A napokban napvilágot látott Laura Pausini és Kylie Minogue közös videoklipje, a Limpido.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Laura Pausini, Kylie Minogue – Limpido
2013. október 07. 21:47
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hát igen, ez volt Kylie Minogue. Egyszerűen elkápráztatott, és szó szerint lealázta ezeket a májlika, Rihanna-féle moslékokat, ugyanis ő bebizonyította ezzel a klippel, hogy lehet maradandót alkotni csöcsmutogatás és farpofarázás nélkül is. Gyönyörű hang, egy kiváló tehetség - kár, hogy ezek a műmaszlagok ennyire elnyomják szerencsétlent, pedig egy kiváló énekesnő, akinek igen is járna az elismerés. A klipben egyszerűen gyönyörűen fest, hát, szeretnék ilyen idősen én is így kinézni, mindezek mellett Laurának is iszonyatosan erős és kellemes hangszíne van. Ez zene, ez klip, ez érték! Még több ilyet Kylie, és el ne merj tucatosodni, hisz ezért imádlak még a mai napig is annyira!
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. október 08. 11:04
Szívemből szóltál Beyla és akármit írnék már csak ismétlése lenne. Nem értem a mai világot, nem értem miért nincs igény Kylie Minogue-ra, elég ha csak a tavaly megjelent Flower-t említem amely egy igazán lélekmelengető dal (számomra az egyik legkedvesebb dal Kylietól) és még a 3 milliós nézőszámot sem érte el.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. október 08. 14:30
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
nagyon jóóóóóó lett én szerintem imádom
2013. október 08. 15:06
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Tetszik! Nagyon tehetségesek!
2013. október 08. 18:36
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Adrienn21 @ 2013.10.08. 14:14)
Beyla, én is nagyon imádom Kylie-t, megvan több albuma is, mai napig hallgatom (főleg a Can't Get You Out of My Head-et), viszont az a dal, cím szerint a Skirt nagyon elkeserített...
de várjuk a jövőre ígért albumát!
♥
de várjuk a jövőre ígért albumát!
Ha belegondolsz, akkor több évtizede van már a szakmában és csak egy gagyi dalt adott ki, a Skirtöt, de azt én sem hallgatom. A Fever albuma szerintem karrierjének csúcspontja volt, hiszen akkor valóban még a csapból is az ő kislemezei folytak - az általad említett Can't get out of my head, In your eyes vagy a Love at first sight. Már nagyon várom az új korongját, mert amit ő művel a zeneiparban az kellemes és maradandó.
2013. október 08. 19:05
|
|
Sain Viktorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.24. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 200773 offline
|
Szerintem Kylei stílusához hasonlítva igenis megállja a helyét ez a dal,főleg hogy főként egyedül szokott dolgozni,de ez halehet még jobb lett
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.