Október 4-én a banda hivatalos Facebook-oldalán posztolt a rajongóknak, hogy a nap végén bizony megnézhetjük, hogyan is készült a videó.
A teljes cikkhez kattints ide!
Within Temptation: werkfilm érkezett a Paradise-hoz
2013. október 07. 05:42
|
|
Falling Awakevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 180 Csatolások: 25 Azonosító: 155291 offline
|
2013. október 07. 14:09
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Én is!
2013. október 07. 15:30
Körülbelül ezerszer néztem meg... imádom. Ez az órási Turunen-mosoly mindent vitt
Na meg az "awesome" felkiáltása is. Azon nagyon meglepődtem, hogy Tarja-nak megvannak a WT lemezei otthon, Sharon pedig ugye elmondta, hogy mindig kérdezgették egymást a másikról. "What about Tarja, what about Sharon?" Ja, és ott volt Naomi, Tarja egyik beszéde alatt hallani lehet. Nem elég, hogy fangörcsöt okoztak a Paradise-al, még ez is
2013. október 07. 16:18
Sharonnek hihetetlen kisugárzása van
Egyszerűen gyönyörű
És vérbeli modell!
Ezeket a "hogyan készült" videokat nagyon szeretem, ezekből jobban le lehet szűrni, hogy milyenek is valójában.
2013. október 07. 16:57
|
|
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline
|
Ezek a Making Of kisvideók imádni valóak. Akár Tarja videói akár a Wt-sek. Imádni valóak a valós életben is. A látottak, és hallottak alapján, nem kizárt hogy lesz még közös duett, aminek én nagyon örülnék
2013. október 07. 18:55
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Ááá, a két metálasszonyom. ^^ Imádom őket.
2014. április 22. 14:18
|
|
withintemptationfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 224484 offline
|
Lehet őket nem szeretni? <3
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

2 felhasználónak tetszik: