őőőő a rózsaszín felirat teszi furává az egészet. Nekem az egy bajom ezzel az egésszel, csak az.
Amúgy ez most azért is jó, mert én abszolút nem ilyent vártam és meglepett vele, ami rég nem volt, az utóbbi időben mindig tudtam mit fog csinálni. Azt bírom, hogy ez az albumborító olyan bizarr, de annyival másabb mint a többi, mint Gagánál ezt megszokhattuk:D
Az egészről összességében, felőlem 1 koala is lehetne ott, a zene számít, nem a borító.
Ahogy nézem, holnap jön az AURA, promóciós kislemezként. 2. kislemez meg a Gypsy lesz Október végén.
JA és xD Bírom a nagy művészlelkeket itt, akik megmondják mi számít annak és mi nem. Ha valaki is aki ilyen témát hoz fel, hogy ebben hol van 'art' , akkor kb. annyira is kell komolyan venni, meg köbö annyira is ért a művészethez.
Bemutatta az ARTPOP borítóját Lady Gaga
2013. október 07. 20:32
2013. október 07. 20:36
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Úristen. Durva ._...
Csak ennyit tudok mondani. Katasztrofális.
Csak ennyit tudok mondani. Katasztrofális.
2013. október 07. 20:44
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Mintha részeg lenne az első képen. A borítóhoz meg csak annyit fűznék, hogy borzasztó. Egyszerűen annyira rondán van megcsinálva, hogy rossz ránézni. Hát ha neki ezt jelenti az art, hogy mindent egymásra pakol egy színkavalkádba abszolút káoszt teremtve ezzel, akkor eléggé sajnálom. Ráadásul egy ilyen festményt is megalázni gaga pucér testével... Pff, gusztustalan.
2013. október 07. 20:46
Elég fantázia szegény. Mondjuk nem Gaga az, akitől többre számítottam...
2013. október 07. 20:53
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nem tetszik az albumborító.
2013. október 07. 20:54
MadHatter:
"Hát ha neki ezt jelenti az art, hogy mindent egymásra pakol egy színkavalkádba abszolút káoszt teremtve ezzel" <- Ezt hívják absztraktnak.
Egyébként nekem tetszik a borító. Első ránézésre még emésztgetnem kellett egy kicsit, de átesik a lényege: az újjászületés, a megvilágosodás bizonyos tereken, és a kislemezek szövegének harmóniája.
"Hát ha neki ezt jelenti az art, hogy mindent egymásra pakol egy színkavalkádba abszolút káoszt teremtve ezzel" <- Ezt hívják absztraktnak.
Egyébként nekem tetszik a borító. Első ránézésre még emésztgetnem kellett egy kicsit, de átesik a lényege: az újjászületés, a megvilágosodás bizonyos tereken, és a kislemezek szövegének harmóniája.
2013. október 07. 21:01
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Tényleg eléggé szobros
2013. október 07. 21:06
Nekem nem tetszik, lehetett volna sokkal jobb is.
2013. október 07. 21:12
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Nem ArtPoop akarna ez lenni?
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.