Ariana Grande megcsalta korábbi barátját
2013. október 07. 23:39
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Aki figyelmesen elolvasta a cikket azért írta ki Twitteren mert sok utálkozó üzenetet kapott. A semmiért... Arpadeus a fordítás jó te olvastad félre vagy csak nem tudsz angolul...Ariana válasza pedig szerintem szánalmas ,próbál felnőttként viselkedni pedig ,mintha csak 14 lenne.(egyébként a válaszában nem tagadja ,hogy nem csalta meg)
és az ,hogy Jay megfenyegette szerintem hazugság hisz nem tette meg ,de ahelyett ,hogy jó néven vette volna ,hogy tisztásztak mindent és most már vége lenne ,ő játssza az erős kötekedő nőt...sajnálom szegény srácot látszik ,hogy szerete , ahogy az is látszik ,hogy Ariana ezt nem értékelte hanem minden második sráccal flörtölt és minden harmadikkal puszilkodós képet csinált...
2013. október 08. 00:00
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Szegeny basszus
Eddig se birtam Arianat, hat mosse fogom...hogy kepes valaki megcsalni valakit? Sose szerette igazan ot ha elhagyta...szerintem a legcsunyabb dolog megcsalni a parod....
Es olyan rossz, h a sok hulye pletyka miatt az sztarok kenytelenek elmondani az igazsagot (ami nem tarotzik senki masra) hogy abba hagyjak a piszkalast.
Eddig se birtam Arianat, hat mosse fogom...hogy kepes valaki megcsalni valakit? Sose szerette igazan ot ha elhagyta...szerintem a legcsunyabb dolog megcsalni a parod....
Es olyan rossz, h a sok hulye pletyka miatt az sztarok kenytelenek elmondani az igazsagot (ami nem tarotzik senki masra) hogy abba hagyjak a piszkalast.
2013. október 08. 07:24
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Itt a teljesen ártatlan, cukcsi Áriáná.
Mégse olyan kis édes, mint amilyennek egyesek hitték? Jai-t sajnálom csak, nagyon aranyos srác, és remélem idővel talál magának egy olyan barátnőt, aki tényleg megbecsüli.
2013. október 08. 07:47
Szerintem ezután Nathan se legyen nyugodt, mert aki egyszer ilyet csinál, az többször is megteszi, kutyából nem lesz szalonna, szokták mondani. Ez a csaj meg egy irritáló kis hülye, csak rá kell nézni. Mutatja itt az ártatlan kislányt, erre meg ilyeneket csinál. De gondolom Ariana majd úgy adja elő, hogy ennek ő az egyetlen áldozata.
2013. október 08. 09:03
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Most nem azért,de miért kell a problémájáról egy világ előtt beszélnie?
Egyáltalán nem olyan dologról van szó ami mindenkire tartozna.Miért nem beszéli meg a családjával vagy a barátaival?
Megértem én,hogy ez mennyire rossz neki,az ilyenekről nekem is megvan a véleményem,de akkor sem tartozik ez rajtuk kívül senkire sem
Mellesleg meg ennél a csajnál ezerszer jobbat is kaphatna
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. október 08. 09:20
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Nem igazán ismerem a történetüket, főleg nem ezt a srácot, de nagyon édes, ahogy ezeket mondta. És basszus, most nézem, hogy csak 18 éves, mégis érettebben viselkedik egy ilyen szituációban, mint sok felnőtt. Fogalmam sincs, ki ez a srác, de kedvelem!
2013. október 08. 10:05
Mindenki úgy csalja a másikat, ahogy akarja, és ebbe senkinek sincs beleszólása. Mindenki törődjön a saját kis életével.
Egyrészt.
Másrészt, csak azok csalják meg a párjukat, akik valamit nem kapnak meg. Persze általában nem a józan ész után mennek, hanem maradnak és csalnak, aminek legtöbbször bizonyos előnyök állnak a dolgok mögött.
Egyrészt.
Másrészt, csak azok csalják meg a párjukat, akik valamit nem kapnak meg. Persze általában nem a józan ész után mennek, hanem maradnak és csalnak, aminek legtöbbször bizonyos előnyök állnak a dolgok mögött.
2013. október 08. 11:11
|
|
DirectionerGirl1000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.17. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 211963 offline
|
Ennyit arról hogy milyen cuki meg,hogy jaj ő botrány mentes és nem csinálna ilyet...Álszent fruska,Elody ezt én is így gondolom
2013. október 08. 12:10
|
|
Sophie Karandiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 180797 offline
|
eddig se nagyon volt szimpi ezek után meg pláne >.> persze nem ő az első és egyetlen aki megcsalja az ex-ét de ez ehhez akkor is gyomor kell :|
2013. október 08. 12:33
Milyen sokakat megvezet ez a cikk, pedig ha tudnátok, hogy az egész történet elvan ferditve, és tök másképp zajlott le.. Ha ti már láttok egy cikket, amiben tényeket irnak le akkor az már 100%-osan az igazságot takarja? Az egész szitu fordiva történt, mert nem Ariana a bűnbak, hanem éppenséggel Jai. Csak a kedves cikkiró "direkt" rossz benyomást, képet akar kelteni az emberekben Arianával.. Szegény lány jár pórul, mert azt hiszik az emberek, hogy megcsalta ezt a mitugrászt. Utána is lehetne nézni a dolgoknak nyugodtan, mert nem csak a starity létezik..
2013. október 08. 13:52
|
|
Vic00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 652 Csatolások: 0 Azonosító: 211726 offline
|
'szegény'. Jai ezerszer jobban szerethette Arinat. :/ de az, hogy Arina megcsalta, szerintem nem meglepő. Mostanság az ilyen 'tinisztár' lányok oda-vissza csalják a 'pasijukat'.
2013. október 08. 14:26
|
|
Rosso |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.11. Hozzászólás: 501 Csatolások: 34 Azonosító: 197668 offline
|
Nagyot csalódtam mindkettőjükbe de igazából Arianatól nem volt meglepő, mert ő tulajdonképpen csak álszent. Viszont Nath-be nagyot csalódtam mert imádom őt a kedvenc sztárjaim közé tartozik de most kicsit elveszett a szemembe. Mert 2 ember kell a megcsaláshoz és gondolom tudott Ariana kapcsolatáról (?!). Szóval szép volt mindkettőjüktől!><
2013. október 08. 14:27
hát igazából az a gáz hogy ez a Jai fiú helyesebb mint ez a Nathan :| de ezért nem ítélem el Arianát, ha így érzett akkor ezt elkell fogadni.
2013. október 08. 14:28
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
eddig se bírtam ezt a csajt, ez meg csak hab a tortán mondjuk meg sem lepődöm mert (bocs ha valakit ezzel megbántok) Ariana össze-vissza puszilgatta Bieberke arcát is..Na ennyit arról hogy milyen "cuki" meg "ártatlan". Eddig is irritáló volt, most legalább már sokan látják az igazi arcát. Fel nem foghatom Jai hogy járhatott egy ilyen lánnyal, ránézésre is inkább visszataszító azzal a mű mosolyával. Sajnálom Jai-t, majd talál jobbat úgyis
2013. október 08. 14:29
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Sosem értettem miért szakítottak. Tökéletes pár voltak utánaolvasva a twitteren igen Ariana csalta meg. Ezért most leesett a kialakut képzeletbeli létrámon! Jai kommentjein sírtam
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.