyeri a lottót, rögtön leissza magát, neadjisten' alkesz lesz? Nem értem, hogy vontad le ezt a következtetést, bár lehet, hogy nekem nehéz a felfogásom.
A cikkhez: én csakis ezeket a fiúkat sajnálom, akik végülis csak az álmukat élik meg. Bár lehet, hogy ezekben az álmokban nem szerepeltek ezek a betegebbnél betegebb rajongók, akik ezek szerint bármire képesek, hogy valami kis szuvenírt gyűjtsenek be kedvencüktől és mindegy, hogy az egy agyonhasznált rágó vagy egy alsónadrág és soknak az sem számít, hogy ezzel kellemetlen helyzetbe hozza őket vagy éppen már-már a frászt hozza rájuk. Némelyiket komolyan zárt osztályon kéne kezelni.
2013. október 08. 17:53
Ezen csak röhögni tudok.
Szegény Liam már a cuccait is csórják.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: