nikiofficial97:
A The Saturdayst sem tartom nagyra, ők is tucatsztárok, mint a litöl mix, csak annyi a különbség, hogy a TS sokkal eredetibb és tehetségesebb. És tudod még, hogy kit utánoznak? A Stooshe nevű lánybandát.
Nemsokára érkezik a Little Mix második albuma
2013. október 06. 17:24
|
|
Fanni Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.29. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 192669 offline
|
Aki azt mondja,hogy a Little Mix-nek nem jó a hangja mennyen fül vizsgálatra...
Aki azt mondja,hogy a Little Mix lányok rondák mennyenek el szem vigygálatra..
Aki azt mondja a Little Mix egy tucatbanda az meg valami agy problémája van és gyorsan mennyen el olvoshoz mielőtt én vágom pket egy lapáttal fejbe!
Aki azt mondja a Little Mix egy tucatbanda az meg valami agy problémája van és gyorsan mennyen el olvoshoz mielőtt én vágom pket egy lapáttal fejbe!
2013. október 06. 17:41
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
Mixer vagyok ezt úgy mondom a lányok nagyon tehetségesek és szépek de a kezdeti varázsnak annyi mármint kicsit igen erőltetett lett de ettől függetlenül iszonyat tehetségesek
2013. október 06. 18:51
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (Fanni Styles @ 2013.10.06. 17:24)
Aki azt mondja,hogy a Little Mix-nek nem jó a hangja mennyen fül vizsgálatra...
Te meg csapj fel egy nyelvtankönyvet. Szükséged van rá.
2013. október 06. 18:54
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
A Little Mix fanok nagy része One Direction fan, és ha Zayn szakít Perrievel, a nagy részük elpártol tőlük, ez tény.
Az előző albumuk sem volt valami nagy szám, a Move egyszerűen pocsék lett, szóval nem, nem várom egyáltalán az új albumot.
2013. október 06. 19:31
|
|
Phannvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 224 Csatolások: 0 Azonosító: 207595 offline
|
Idézet (esztii @ 2013.10.06. 13:00)
Phann :
Perrie miért is "szánalom a felső fokon" ?
miért hiszi mindenki azt, hogy a little mix nem lenne sehol az 1D nélkül ?
Perrie miért is "szánalom a felső fokon" ?
miért hiszi mindenki azt, hogy a little mix nem lenne sehol az 1D nélkül ?
A "szánalom a felső fokok"-t úgy értsd, hogy (ez tény) Perrie csak azért van Zaynnel, hogy híres legyen és hogyha bekövetkezik az, hogy a Little Mix fanoknak (valamilyen csoda folytán) megjön az eszük és elpártolnak a lányoktól, akkor Perrienek legyen pénz a zsebébe és ne kelljen utcazenészként élnie.
Azért hiszi majdnem minden ember azt, hogy a Little Mix sehol sem lenne az 1D nélkül, mert ez az igazság.
2013. október 07. 12:24
|
|
directioner28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.12. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 203597 offline
|
Nem annyira ismerem őket, de a szeretem a bandát és a dalaikat is. Én már várom.
2013. október 07. 12:51
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (nikiofficial97 @ 2013.10.06. 16:27)
Szandii Szandii
Phann, egyetértek.
Ezek a lánykák nagyon erőlködnek, de mire fel?
Csak egy ócska The Saturdays utánzatok.
Forrás: http://starity.hu/magazin/43619-nemsokara-erkezik-a-little-mix-masodik-albuma/#ixzz2gx4i7Pd0
Ugye csak viccelsz?Nem vagyok hatalmas Little mix rajongó,de ha megnézek egy élő előadást mind a két csapattól,az nyilván való hogy a LM leéneklni őket a szimpadról.A The Saturdays szerinted mi?Ha te a Little mixet tucatsztárnak nevezed,akkor fel kell hogy világostsalak,hogy a The Saturdays is az.Lehet hogy ők régebb óta vannak a szakmában,de ők is ugyan olyan tucat számot játszanak,aminek kb 0 mondanivalója és értelme van,egy buliba elmegy.
Phann, egyetértek.
Ezek a lánykák nagyon erőlködnek, de mire fel?
Csak egy ócska The Saturdays utánzatok.
Forrás: http://starity.hu/magazin/43619-nemsokara-erkezik-a-little-mix-masodik-albuma/#ixzz2gx4i7Pd0
Ugye csak viccelsz?Nem vagyok hatalmas Little mix rajongó,de ha megnézek egy élő előadást mind a két csapattól,az nyilván való hogy a LM leéneklni őket a szimpadról.A The Saturdays szerinted mi?Ha te a Little mixet tucatsztárnak nevezed,akkor fel kell hogy világostsalak,hogy a The Saturdays is az.Lehet hogy ők régebb óta vannak a szakmában,de ők is ugyan olyan tucat számot játszanak,aminek kb 0 mondanivalója és értelme van,egy buliba elmegy.
Hátha előszeded a The Sats lányok pályakezdő albumait, akkor rájössz, hogy nagyon jó zenét játszottak akkoriban (például Ego, Higher vagy Karma), nem úgy, mint most. A The Saturdays egy energikus, dinamikus EGYEDI zenét játszó, bár nem éppen érzelmektől túltengő lánybanda volt, ami eltucatosodott, ennyi. Mielőtt nekiállsz fikázni valamit, légyszi tájékozódj is, és legalább ismerkedj meg a munkásságukkal, mert így csak magadat járatod le, bár nekem tök mindegy.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. október 07. 15:52
|
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline
|
Hátha előszeded a The Sats lányok pályakezdő albumait, akkor rájössz, hogy nagyon jó zenét játszottak akkoriban (például Ego, Higher vagy Karma), nem úgy, mint most. A The Saturdays egy energikus, dinamikus EGYEDI zenét játszó, bár nem éppen érzelmektől túltengő lánybanda volt, ami eltucatosodott, ennyi. Mielőtt nekiállsz fikázni valamit, légyszi tájékozódj is, és legalább ismerkedj meg a munkásságukkal, mert így csak magadat járatod le, bár nekem tök mindegy. biggrin.gif A litlömikszről szvsz először nekem is a The Saturdasy jutott az eszembe, de aztán elnézegetve őket, rájöttem, hogy a The Saturdays-Spice girls- és a Sugababes pancser egyvelege. No kreativitás, no egyediség, no egyéniség. Gondolkodj is mielőtt leírsz valamit, és ne kezdj el más együttest mocskolni, csak, mert képtelen vagy normális érvekkel előhozakodni! Thanks! cool.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/43619-nemsokara-erkezik-a-little-mix-masodik-albuma/#ixzz2h2lmVCIx
Ismerem őket,és szeretem is a zenéjüket,de ez az én véleményem.Ők is egy tucat banda,ennyi az egész.Nem ócsárolni akartam,csak tényeket közöltem,de ha visszaolvasnád a "véleményed" akkor rájöhetnél,hogy pontosan ugyanazt csinálod mint én,ezért hagy idézellek téged:Gondolkodj is mielőtt leírsz valamit, és ne kezdj el más együttest mocskolni, csak, mert képtelen vagy normális érvekkel előhozakodni! Thanks!
Forrás: http://starity.hu/magazin/43619-nemsokara-erkezik-a-little-mix-masodik-albuma/#ixzz2h2nYccjB
Forrás: http://starity.hu/magazin/43619-nemsokara-erkezik-a-little-mix-masodik-albuma/#ixzz2h2lmVCIx
Ismerem őket,és szeretem is a zenéjüket,de ez az én véleményem.Ők is egy tucat banda,ennyi az egész.Nem ócsárolni akartam,csak tényeket közöltem,de ha visszaolvasnád a "véleményed" akkor rájöhetnél,hogy pontosan ugyanazt csinálod mint én,ezért hagy idézellek téged:Gondolkodj is mielőtt leírsz valamit, és ne kezdj el más együttest mocskolni, csak, mert képtelen vagy normális érvekkel előhozakodni! Thanks!
Forrás: http://starity.hu/magazin/43619-nemsokara-erkezik-a-little-mix-masodik-albuma/#ixzz2h2nYccjB
2013. október 07. 15:54
|
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline
|
Szandiiii Szandiiii
nikiofficial97:
A The Saturdayst sem tartom nagyra, ők is tucatsztárok, mint a litöl mix, csak annyi a különbség, hogy a TS sokkal eredetibb és tehetségesebb. És tudod még, hogy kit utánoznak? A Stooshe nevű lánybandát.
Forrás: http://starity.hu/magazin/43619-nemsokara-erkezik-a-little-mix-masodik-albuma/#comment#ixzz2h2nwzHob
Én valahogy nem látom azt,hogy "tehetségesebbek".Vagyis bocsánot,pontosítok.Nem hallom.
nikiofficial97:
Forrás: http://starity.hu/magazin/43619-nemsokara-erkezik-a-little-mix-masodik-albuma/#comment#ixzz2h2nwzHob
Én valahogy nem látom azt,hogy "tehetségesebbek".Vagyis bocsánot,pontosítok.Nem hallom.
2013. október 07. 18:29
A Little Mix tényleg nagyon sokat köszönhet az 1D-nek, nélkülük nem lenne ennyi rajongójuk, de Perrie és Zayn kapcsolata előtt is voltak rajongók
Igaz, nem ennyi, de voltak!
2013. október 07. 18:30
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Az elsőért sem voltam oda
2013. október 07. 20:47
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (nikiofficial97 @ 2013.10.07. 15:52)
Hátha előszeded a The Sats lányok pályakezdő albumait, akkor rájössz, hogy nagyon jó zenét játszottak akkoriban (például Ego, Higher vagy Karma), nem úgy, mint most. A The Saturdays egy energikus, dinamikus EGYEDI zenét játszó, bár nem éppen érzelmektől túltengő lánybanda volt, ami eltucatosodott, ennyi. Mielőtt nekiállsz fikázni valamit, légyszi tájékozódj is, és legalább ismerkedj meg a munkásságukkal, mert így csak magadat járatod le, bár nekem tök mindegy. biggrin.gif A litlömikszről szvsz először nekem is a The Saturdasy jutott az eszembe, de aztán elnézegetve őket, rájöttem, hogy a The Saturdays-Spice girls- és a Sugababes pancser egyvelege. No kreativitás, no egyediség, no egyéniség. Gondolkodj is mielőtt leírsz valamit, és ne kezdj el más együttest mocskolni, csak, mert képtelen vagy normális érvekkel előhozakodni! Thanks! cool.gif
Én gondolkoztam, azért írtam le azt, amit, de te már csak azért is írtál valami mocskolódást egy teljesen másik együttesről, hogy visszavágj valamivel, és még véletlenül se a vitapartnerednek legyen igaza. Pff... ha a The Sats tucat, akkor a litlömiksz mi a jó bánat?
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. október 07. 21:21
|
|
FLidusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 200200 offline
|
Már alig várom, az első albumukat nagyon szerettem, biztos, hogy az is nagyon jó lesz
.
Nem értem, hogy másoknak amúgy miért kell őket szidni, én se szeretek néhány énekest, de attól még én nem írok róla minden rosszat.
Nem értem, hogy másoknak amúgy miért kell őket szidni, én se szeretek néhány énekest, de attól még én nem írok róla minden rosszat.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.