Alfonso Cuarón űrben játszódó realista sci-fije csak Amerikában 55,6 millió dollárral zárt, ezzel minden idők legjobb októberi nyitánya lett a tengerentúlon.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Gravitáció mindenkit levett a lábáról
2013. október 07. 19:48
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Engem a moziműsorokban látott trailerek alapján nagyon nem győzött meg!
2013. október 07. 19:49
Az előzetesben nagyon meggyőzött, biztos, hogy megnézem..
2013. október 07. 19:56
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Egy megnézést meg fog érni...
2013. október 07. 19:56
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Nem hatott meg túlságosan.
2013. október 07. 20:23
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Nem hiszem, hogy megnézem
2013. október 07. 20:24
|
|
Kiss.K.You.W.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 207960 offline
|
Én láttam a hétvégén..szerintem jó film nekem tetszett..
2013. október 07. 20:25
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Érdemes szerintem megnézni
2013. október 07. 21:24
Pont most olvastam egy cikket, hogy egy asztrofizikus szerint nagyon pontatlan a film.
Ettől függetlenül engem érdekel.
2013. október 07. 21:28
Szerintem eddig messze ez az év legjobb filmje. Még a Rush-nál is jobban tetszett. Oh, sokkal, pedig eddig az volt, ami lenyűgözött. Kiváló kamaradarab, azonban a film inkább csak egy szereplővel foglalkozik. Ha Sandra nem kap egy q** Oscar-jelölést, nincs igazság. A szkafanderbe bújtatott színészeknek egyáltalán nincs könnyű dolguk, mivel csak az arcukkal, gesztusaikkal tudnak játszani. Sandra élete alakítását nyújtotta, de tényleg. A történet egyszerű, de nem bagatell. Hasonlót már láthattunk, de ilyet még nem. Nem sok a valódi cselekmény, a fontos események a szereplőkben mennek végbe. Minden második snitt hosszabb 2-3 percnél, amely egy ilyen monumentális látvány mellett felfoghatatlan teljesítmény. A kamera nem rázkódik, még az akciók közben sem(!) Szépen, egyenletesen köröz a szereplők között, végigkíséri őket. Pl. az egyik legemlékezetesebb jelenetnél tökéletes belső nézetet kapunk, míg a következőben szépen, lassan bekúszik a kamera a hősünk szkafanderébe az üvegen át, majd szépen, lassan vissza, miközben az űrben forog. Leírhatatlan. Mint minden kiváló műfajfilm, így a Gravity is saját műfaját használja háttérként, hogy bemutasson egy karaktert, felvezessen egy háttértörténetnek, majd felvessen egy erkölcsi kérdést. Ha ez nincs, én azt hívom öncélúságnak: horrorfilmek 95%-a. Ez egy rendkívüli, mély mondanivalókkal rendelkező film az elszigeteltségről, a kultúrák és emberek egymástól való relatív távolságáról, a kozmikus magányról. Igenis óriási különbség van aközött, hogy elveszítünk valakit/valamit, vagy mi magunktól elengedünk valakit/valamit. Amikor vége lett a filmnek kb. kellet 1/2 óra, mire magamhoz tértem és meg tudtam szólalni. Olyasvalakiknek tudnám ajánlani a filmet, akikben megvan a teljesség igénye felülemelkedni a tucatfilmektől a heppiendektől' és nem a Nickelodeon + a Dizni a fő profiljuk. Axxem', idén már csak a Thor 2 és a The Desolation of Smaug mozifilmek várósak'.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2013. október 07. 21:38
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Én tuti nem tudnám végignézni, füleg 3D-ben nem. Az egyik ok, hogy tériszonyom van, ettől meg aztán még jobban lenne... Az előzetes sem annyira jön be, szóval én nem hiszem, hogy meg fogom nézni. Talán nem csoda, hogy leginkább a felnőttek nézik meg sokan?
2013. október 08. 07:11
Már én is tervezem megnézni, érdekes film lehet ^^
2013. október 08. 14:16
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Olvastam már régebben, hogy biztos sikergyanús film lesz. Majd megnézem ha fent lesz a neten magyarul
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.