Néhány hozzászólást nem értek. Miért kellene hazudnia ilyen súlyos üggyel kapcsolatban? Pont Madonna az, aki nem szorul arra, hogy szánalmas hazugságokkal tartsa fenn a hírnevét. A fórumtagok döntő része még javában nem élt, amikor már Ő uralta a poppiacot, és még a legeldugottabb faluban élő kisgyerekek is tudták ki Ő.
Az a "ha akkor is úgy öltözködött ahogy most, akkor nincs mit csodálkozni..." kaliberű megnyilvánulásokat jobb ha nem is minősítem. Manapság nem egy tizenkét éves körüli lány jár-kel úgy az utcán, hogy szinte kint van a fokhagyma gerezd feneke, és a tükörtojás mellecskéje. És mondanánk nekik is azt, hogy "kislányom megérdemelnéd, hogy jól megerőszakoljanak!" NEM! Ezt senki nem érdemli meg. Szerintem hatalmas trauma ha valaki nemi erőszaknak esik áldozatul.
Madonnát megerőszakolták fiatalkorában!
2013. október 07. 21:01
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
10 felhasználónak tetszik:
mse90,
Candy Love,
Jal,
Glamster,
Beyla,
Im a SlaveForBritney,
MadHatter,
Fan-ily6889,
riri17,
Bessie
2013. október 07. 21:03
Az Andrew Norton-féle Madonna önéletrajzi könyvben is említést tett az incidensről, szóval nem újdonság. Annyi szent, hogy durvább dolgokon ment keresztül, mint a sok önsajnáló tinisztár. Ő mégis túl tudta magát tenni ezeken a szörnyűségeken és még most is itt van.
8 felhasználónak tetszik:
mse90,
Pöttömke,
Glamster,
Beyla,
Im a SlaveForBritney,
MadHatter,
Fan-ily6889,
Bessie
2013. október 07. 21:06
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
sajnálom őt, mert ezt senki nem érdemli. Nem kedvencem, de tisztelem őt. Viszont az a szomorú, hogy erről is csak azért tudunk, mert híres. Minden nap több lányt is megerőszakolnak, de arról senki sem tud...és ez szerintem nagyon szomorú..
2013. október 07. 21:11
Köztudott, hogy fiatalon az élete nem egy leányálom volt, ezért emelem kalapom, hogy a mélypontról egészen a csúcsig és tovább jutott. Madonna erős és kitartó személyiség, aki nagyokat mert álmodni, és amiket meg is valósitott. ! Nem sokan mondhatják el, hogy valaki a semmiből legyen napjaink legsikeresebb énekesnője, avagy a pop királynője, sőt, senki se mondhatja ezt el rajta kivűl.
Nyomaszó és egyben szomorú, hogy egykoron ilyen életkörülmények között élt, de hál' égnek túl jutott rajta. Én is sajnálom tiszta szivemből, de.! ő felállt és túl jutott rajta és egy sikeres karriert épitett ki. Szóval minden tiszteletem az övé.
Az őrült Gaga fanok máshol rontsák a levegőt pliiz' ! Unalmas már az, hogy ha megjelenik egy Madonnás cikk pár havonta, akkor is megy a lehordás valamilyen formában. Tudom, hogy sokaknak nem a szive csücske Madonna, de akkor se kellene baromságokat irni. A képek pedig iszonyat jók lettek, még ha sok benne a javitás is.
9 felhasználónak tetszik:
Candy Love,
Pöttömke,
Glamster,
Beyla,
Im a SlaveForBritney,
MadHatter,
Fan-ily6889,
riri17,
Bessie
2013. október 07. 21:13
Idézet (MachineMagic @ 2013.10.07. 20:37)
Hááát bocsi rajongók, de én ezt nem nagyon veszem be... Ha így lett volna, akkor miért csak most mondja? Ez ennél sokkal komolyabb ügy, hogy csak így egy interjúba "megemlíti".
A legtöbb nő egész életében nem beszél arról, ha szexuálisan bántalmazták, szóval nem meglepő, hogy nem ezzel haknizta végig a 80-as éveket.
2013. október 07. 21:38
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Persze, tudjunk mindent jobban, mint Madonna, elvégre nem is ő élte meg a saját életét, hanem mi.
A lényegen a dolog nem változtat, rohadt nehéz élete volt a karrierje előtt, sőt, még a karrierje elején se volt könnyű dolga, elvégre őt nem sztárolták túl a kezde... nem, nem megyek ebbe bele századszorra.
A legelső kép jó lett amúgy.
2013. október 07. 21:39
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Minden tiszteletem az övé. És sajnálom. Nehéz lehetett egyedül, de végigcsinálta, és micsoda sikereket ért el. Igazán példamutató hozzáállása van. Éljen soká Madonna!
2013. október 07. 21:40
|
|
Jenna Ellingtonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 360 Csatolások: 82 Azonosító: 174299 offline
|
minden állatot aki ilyet tesz egy nővel életfogytiglanra ítélném!!!
2013. október 07. 21:51
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Egy tetőn...??
xdd Jó tudom ezen nem kéne röhögni de egy TETŐN!!! xdd De sajnálom!
2013. október 07. 21:52
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Akik azzal vádolják, hogy nem mond igazat...igen, ti biztos jobban tudjátok
Amúgy nagyon sajnálom
2013. október 07. 21:53
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Tiszteletre méltó, hogy ilyen jól helyt állt azokban a bizonyos magányos és nehéz időkben, de az igaz, hogy amikor az embernek nincsen társasági élete, többet tud a jövőre koncentrálni...
2013. október 07. 21:54
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Egyesek olyan undorítóak tudnak lenni, de komolyan! Hányingerkeltő olvasgatni azt, hogy "Jajj, biztos kamu!", de demike lovátót rögtön minden egyes embernek le kell sajnálnia, sőt egyenesen Istennőként kell kezelni, mert hánytatta magát és végül drogos lett. Azért érzitek.
Olyan szinten hiányzik belőletek az empátia, hogy az valami szörnyű. Azért, ha valakit nemierőszak ér, baromira nem könnyű feldolgozni, sőt, van aki egy életen át nem tud róla beszélni. Képzeld el, hogy akaratod ellenére valaki valamelyik lyukadba beleerőlteti a péniszét - jó, nem valami guszta és nem is akarok gusztustalankodni, de azért gondolkodjunk már! Demike sztéjsztrong blődsége előbb hazugság, mint az, hogy Madonna már húsz éves korában nemierőszak áldozatává vált. Az, hogy csak most mondta el, korrekt, hiszen nem az a sztár volt sosem, aki magánéletének fekete/szürke foltjaival szeretne a címlapon virítani a mai diznirihék többségével ellentétben. Pöttömke pedig mindent leírt azzal kapcsolatban, hogy Madonnának miért is nincs szüksége ilyen átlátszó klisére. A képek nekem tetszenek, bár a fotóboltot erősen érezni és látni is rajta, amit azért sajnálok.
2013. október 07. 21:58
|
|
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline
|
Én elhiszem. Szerintem nem hazudik. Miért tenné. És miért kellett volna ezt rögtön a karrierje elején vilàggà kürtölnie? Erre senki nem lenne büszke, senki nem "dicsekedne" el vele... Ismerek valakit, aki úgy vesztette el a szüzességét, hogy az első baràtja ràzàrta az autó ajtajàt és megerőszakolta 16 évesen.. ő sem kürtölte vilàggà, én is onnan tudom, hogy közeli rokonom. Szóval szerintem még viccnek is rossz, a gondolat is, hogy esetleg ilyenről hazudna. Nekem inkàbb akkor lett volna fura, ha szinte rögtön közölte volna valamelyik magazinnal. Én azt is csodàlom hogy MOST képes volt erről beszélni.
Bocs az esetleges helyesíràsi hibàkért, telefonról írok, és sietek, àtnéztem de lehet benne egy-kettő..
Bocs az esetleges helyesíràsi hibàkért, telefonról írok, és sietek, àtnéztem de lehet benne egy-kettő..
2013. október 07. 22:09
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Néhány kommentelő annyira ostoba, hogy lefagy tőle a laptopom.
Ugyan miért kamuzna ilyenről? Hiszen konkrétan még nevet se mondott (valahogy nekem úgy tűnik, hogy nem is ismerte az alakot, de lehet csak én értelmeztem rosszul), ez egyáltalán nem arról szól, hogy hírverést akar. Ugyan, nincs rá szüksége! Főleg nem ilyennel.
Én elhiszem, hogy megtörtént, és hogy eddig nem mondott róla semmit, hát nem tudom, ha veletek történne ilyen, ti mennyire reklámoznátok.
Sok minden történt anno, ami Madonnát unszimpatikussá tette a szememben, de ezzel határozottan elérte, hogy felnézzek rá!
Ugyan miért kamuzna ilyenről? Hiszen konkrétan még nevet se mondott (valahogy nekem úgy tűnik, hogy nem is ismerte az alakot, de lehet csak én értelmeztem rosszul), ez egyáltalán nem arról szól, hogy hírverést akar. Ugyan, nincs rá szüksége! Főleg nem ilyennel.
Én elhiszem, hogy megtörtént, és hogy eddig nem mondott róla semmit, hát nem tudom, ha veletek történne ilyen, ti mennyire reklámoznátok.
Sok minden történt anno, ami Madonnát unszimpatikussá tette a szememben, de ezzel határozottan elérte, hogy felnézzek rá!
2013. október 07. 22:09
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Erről már én is hallottam, és rendkívül sajnálom annak ellenére, hogy sosem volt a szívem csücske - ám ez most nem tartozik ide.
Az értelem látom, már megint napvilágot látott! Könyörgöm! Ki az az őrült, aki ilyet kitalál a sajtó kedvéért?! Hagyjátok már ezt a baromságot! Ez majdnem olyan volt, mint múltkor az, hogy "levágatta a melleit a szenzációhajszolás miatt!" Jó ég! A sok értelmiség menjen inkább csicsikálni ahelyett, hogy írogatja a roppant *értelmes és nagyszabású* gondolatait... Köszönjük.
Az értelem látom, már megint napvilágot látott! Könyörgöm! Ki az az őrült, aki ilyet kitalál a sajtó kedvéért?! Hagyjátok már ezt a baromságot! Ez majdnem olyan volt, mint múltkor az, hogy "levágatta a melleit a szenzációhajszolás miatt!" Jó ég! A sok értelmiség menjen inkább csicsikálni ahelyett, hogy írogatja a roppant *értelmes és nagyszabású* gondolatait... Köszönjük.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.