Bemutatta az ARTPOP borítóját Lady Gaga
2013. október 09. 20:07
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Szörnyű kép nem is ő lenne ha nem meztelenül lenne a képen,állandóan ugyan az uncsi..uncsi de nagyon!!!
2013. október 10. 14:35
Gyerekkoromban mindig szerttem nézegeni az olyan borítókat, amin sok néznivaló volt. Na ez olyan. Az ember többször is végigfuttatja a szemét a képen, hogy minden részletet szemügyre vegyen.
2013. október 10. 18:52
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Hát mit mondjak.. tényleg botrányos.:S De ez olyan tipikus Gaga szóval..
2013. október 12. 12:57
|
|
Wercsi1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.31. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 185141 offline
|
Most szerintem olyat írok amit sokan nem tudnak:
- Lady Gaga kitűnő tanuló volt!!!
- Gyönyörű
- art= művészet
-Gaga úgy néz ki rajta mint egy márvány szobor ami szintén a művészet egyik ága.
- Gaga dolgain el kell gondolkozni, hogy mit akar kifejezni, mert ő maga is gondolkodó ember.
- Ha hülye vagy, akkor sajna nem fogod megérteni az ő gondolkodásmódját. Én megértem ha nem szereted, nincs olyan ember akit mindenki szeretne...lásd. Istent se szereti mindenki.
- Nem értem minek mondjátok rá hogy csúnya( tisztelet a kivételnek) nézzétek már meg!! Ez nekem nagyon rosszul esik, mert nem tudom elhinni mennyi buta emberrel élek egy bolygón...
- U.I. PAWS UP !!
- Lady Gaga kitűnő tanuló volt!!!
- Gyönyörű
- art= művészet
-Gaga úgy néz ki rajta mint egy márvány szobor ami szintén a művészet egyik ága.
- Gaga dolgain el kell gondolkozni, hogy mit akar kifejezni, mert ő maga is gondolkodó ember.
- Ha hülye vagy, akkor sajna nem fogod megérteni az ő gondolkodásmódját. Én megértem ha nem szereted, nincs olyan ember akit mindenki szeretne...lásd. Istent se szereti mindenki.
- Nem értem minek mondjátok rá hogy csúnya( tisztelet a kivételnek) nézzétek már meg!! Ez nekem nagyon rosszul esik, mert nem tudom elhinni mennyi buta emberrel élek egy bolygón...
- U.I. PAWS UP !!
2013. október 12. 17:52
Már bocs, ne, vagyok rajongó, de azért nem értem, hogy egyesek miért nevezik botrányosnak az öltözködését stb... ő például sokkal tehetségesebb, mint Májlika, és legalább van fantáziája. Miley Cyrus-tól csak annyi tellett, hogy idiótán rázza a valagát, és nyújtogatja a nyelvét. Ötlet: nuku, szánalmasság annál inkább. Ehhez képest Gagának vannak ötletei, az öltözködést illetően, meg a zenéi is sokkal jobbak, mint azé a b*tch-é...
2013. október 12. 17:56
Az sem teljesen világos számomra, hogyha Eszti0305
azt írja, szerinte a művészet a "szépirodalom,a festmények,és az összes régi minőségi dolog". Ez azt jelenti (szerintem) hogy nem vagy nyitott. Nem tudod elfogadni, hogy művészet lehet más is, mint azok a dolgok, amik már régiek.
azt írja, szerinte a művészet a "szépirodalom,a festmények,és az összes régi minőségi dolog". Ez azt jelenti (szerintem) hogy nem vagy nyitott. Nem tudod elfogadni, hogy művészet lehet más is, mint azok a dolgok, amik már régiek.
2013. október 19. 21:29
Gaga kergeti a művészetet, viszont elkapnia nem sikerül. Láthatólag érdekli, tiszteli és próbálja fejtegetni, viszont azonosulni nem tud vele. A stílusa absztraktabb lett ugyan, mint eddigi pályafutása során volt, de a művészet lényege nem ebben keresendő.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: