Starity

Nemsokára érkezik a Little Mix második albuma

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 06. 17:03 #41
Szandiiii
Szandiiii
P

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1306
Csatolások: 3
Azonosító: 196466
nikiofficial97:
A The Saturdayst sem tartom nagyra, ők is tucatsztárok, mint a litöl mix, csak annyi a különbség, hogy a TS sokkal eredetibb és tehetségesebb. És tudod még, hogy kit utánoznak? A Stooshe nevű lánybandát.
2013. október 06. 17:24 #42
Fanni Styles
Fanni Styles
új tag
Hozzászólás: 96
Csatolások: 0
Azonosító: 192669
Aki azt mondja,hogy a Little Mix-nek nem jó a hangja mennyen fül vizsgálatra...
Aki azt mondja,hogy a Little Mix lányok rondák mennyenek el szem vigygálatra..
Aki azt mondja a Little Mix egy tucatbanda az meg valami agy problémája van és gyorsan mennyen el olvoshoz mielőtt én vágom pket egy lapáttal fejbe! biggrin.gif
2013. október 06. 17:41 #43
Doddy White
Doddy White
visszatérő vendég

StátuszCher Llyod is Merried <3
Hozzászólás: 361
Azonosító: 193627
Mixer vagyok ezt úgy mondom a lányok nagyon tehetségesek és szépek de a kezdeti varázsnak annyi mármint kicsit igen erőltetett lett de ettől függetlenül iszonyat tehetségesek
2013. október 06. 18:02 #44
BTRésDemi
BTRésDemi
visszatérő vendég

Státusz#SzJGER #Rusher #Mixer #Lovatic #Selenator
Hozzászólás: 307
Csatolások: 1
Azonosító: 204073
Hú,ennek nagyon örülök smileeee.gif Már nagyon várom,hogy megjelenjen a 2. albumuk.
2013. október 06. 18:51 #45
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Idézet (Fanni Styles @ 2013.10.06. 17:24)
Aki azt mondja,hogy a Little Mix-nek nem jó a hangja mennyen fül vizsgálatra...
Aki azt mondja,hogy a Little Mix lányok rondák mennyenek el szem vigygálatra..
Aki azt mondja a Little Mix egy tucatbanda az meg valami agy problémája van és gyorsan mennyen el olvoshoz mielőtt én vágom pket egy lapáttal fejbe! biggrin.gif

Te meg csapj fel egy nyelvtankönyvet. Szükséged van rá.
3 felhasználónak tetszik: riri17, Beyla, Szandiiii
2013. október 06. 18:54 #46
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
A Little Mix fanok nagy része One Direction fan, és ha Zayn szakít Perrievel, a nagy részük elpártol tőlük, ez tény. pardon.gif Az előző albumuk sem volt valami nagy szám, a Move egyszerűen pocsék lett, szóval nem, nem várom egyáltalán az új albumot.
2013. október 06. 19:31 #47
Phann
Phann
visszatérő vendég

StátuszCheating
Hozzászólás: 224
Azonosító: 207595
Idézet (esztii @ 2013.10.06. 13:00)
Phann :
Perrie miért is "szánalom a felső fokon" ?
miért hiszi mindenki azt, hogy a little mix nem lenne sehol az 1D nélkül ?

A "szánalom a felső fokok"-t úgy értsd, hogy (ez tény) Perrie csak azért van Zaynnel, hogy híres legyen és hogyha bekövetkezik az, hogy a Little Mix fanoknak (valamilyen csoda folytán) megjön az eszük és elpártolnak a lányoktól, akkor Perrienek legyen pénz a zsebébe és ne kelljen utcazenészként élnie.
Azért hiszi majdnem minden ember azt, hogy a Little Mix sehol sem lenne az 1D nélkül, mert ez az igazság.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandiiii
2013. október 06. 19:37 #48
Baybee
Baybee
Fly, fly dragonfly.

StátuszI chose to love you in silence, for in silence I found no rejection
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 144550
A Move nagyon pocsék lett, így kicsit kezdek félni a többi számtól is...
2013. október 06. 21:04 #49
bogi2528
bogi2528
visszatérő vendég

StátuszHarry Styles ♥ Alex Turner ♥ Evan Peters ♥ Arielle Vandenberg ♥ Perrie Edwards ♥
Hozzászólás: 309
Csatolások: 6
Azonosító: 148076
Mi az, hogy a Move pocsék lett? Ne már.
2013. október 06. 22:42 #50
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
Mar kivancsian varom! smileeee.gif
biztos jo lesz, foleg a szerelmes dalok
2013. október 07. 06:30 #51
- törölt felhasználó -    
jaj mar alig varom *-*
2013. október 07. 12:24 #52
directioner28
directioner28
új tag
Hozzászólás: 15
Azonosító: 203597
Nem annyira ismerem őket, de a szeretem a bandát és a dalaikat is. Én már várom.
2013. október 07. 12:51 #53
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (nikiofficial97 @ 2013.10.06. 16:27)
Szandii Szandii
Phann, egyetértek.
Ezek a lánykák nagyon erőlködnek, de mire fel?
Csak egy ócska The Saturdays utánzatok.
Forrás: http://starity.hu/magazin/43619-nemsokara-erkezik-a-little-mix-masodik-albuma/#ixzz2gx4i7Pd0
Ugye csak viccelsz?Nem vagyok hatalmas Little mix rajongó,de ha megnézek egy élő előadást mind a két csapattól,az nyilván való hogy a LM leéneklni őket a szimpadról.A The Saturdays szerinted mi?Ha te a Little mixet tucatsztárnak nevezed,akkor fel kell hogy világostsalak,hogy a The Saturdays is az.Lehet hogy ők régebb óta vannak a szakmában,de ők is ugyan olyan tucat számot játszanak,aminek kb 0 mondanivalója és értelme van,egy buliba elmegy.

Hátha előszeded a The Sats lányok pályakezdő albumait, akkor rájössz, hogy nagyon jó zenét játszottak akkoriban (például Ego, Higher vagy Karma), nem úgy, mint most. A The Saturdays egy energikus, dinamikus EGYEDI zenét játszó, bár nem éppen érzelmektől túltengő lánybanda volt, ami eltucatosodott, ennyi. Mielőtt nekiállsz fikázni valamit, légyszi tájékozódj is, és legalább ismerkedj meg a munkásságukkal, mert így csak magadat járatod le, bár nekem tök mindegy. biggrin.gif A litlömikszről szvsz először nekem is a The Saturdasy jutott az eszembe, de aztán elnézegetve őket, rájöttem, hogy a The Saturdays-Spice girls- és a Sugababes pancser egyvelege. No kreativitás, no egyediség, no egyéniség. Gondolkodj is mielőtt leírsz valamit, és ne kezdj el más együttest mocskolni, csak, mert képtelen vagy normális érvekkel előhozakodni! Thanks! cool.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. október 07. 15:52 #54
nikiofficial97
nikiofficial97
visszatérő vendég
Hozzászólás: 222
Azonosító: 206578
Hátha előszeded a The Sats lányok pályakezdő albumait, akkor rájössz, hogy nagyon jó zenét játszottak akkoriban (például Ego, Higher vagy Karma), nem úgy, mint most. A The Saturdays egy energikus, dinamikus EGYEDI zenét játszó, bár nem éppen érzelmektől túltengő lánybanda volt, ami eltucatosodott, ennyi. Mielőtt nekiállsz fikázni valamit, légyszi tájékozódj is, és legalább ismerkedj meg a munkásságukkal, mert így csak magadat járatod le, bár nekem tök mindegy. biggrin.gif A litlömikszről szvsz először nekem is a The Saturdasy jutott az eszembe, de aztán elnézegetve őket, rájöttem, hogy a The Saturdays-Spice girls- és a Sugababes pancser egyvelege. No kreativitás, no egyediség, no egyéniség. Gondolkodj is mielőtt leírsz valamit, és ne kezdj el más együttest mocskolni, csak, mert képtelen vagy normális érvekkel előhozakodni! Thanks! cool.gif

Forrás: http://starity.hu/magazin/43619-nemsokara-erkezik-a-little-mix-masodik-albuma/#ixzz2h2lmVCIx
Ismerem őket,és szeretem is a zenéjüket,de ez az én véleményem.Ők is egy tucat banda,ennyi az egész.Nem ócsárolni akartam,csak tényeket közöltem,de ha visszaolvasnád a "véleményed" akkor rájöhetnél,hogy pontosan ugyanazt csinálod mint én,ezért hagy idézellek téged:Gondolkodj is mielőtt leírsz valamit, és ne kezdj el más együttest mocskolni, csak, mert képtelen vagy normális érvekkel előhozakodni! Thanks!

Forrás: http://starity.hu/magazin/43619-nemsokara-erkezik-a-little-mix-masodik-albuma/#ixzz2h2nYccjB
2013. október 07. 15:54 #55
nikiofficial97
nikiofficial97
visszatérő vendég
Hozzászólás: 222
Azonosító: 206578
Szandiiii Szandiiii
nikiofficial97:
A The Saturdayst sem tartom nagyra, ők is tucatsztárok, mint a litöl mix, csak annyi a különbség, hogy a TS sokkal eredetibb és tehetségesebb. És tudod még, hogy kit utánoznak? A Stooshe nevű lánybandát.

Forrás: http://starity.hu/magazin/43619-nemsokara-erkezik-a-little-mix-masodik-albuma/#comment#ixzz2h2nwzHob
Én valahogy nem látom azt,hogy "tehetségesebbek".Vagyis bocsánot,pontosítok.Nem hallom.
2013. október 07. 15:55 #56
Burzum
Burzum
új tag

StátuszTrue Metalhead
Hozzászólás: 26
Azonosító: 212163
köszönöm nem kérem!
elég a médiából!!
elég a sok szarból!!
ELÉG!!
2013. október 07. 18:29 #57
- törölt felhasználó -    
A Little Mix tényleg nagyon sokat köszönhet az 1D-nek, nélkülük nem lenne ennyi rajongójuk, de Perrie és Zayn kapcsolata előtt is voltak rajongók wink.gif Igaz, nem ennyi, de voltak! smileeee.gif
2013. október 07. 18:30 #58
Average Girl
Average Girl
Lady of the Ñoldor

StátuszAuta i lómë!
Hozzászólás: 3266
Csatolások: 273
Azonosító: 172960
Az elsőért sem voltam oda biggrin.gif
2013. október 07. 20:47 #59
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (nikiofficial97 @ 2013.10.07. 15:52)
Forrás: http://starity.hu/magazin/43619-nemsokara-erkezik-a-little-mix-masodik-albuma/#ixzz2h2lmVCIx
Ismerem őket,és szeretem is a zenéjüket,de ez az én véleményem.Ők is egy tucat banda,ennyi az egész.Nem ócsárolni akartam,csak tényeket közöltem,de ha visszaolvasnád a "véleményed" akkor rájöhetnél,hogy pontosan ugyanazt csinálod mint én,ezért hagy idézellek téged:Gondolkodj is mielőtt leírsz valamit, és ne kezdj el más együttest mocskolni, csak, mert képtelen vagy normális érvekkel előhozakodni! Thanks!
Forrás: http://starity.hu/magazin/43619-nemsokara-erkezik-a-little-mix-masodik-albuma/#ixzz2h2nYccjB

Én gondolkoztam, azért írtam le azt, amit, de te már csak azért is írtál valami mocskolódást egy teljesen másik együttesről, hogy visszavágj valamivel, és még véletlenül se a vitapartnerednek legyen igaza. Pff... ha a The Sats tucat, akkor a litlömiksz mi a jó bánat? think.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. október 07. 21:21 #60
FLidus
FLidus
új tag

StátuszLive your dream and never wake up!
Hozzászólás: 61
Azonosító: 200200
Már alig várom, az első albumukat nagyon szerettem, biztos, hogy az is nagyon jó lesz biggrin.gif .
Nem értem, hogy másoknak amúgy miért kell őket szidni, én se szeretek néhány énekest, de attól még én nem írok róla minden rosszat.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok