Bemutatta az ARTPOP borítóját Lady Gaga
2013. október 08. 16:09
Idézet (httpsladygaga @ 2013.10.08. 15:15)
itt sokan nem tudják mi a művészet
Ez tény és való, csakhogy a borítótól teljesen független, mert abban egy fikarcnyi művészetet sem lehet felfedezni. Attól, mert egy híres műalkotás darabjait vagdosták a háttérbe, nem lesz művészi értékű mindaz, ami még rajta van. Gaga jó énekes, ez tény, én is csípem, művésznek viszont aligha nevezhető, ugyanis attól a mai felkapott énekesek meg úgy általában az egész popipar nagyon távol áll.
2013. október 08. 17:47
|
|
Pinkie Pieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.23. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 212350 offline
|
Úgy néz ki mint egy próbababa! Nekem annyira nem tetszik
2013. október 08. 17:52
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Minek kell ennyire mutogatnia magát.? Valahogy jobbat vártam. Sokkal jobbat, és letisztultabbat. Az Applause borítója kifejezetten tetszett, az nagyon jó lett, de ez...olyan, mintha csak összedobták volna.
2013. október 08. 18:11
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Adrienn21 @ 2013.10.08. 14:03)
jó,akkor most bemásolom a már 1x leírt kommentemet:
"ha vki nem értené( és úgy látom itt ez áll fenn): art= művészet a háttérben pedig Michelangelo Venusának a részei, és ha ez nem tűnt fel akkor gondolom az se hogy Gaga úgy néz ki rajta mint egy márvány szobor ami szintén a művészet egyik ága... Gaga dolgain sokszor el kell gondolkodni hogy mit is akar kifejezni és persze egy kis alap műveltség se árt de itt mindig könnyebb rámondani vulgáris módon hogy "szar" ahelyett hogy gondolkodnátok..."
"ha vki nem értené( és úgy látom itt ez áll fenn): art= művészet a háttérben pedig Michelangelo Venusának a részei, és ha ez nem tűnt fel akkor gondolom az se hogy Gaga úgy néz ki rajta mint egy márvány szobor ami szintén a művészet egyik ága... Gaga dolgain sokszor el kell gondolkodni hogy mit is akar kifejezni és persze egy kis alap műveltség se árt de itt mindig könnyebb rámondani vulgáris módon hogy "szar" ahelyett hogy gondolkodnátok..."
Ez nekem is feltűnt, ahogyan gondolom sokan másoknak is, csak azt nem értem, hogy a Vénusz és gaguska márványábrázolása miként is jön a zenéhez. Értem én, hogy art = művészet, de akkor a dalaiban Da Vinci Mona Lisájáról, vagy éppen a Willendorfi vénuszról fog énekelni?
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. október 08. 19:35
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.10.08. 18:11)
Ez nekem is feltűnt, ahogyan gondolom sokan másoknak is, csak azt nem értem, hogy a Vénusz és gaguska márványábrázolása miként is jön a zenéhez. Értem én, hogy art = művészet, de akkor a dalaiban Da Vinci Mona Lisájáról, vagy éppen a Willendorfi vénuszról fog énekelni?
Nem találom egyszerűen az összefüggést.
jogos a kérdésed az ARTPOP kombinációban a pop-ot nem feltétlenül a zenei műfajra kell érteni hanem maga az egész POP kultúrára vagy hogy is írjam le hogy érthető legyen,ez inkább ez Gagánál inkább a klipekben lesz látható és a zenélnek a belső értelműkben
szerintem olvasd el ezt: http://kulter.hu/2013/10/lehet-muveszet-a-popkultura/
remélem segítettem
Beyla
2013. október 08. 19:35
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Nekem sem tetszik.Elszomorít,hogy egyesek ezt művészetnek merik nevezni.Művészet az én szememben a szépirodalom,a festmények,és az összes régi minőségi dolog.Ahogy előttem MooMoo is írta,attól még ez a borító nem lesz se egyedi,se művészi,mertmert különböző festmények darabkái láthatóak rajta.A szobor-effektus is elég béna,sokkal inkább mű és olcsó hatást értek el vele.
De sem a színösszetétele,sem az elrendezése nem tetszik.Teljes összevisszaság az egész,és természetesen lehetetlen felvenni egy ruhát is esetleg...
De sem a színösszetétele,sem az elrendezése nem tetszik.Teljes összevisszaság az egész,és természetesen lehetetlen felvenni egy ruhát is esetleg...
Szandiiii
2013. október 08. 20:27
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Vicces, mikor legagyizzák a borítót, és megkérdőjelezik a művészi értékét, mikor az egyik legnagyobb kortárs művész készítette. XD Ebből látszik, mennyire értetek hozzá. =D
Amúgy megjegyezném, hogy Gagán kívül Koons mindössze egyetlen egy popsztárról volt hajlandó szobrot csinálni, ez pedig MJ volt.
Say hello to the King and Queen of Pop.
Amúgy megjegyezném, hogy Gagán kívül Koons mindössze egyetlen egy popsztárról volt hajlandó szobrot csinálni, ez pedig MJ volt.
Say hello to the King and Queen of Pop.
2013. október 08. 20:45
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
Idézet (Eszti0305 @ 2013.10.08. 19:35)
Nekem sem tetszik.Elszomorít,hogy egyesek ezt művészetnek merik nevezni.Művészet az én szememben a szépirodalom,a festmények,és az összes régi minőségi dolog.Ahogy előttem MooMoo is írta,attól még ez a borító nem lesz se egyedi,se művészi,mertmert különböző festmények darabkái láthatóak rajta.A szobor-effektus is elég béna,sokkal inkább mű és olcsó hatást értek el vele.
pontosan hogy mondod neked a művészet a "a szépirodalom,a festmények,és az összes régi minőségi dolog" de ez nem régi hanem új, ez a pop art például ha megnézel egy nagyobb aukciót manapság a 20-21 század művészeinek a képei/szobrai amik olykor nem is mondhatók szépnek inkább különlegesnek sokkal drágábbak mint egy antik festmény ,de kinek a pap kinek a papné pl én szeretem a régi mű remekeket is de nem zárkozóm el a 21 század művészetétől sem
2013. október 08. 20:48
|
|
darkishúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 210035 offline
|
Fura, még szokni kell a szememnek. A Lady Gaga felírat viszont nem tetszik, a színe miatt. Szerintem maga az ötlet- mármint a szoboré- nagyon jó lett volna, csak nem ilyen pózban.
2013. október 08. 21:48
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Nem tudom miért, de az ARTPOP-hoz mindig is egy egyszerű, nem túl színes képet képzeltem el borítóként - ezzel szöges ellentétben áll ez, ami nem feltétlenül baj, csak fura. Egyébként nem rossz, és különben sem a borító az, ami igazán lényeges.
"Ne ítélj meg egy könyvet a borítója alapján." - könyv behelyettesítve albumra, és voila.
"Ne ítélj meg egy könyvet a borítója alapján." - könyv behelyettesítve albumra, és voila.
2013. október 08. 22:23
|
|
Mollynickivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 209864 offline
|
szerintem jó a kép, illik az albumhoz, és ha már itt tartunk az album is nagyon jó! jó lehet nem takar sokat, de ezt már meg lehetett szokni, és nem csak tőle! hány hírességről van ilyen kép?....Ugyh szerintem nincs ezzel a képpel semmi baj!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.