Megjelent Selena Gomez és Prince Royce közös dala
2013. október 12. 10:08
|
|
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 537 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline
|
nem rossz
igaz utálom Selly-t de a zenéi jók
2013. október 12. 12:09
|
linda dorika radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.13. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 200064 offline
|
volt már jobb is
2013. október 12. 12:09
|
|
Arthooliganúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 14 Csatolások: 1 Azonosító: 204098 offline
|
Ez a szám nem igazán tetszik, de a srácnak van jó zenéje is! Ez pl: https://www.youtube.com/watch?v=laRdQGT3bT0
2013. október 13. 00:00
|
|
DarkEaglevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline
|
"Nagyon ismerős a dallama, de nem tudom honnan."
Onnan kérlek hogy minden 3. Party zene alapja ez. Ezért mondom hogy a mai pop zenészek és diszkósok nem tudnak újat mutatni mert csak írnak egy dalszöveget aztán felhasználják a gépzenét alá. Borzalmas ez a valami inkább nem is hívnám zenének. Prince Royce sokkal jobbat is tud ennél pl Thalia-val.
Onnan kérlek hogy minden 3. Party zene alapja ez. Ezért mondom hogy a mai pop zenészek és diszkósok nem tudnak újat mutatni mert csak írnak egy dalszöveget aztán felhasználják a gépzenét alá. Borzalmas ez a valami inkább nem is hívnám zenének. Prince Royce sokkal jobbat is tud ennél pl Thalia-val.
2013. október 13. 12:41
|
|
Balerinaa_22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 213377 offline
|
Szerintem nagyon jó dal lett!
Mindkettőjüket nagyon szeretem, azt azért nem gondoltam volna, hogy egyszer majd lesz közös daluk, de ez tényleg nagyon ott van!
<3
2013. október 13. 16:53
Jó szám. Szerelmes dal, kicsit furcsa háttér zenével. Hát most ez van. Sellyke vadul.
2013. október 15. 17:05
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Nem vagyok Selena rajongó, de ez a szám jó lett!
És DarkEagle egy dologban igazad van: minden 2. popzenének ilyen alapja van.. kitalálhattak volna valami egyedit...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: