Dalpremier: Justin Bieber — Heartbreaker
2013. október 07. 18:02
Hát...Ez...Ugyan olyan rossz mint a többi munka amit kiad a kezéből. Ha egyáltalán ő adja ki. Mondjuk, mit is vártam?! Nem is értem miért próbálkozik még a "dalaival" amikor semmi keresnivalója a zeneiparban. Ha nem lenne ilyen "édes" arca ő is csak egy egyszerű fiú(?) lenne.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. október 07. 18:11
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nagyon tetszik,én a Heartbreaker több fajta változatát is hallottam.Van egy pörgősebb is.Lesz miért szeretnem a hétfőket.Ja,és remélem Youtubeon majd valamelyik fordító lefordítja.
2013. október 07. 18:35
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
Idézet (Nika @ 2013.10.07. 17:55)
Aki nem szeretin Justin-t mi a francnak olvassa el!!Az huzzon innen a **!!
talán mert reménykedünk hogy végre kiad valami élvezhető és minőségi zenét
2013. október 07. 18:42
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Egy szó: Jézusom.
2013. október 07. 18:47
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Jajj de jó, én már meg sem tudom nézni. Kizárólag azért voltam kíváncsi mert vki azt írta, hogy harmat gyengén Justin Timberlakre hajaz. Megnéztem volna, hogy mit akart nyúlni tőle bíbőrke.....Na mind1, a lába nyomába sem érhet Justin-nak!!!
Szandiiii
2013. október 07. 19:02
Idézet (ToriTyler @ 2013.10.07. 17:14)
Ekkora sz*rt már régen hallottam, mondjuk tőle aztán nem is számítottam jobbra. Beletekertem, de kerek 5 másodpercig bírtam hallgatni. Ilyen számok után jövök rá, hogy mindig mindennél van rosszabb..
Én is így jártam. Ez a dal egy sz*r. Engem most migrénes fejfájás és hányinger kerülget. És baromira letört ez a dal. Ugyan olyan sz*r mint a többi, áhh rosszabb!
Szandiiii
2013. október 07. 19:05
Idézet (Staritylover @ 2013.10.07. 19:02)
Én is így jártam. Ez a dal egy sz*r. Engem most migrénes fejfájás és hányinger kerülget. És baromira letört ez a dal. Ugyan olyan sz*r mint a többi, áhh rosszabb!
Hogy lehet ilyet csinálni... Hagyjon fel most azonnal az énekléssel.
Nagyon szar és hallgathatatlan..

Ez a dal valami nagyon rossz.
2013. október 07. 19:15
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Most azon gondolkodom, hogy röhögve sírjak, vagy inkább sírva röhögjek. Nem tudom, hogy pontosan mi hiányzik az életemből, de ez az alultáplált kerti csiga hangon való nyekergés biztosan nem.
Úgy látszik, hogy ezentúl a hétfők nem az iskola miatt lesznek fájdalmasak, hanem Bieber miatt. Hát a dal halálosan dögunalom, ne is haragudjon a világ. Plusz ilyen idióta szöveget ritkán hallanak füleim, ráadásképpen ebben a zeneszámban minden van, csak érzelem nincs. Szerintem erősen próbálkozni akar Timberlake stílusával, csak az a gond a dologgal, hogy tisztára befuccsolt, mivel ez előbb röhejesen szánalmas, mint király. Jobban belegondolva nem is vártam mást Justinkától, sosem tud valami normálisat csinálni, csak ilyen nyálban tocsogó szenvedést, illetve "swag" dolgokat, és felsőtest mutogatással kifejezett menőséget dal formájában.
Nincs dallama, nem fülbemászó és nincs értelme, ahogy hangulata sem. Ennyi vagy, Justin.
2013. október 07. 19:16
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (botond96 @ 2013.10.07. 18:35)
talán mert reménykedünk hogy végre kiad valami élvezhető és minőségi zenét
Nem, a többség abban reménykedik, hogy végre kilövi valaki az űrbe
Szandiiii
2013. október 07. 19:22
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Eddig is fájt a fejem, de ezután a pár másodperc után szétmegy az agyam. Amúgy unalmas is. Ha már ilyen dalt akar kiadni, akkor legyen már valami hangulata vagy valami. És tényleg nagyon akat hasonlítani az Igazi Justinra. De nem megy neki. Nagyon nem...
2013. október 07. 19:36
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Harmadik hallgatásra egészen megtetszett. Nagyon lassú, ezért nem hiszem, hogy agyon hallgatom, de tetszik. Azért remélem, hogy a nagy 'kiírom a fájdalmam' közben, pörgős szám is született.
2013. október 07. 19:49
Tényleg nagyon rossz lett. Jobbra számítottam. Minél mélyebbre süllyed emberileg, annál jobban hanyagolja a munkáját, és ez nagyon zavar.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.