Starity

Madonnát megerőszakolták fiatalkorában!

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 07. 21:01 #21
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Néhány hozzászólást nem értek. Miért kellene hazudnia ilyen súlyos üggyel kapcsolatban? Pont Madonna az, aki nem szorul arra, hogy szánalmas hazugságokkal tartsa fenn a hírnevét. A fórumtagok döntő része még javában nem élt, amikor már Ő uralta a poppiacot, és még a legeldugottabb faluban élő kisgyerekek is tudták ki Ő.

Az a "ha akkor is úgy öltözködött ahogy most, akkor nincs mit csodálkozni..." kaliberű megnyilvánulásokat jobb ha nem is minősítem. Manapság nem egy tizenkét éves körüli lány jár-kel úgy az utcán, hogy szinte kint van a fokhagyma gerezd feneke, és a tükörtojás mellecskéje. És mondanánk nekik is azt, hogy "kislányom megérdemelnéd, hogy jól megerőszakoljanak!" NEM! Ezt senki nem érdemli meg. Szerintem hatalmas trauma ha valaki nemi erőszaknak esik áldozatul.
10 felhasználónak tetszik: mse90, Candy Love, Jal, Glamster, Beyla, Im a SlaveForBritney, MadHatter, Fan-ily6889, riri17, Bessie
2013. október 07. 21:03 #22
- törölt felhasználó -    
Az Andrew Norton-féle Madonna önéletrajzi könyvben is említést tett az incidensről, szóval nem újdonság. Annyi szent, hogy durvább dolgokon ment keresztül, mint a sok önsajnáló tinisztár. Ő mégis túl tudta magát tenni ezeken a szörnyűségeken és még most is itt van.
8 felhasználónak tetszik: mse90, Pöttömke, Glamster, Beyla, Im a SlaveForBritney, MadHatter, Fan-ily6889, Bessie
2013. október 07. 21:06 #23
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Hozzászólás: 1253
Csatolások: 28
Azonosító: 204515
sajnálom őt, mert ezt senki nem érdemli. Nem kedvencem, de tisztelem őt. Viszont az a szomorú, hogy erről is csak azért tudunk, mert híres. Minden nap több lányt is megerőszakolnak, de arról senki sem tud...és ez szerintem nagyon szomorú.. sad.gif
2013. október 07. 21:06 #24
Panni66
Panni66
lovelorn ♥

StátuszFalling down is a part of life,getting up is living.
Hozzászólás: 1049
Csatolások: 0
Azonosító: 169074
Pöttömke,köszönöm.Te kifejtettél mindent,amit le akartam írni.
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2013. október 07. 21:10 #25
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Sajnos bárkivel előfordulhat.
2013. október 07. 21:11 #26
- törölt felhasználó -    
Köztudott, hogy fiatalon az élete nem egy leányálom volt, ezért emelem kalapom, hogy a mélypontról egészen a csúcsig és tovább jutott. Madonna erős és kitartó személyiség, aki nagyokat mert álmodni, és amiket meg is valósitott. ! Nem sokan mondhatják el, hogy valaki a semmiből legyen napjaink legsikeresebb énekesnője, avagy a pop királynője, sőt, senki se mondhatja ezt el rajta kivűl. smileeee.gif Nyomaszó és egyben szomorú, hogy egykoron ilyen életkörülmények között élt, de hál' égnek túl jutott rajta. Én is sajnálom tiszta szivemből, de.! ő felállt és túl jutott rajta és egy sikeres karriert épitett ki. Szóval minden tiszteletem az övé. meghajolo.gif Az őrült Gaga fanok máshol rontsák a levegőt pliiz' ! Unalmas már az, hogy ha megjelenik egy Madonnás cikk pár havonta, akkor is megy a lehordás valamilyen formában. Tudom, hogy sokaknak nem a szive csücske Madonna, de akkor se kellene baromságokat irni. A képek pedig iszonyat jók lettek, még ha sok benne a javitás is. smileeee.gif
9 felhasználónak tetszik: Candy Love, Pöttömke, Glamster, Beyla, Im a SlaveForBritney, MadHatter, Fan-ily6889, riri17, Bessie
2013. október 07. 21:13 #27
- törölt felhasználó -    
Idézet (MachineMagic @ 2013.10.07. 20:37)
Hááát bocsi rajongók, de én ezt nem nagyon veszem be... Ha így lett volna, akkor miért csak most mondja? Ez ennél sokkal komolyabb ügy, hogy csak így egy interjúba "megemlíti".

A legtöbb nő egész életében nem beszél arról, ha szexuálisan bántalmazták, szóval nem meglepő, hogy nem ezzel haknizta végig a 80-as éveket.
3 felhasználónak tetszik: mse90, MadHatter, Fan-ily6889
2013. október 07. 21:13 #28
olívia005
olívia005

StátuszStay TRUE! Stay YOU! ♥
Hozzászólás: 1390
Csatolások: 215
Azonosító: 155353
uhh szegény sad.gif nehéz lehetett
2013. október 07. 21:24 #29
Kristen18
Kristen18
be kind

StátuszGrateful.
Hozzászólás: 3340
Csatolások: 135
Azonosító: 200607
Szegény! Remélem minél előbb túl esik rajta! sad.gif
2013. október 07. 21:27 #30
hörike
hörike
Winter *--*

StátuszI <3 Adam Lambert, Matisyahu, Jedward, Taylor Lautner, Seth MacFarlane
Hozzászólás: 3559
Csatolások: 30
Azonosító: 146816
Nagyon sajnálom. sad.gif
2013. október 07. 21:38 #31
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Persze, tudjunk mindent jobban, mint Madonna, elvégre nem is ő élte meg a saját életét, hanem mi. 110.gif A lényegen a dolog nem változtat, rohadt nehéz élete volt a karrierje előtt, sőt, még a karrierje elején se volt könnyű dolga, elvégre őt nem sztárolták túl a kezde... nem, nem megyek ebbe bele századszorra. biggrin.gif A legelső kép jó lett amúgy.
3 felhasználónak tetszik: Beyla, MadHatter, Fan-ily6889
2013. október 07. 21:39 #32
Sophia E. Bay
Sophia E. Bay
visszatérő vendég

Státuszlet's just die, I say
Hozzászólás: 401
Azonosító: 196242
Minden tiszteletem az övé. És sajnálom. Nehéz lehetett egyedül, de végigcsinálta, és micsoda sikereket ért el. Igazán példamutató hozzáállása van. Éljen soká Madonna! thumbsup.gif
2013. október 07. 21:40 #33
Jenna Ellington
Jenna Ellington
visszatérő vendég

StátuszAhol az álom véget ér, ott kezdődik a valóság.
Hozzászólás: 360
Csatolások: 82
Azonosító: 174299
minden állatot aki ilyet tesz egy nővel életfogytiglanra ítélném!!! sad.gif
2013. október 07. 21:51 #34
amanda2000
amanda2000
₩αяяıסя†

Státusz✘and when you're mad, you cease to exist✘
Hozzászólás: 5952
Csatolások: 116
Azonosító: 201753
Egy tetőn...?? biggrin.gif xdd Jó tudom ezen nem kéne röhögni de egy TETŐN!!! xdd De sajnálom!
2013. október 07. 21:52 #35
FeketeCseresznye
FeketeCseresznye
that's gay

StátuszSaving people, hunting things
Hozzászólás: 1372
Csatolások: 17
Azonosító: 140689
Akik azzal vádolják, hogy nem mond igazat...igen, ti biztos jobban tudjátok smileeee.gif Amúgy nagyon sajnálom sad.gif
2013. október 07. 21:53 #36
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Tiszteletre méltó, hogy ilyen jól helyt állt azokban a bizonyos magányos és nehéz időkben, de az igaz, hogy amikor az embernek nincsen társasági élete, többet tud a jövőre koncentrálni...
2013. október 07. 21:54 #37
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Egyesek olyan undorítóak tudnak lenni, de komolyan! Hányingerkeltő olvasgatni azt, hogy "Jajj, biztos kamu!", de demike lovátót rögtön minden egyes embernek le kell sajnálnia, sőt egyenesen Istennőként kell kezelni, mert hánytatta magát és végül drogos lett. Azért érzitek. blink.gif Olyan szinten hiányzik belőletek az empátia, hogy az valami szörnyű. Azért, ha valakit nemierőszak ér, baromira nem könnyű feldolgozni, sőt, van aki egy életen át nem tud róla beszélni. Képzeld el, hogy akaratod ellenére valaki valamelyik lyukadba beleerőlteti a péniszét - jó, nem valami guszta és nem is akarok gusztustalankodni, de azért gondolkodjunk már! Demike sztéjsztrong blődsége előbb hazugság, mint az, hogy Madonna már húsz éves korában nemierőszak áldozatává vált. Az, hogy csak most mondta el, korrekt, hiszen nem az a sztár volt sosem, aki magánéletének fekete/szürke foltjaival szeretne a címlapon virítani a mai diznirihék többségével ellentétben. Pöttömke pedig mindent leírt azzal kapcsolatban, hogy Madonnának miért is nincs szüksége ilyen átlátszó klisére. A képek nekem tetszenek, bár a fotóboltot erősen érezni és látni is rajta, amit azért sajnálok.
3 felhasználónak tetszik: MadHatter, Fan-ily6889, Bessie
2013. október 07. 21:58 #38
FantasticGirl.
FantasticGirl.
visszatérő vendég
Hozzászólás: 355
Azonosító: 183249
Én elhiszem. Szerintem nem hazudik. Miért tenné. És miért kellett volna ezt rögtön a karrierje elején vilàggà kürtölnie? Erre senki nem lenne büszke, senki nem "dicsekedne" el vele... Ismerek valakit, aki úgy vesztette el a szüzességét, hogy az első baràtja ràzàrta az autó ajtajàt és megerőszakolta 16 évesen.. ő sem kürtölte vilàggà, én is onnan tudom, hogy közeli rokonom. Szóval szerintem még viccnek is rossz, a gondolat is, hogy esetleg ilyenről hazudna. Nekem inkàbb akkor lett volna fura, ha szinte rögtön közölte volna valamelyik magazinnal. Én azt is csodàlom hogy MOST képes volt erről beszélni.

Bocs az esetleges helyesíràsi hibàkért, telefonról írok, és sietek, àtnéztem de lehet benne egy-kettő..
2013. október 07. 22:09 #39
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Néhány kommentelő annyira ostoba, hogy lefagy tőle a laptopom.
Ugyan miért kamuzna ilyenről? Hiszen konkrétan még nevet se mondott (valahogy nekem úgy tűnik, hogy nem is ismerte az alakot, de lehet csak én értelmeztem rosszul), ez egyáltalán nem arról szól, hogy hírverést akar. Ugyan, nincs rá szüksége! Főleg nem ilyennel.
Én elhiszem, hogy megtörtént, és hogy eddig nem mondott róla semmit, hát nem tudom, ha veletek történne ilyen, ti mennyire reklámoznátok.
Sok minden történt anno, ami Madonnát unszimpatikussá tette a szememben, de ezzel határozottan elérte, hogy felnézzek rá!
2 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, Beyla
2013. október 07. 22:09 #40
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Erről már én is hallottam, és rendkívül sajnálom annak ellenére, hogy sosem volt a szívem csücske - ám ez most nem tartozik ide.
Az értelem látom, már megint napvilágot látott! Könyörgöm! Ki az az őrült, aki ilyet kitalál a sajtó kedvéért?! Hagyjátok már ezt a baromságot! Ez majdnem olyan volt, mint múltkor az, hogy "levágatta a melleit a szenzációhajszolás miatt!" Jó ég! A sok értelmiség menjen inkább csicsikálni ahelyett, hogy írogatja a roppant *értelmes és nagyszabású* gondolatait... Köszönjük.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Madonna Madonna 214.