A Gravitáció mindenkit levett a lábáról
2013. október 08. 16:02
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Ag_laja @ 2013.10.08. 14:55)
Én is azt várom,hogy mikor lopják már el!

Hát szomorúan közlöm gyerekek, hogy számotokra az élmény 80-90%-a el is fog veszni.
Persze az Avatar óta sorra jöttek ki a földművelő kisgazdavakító 3D mozik, amikre csak úgy utólag rásütötték a technikát, mert éppen az volt a sláger, de ez a film ténylegesen rendeltetésszerűen felhasználja azt. Itt nem az van, hogy benyomják a 3D-t a láthatóan teljesen nem ahhoz passzoló gyorsan vágott akciójelenetekez, hogy aztán 2 perc után hasogat a fejed és a szemed. Nem kérem, ezek azok a filmek, amikhez a 3D-t egyáltalán kitalálták.
Nem akarok én úgy hangzani, mint egy pénzt legombolni kívánó reklámszakember, csak jelzem, hogy ne lepődjön meg az, aki nem talál semmi különöset a letöltött kalózverziója megtekintésekor.
2013. október 08. 16:18
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
hétvégén láttam és valami lenyűgöző volt.alig tértem magamhoz a film végén.ez a film egy mestermű.gyönyörű és egyszerre félelmetes.a film hangulata a székbe szögezett egyszerre volt nyomasztó és félelmetes valamint gyönyörű.hát látnotok kell jah és csak felirattal ajánlott megnézni!!!
2013. október 08. 20:44
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (mse90 @ 2013.10.08. 16:02)
Hát szomorúan közlöm gyerekek, hogy számotokra az élmény 80-90%-a el is fog veszni.
Ezt a filmet pislákoló laptopról nézni olyan, mint egy direkt színekkel játszó filmet fekete-fehérben látni.
Persze az Avatar óta sorra jöttek ki a földművelő kisgazdavakító 3D mozik, amikre csak úgy utólag rásütötték a technikát, mert éppen az volt a sláger, de ez a film ténylegesen rendeltetésszerűen felhasználja azt. Itt nem az van, hogy benyomják a 3D-t a láthatóan teljesen nem ahhoz passzoló gyorsan vágott akciójelenetekez, hogy aztán 2 perc után hasogat a fejed és a szemed. Nem kérem, ezek azok a filmek, amikhez a 3D-t egyáltalán kitalálták.
Nem akarok én úgy hangzani, mint egy pénzt legombolni kívánó reklámszakember, csak jelzem, hogy ne lepődjön meg az, aki nem talál semmi különöset a letöltött kalózverziója megtekintésekor.
Hát nem tudom, én speciel olyan rigolyás embörke vagyok, aki szó szerint képtelen egy 3D-s filmet úgy végig ülni, hogy utána ne zuhanjon össze a migrénes fejfájástól. Anno az Alice in Wonderland nézése alatt jöttem rá, hogy a 3D-t nagyon nem nekem találták ki, sőt még a Titanicot is csak úgy tudtam tűrhetően végig nézni, hogy néhány résznél elbóbiskoltam, így nem erőltettem meg a szemeimet. Pedig tökéletes a látásom, látásvizsgálatnál még a legkisebbeket is képes vagyok leolvasni a tábláról, ám, ha 3D-t emlegetnek körülöttem, akkor kénytelen vagyok hárítani. Persze az a te véleményed, hogy ez nem az a fajta fejhasogatós 3D múvi, de egyszerűen félek rá több ezer forintot kiadni, ha nem vagyok biztos abban, hogy végig is tudom ülni. Trailer alapján a film annyira nem győzött meg, de Sandra miatt mégis csak eléggé nézős lenne, pláne, hogy ilyen pozitív kritikát kapott az alakítására. Úgy érzem, hogy manapság a filmek sokkal inkább a látványra épülnek, és Isten bocsássa meg bűnömet, de egy kalap sz*r lett szerintem a legújabb Star Trek film Chris Pine főszereplésével. A látvány és a rendezés fantasztikus volt (minden tiszteletem Abrams bácsié), de a sztori annyira silány és pocsék, hogy kétszer is elaludtam rajta. Miért? Mert a látványon volt a hangsúly, és másfél óra után iszonyatosan unalmas volt csak azt nézni, pedig én szeretem a harcjeleneteket, akár verekednek, akár az űrben lövik szét egymást. Mégsem 'gyütt be. Szerintem ez is valami hasonló lesz - gagyi történet jó látvánnyal, én meg filmet nem a látvány, hanem szórakozás céljából nézek. Ha annyira el fog veszni az élmény, akkor jobb, ha az ember már le sem tölti.
2013. október 08. 21:03
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.10.08. 20:44)
Hát nem tudom, én speciel olyan rigolyás embörke vagyok, aki szó szerint képtelen egy 3D-s filmet úgy végig ülni, hogy utána ne zuhanjon össze a migrénes fejfájástól. Anno az Alice in Wonderland nézése alatt jöttem rá, hogy a 3D-t nagyon nem nekem találták ki, sőt még a Titanicot is csak úgy tudtam tűrhetően végig nézni, hogy néhány résznél elbóbiskoltam, így nem erőltettem meg a szemeimet. Pedig tökéletes a látásom, látásvizsgálatnál még a legkisebbeket is képes vagyok leolvasni a tábláról, ám, ha 3D-t emlegetnek körülöttem, akkor kénytelen vagyok hárítani. Persze az a te véleményed, hogy ez nem az a fajta fejhasogatós 3D múvi, de egyszerűen félek rá több ezer forintot kiadni, ha nem vagyok biztos abban, hogy végig is tudom ülni. Trailer alapján a film annyira nem győzött meg, de Sandra miatt mégis csak eléggé nézős lenne, pláne, hogy ilyen pozitív kritikát kapott az alakítására. Úgy érzem, hogy manapság a filmek sokkal inkább a látványra épülnek, és Isten bocsássa meg bűnömet, de egy kalap sz*r lett szerintem a legújabb Star Trek film Chris Pine főszereplésével. A látvány és a rendezés fantasztikus volt (minden tiszteletem Abrams bácsié), de a sztori annyira silány és pocsék, hogy kétszer is elaludtam rajta. Miért? Mert a látványon volt a hangsúly, és másfél óra után iszonyatosan unalmas volt csak azt nézni, pedig én szeretem a harcjeleneteket, akár verekednek, akár az űrben lövik szét egymást. Mégsem 'gyütt be. Szerintem ez is valami hasonló lesz - gagyi történet jó látvánnyal, én meg filmet nem a látvány, hanem szórakozás céljából nézek. Ha annyira el fog veszni az élmény, akkor jobb, ha az ember már le sem tölti.
A 3D kapcsán azért is mondtam, hogy ez nem a migrénes fajta, mert alapvetően én is kerülöm 90%-ban ezt a technikát. Nekem ténylegesen érzékeny a szemem, -5 dioptriát hordok mindkét lencsémen, úgyhogy így értetendő az, amikor azt mondom, hogy egy pillanatra sem éreztem azt, hogy megerőltető lenne a látvány. Tulajdonképpen az egész látványvilág letisztult és már-már egyszerűnek tűnő, hosszú vágásnélküli jelenetek vannak benne, tehát itt tényleg nem a nagy robbanásokra és gyors akciókra mennek rá.
Ami a film minőségét illeti, nézd, minden filmnek megvan az erőssége. Van, amit a forgatókönyve emel ki, van, amit az atmoszférája. Ez éppenséggel az utóbbi kategória, és ezt nagyrészt bizony a látványvilágával éri el. Tudom, hogy manapság a látványossághoz egyfajta negatív jelző társul, ha moziról van szó, és ez jogos, de szerintem itt nagyon jól használja a kellékeit Cuarón mester. És megint csak: a Gravitáció esetében a látványosságon nem nagyszabású harci jeleneteket hanem minimalista technológiákat értek.
A döntés a te kezedben van persze, de én mindenkit őszintén arra sarkallnék, hogy tegyen egy próbát vele. Tudom, hogy nem mindenkinek van otthon kidobandóban az a másfélezer forint, és azt sem tudom garantálni, hogy mindenki olyan lelkesen fog érte rajongani, azt viszont állítom, hogy így 3D-t nagy mozifilmben még nem használtak.
Amit pedig mindenféleképpen garantálhatok az az, hogy Sandyt ezért Oscarra fogják jelölni.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. október 09. 21:27
|
|
Pinkie Pieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.23. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 212350 offline
|
Az oké, hogy még a reklámban is benne van az a nagy akció jelenet, de nekem akkor se tűnik túl érdekesnek, de viszont tényleg jól megcsináltál!
2013. október 12. 21:43
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Nem láttam,de amiket hallottam róla azok alapján én még az Oscar-ra is esélyesnek tartom!
2013. október 26. 16:54
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
biztos jó lehet
kíváncsi vagyok rá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.