Nagyon jó kis kihívás ez,de naponta biztos nem tudnék írni,úgyhogy én is inkább egyszerre tölteném ki
1. nap: Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
2. nap: Kedvenc csapatod: Lotus
3. nap: Kedvenc versenyhelyszíned: Hungaroring/Spa-Francorchamps
4. nap: Kedvenc csapattárs összeállításod: Hamilton és Alonso nagyon nagy volt
5. nap: Kedvenc versenymérnököd: -
6. nap: Kedvenc F1 barátságod: Kimi - Vettel
7. nap: Legkevésbé kedvelt pilótád: Fernando Alonso
8. nap: Legkevésbé kedvelt csapatod: Ferrari
9. nap: Legkevésbé kedvelt versenyhelyszíned: nincs ilyen, csak a koránkelős versenyek nem nagy kedvenceim
10. nap: Legjobb F1-es szezonod: 2007
11. nap: Legjobb verseny teljesítmény 2013-ban: Kimi
12. nap: Legjobb előzés az F1-ben: természetesen akármelyik Kimitől
13. nap: Legjobb verseny 2013-ban: Ausztrál GP
14. nap: Legjobb mondat egy pilótától az F1-ben: Leave me alone, I know what I'm doing - Kimi
15. nap: Legjobb verseny az F1-ben: lehetetlen lenne választani
16. nap: Pilóta, akit viszont akarsz még látni az F1-ben: Kubica
17. nap: Pilóta, akivel szeretnél egyszer találkozni: Kimi
18. nap: Pilóta, akit szeretnél átölelni: Kimi
19. nap: Pilóta, akit nem szeretnél látni az F1-ben: Maldonado, Pérez
20. nap: A te álom csapatod: Kimi és Hamilton talán
21. nap: Egy verseny amit már élőben is láttál: idén majdnem kimentem a Hungaroringre,de sajnos még nem jött össze
22. nap: Egy szabály amit újra bevezetnél az F1-ben: én visszaállítanám a régi pontrendszert
23. nap: Egy szabály amit te vezetnél be az F1-be: -
24. nap: A legrosszabb hiba az FIA-tól: egy-két csapattal szemben hajlamosak elnézőbbek lenni...
25. nap: Egy pilóta aki szerinted hamarosan világbajnok lesz: Kimi, újra
26. nap: Legrosszabb dolog az F1-ben: drága a jegy,ha nem állni akarsz
27. nap: Legjobb dolog az F1-ben:az egész hangulat
Egy kis kiegészítés: annak ellenére írtam be kedvenc csapatnak a Lotust, hogy amit az elmúlt hetekben műveltek szerintem is visszataszító...Azonban mégis ők hozták vissza Kimit,egész jó kocsit adtak alá és nagyon szimpatikusak volt egészen mostanáig...Viszont még mindig jobbak,mint a Ferrari volt anno 2009-ben,mivel ők nagyon szerették volna megtartani Kimit és ebből fakad most a sértődöttségük, míg a Ferrari egyáltalán nem becsülte őt meg,meg is nézhetik magukat azóta...Alonso pedig a nyafogásai miatt nem szimpatikus,viszont tényleg nagyon jó versenyző,úgyhogy várom a jövő évet

Maldonado és Pérez viszont szerintem nem elég tehetségesek az F1-hez és inkább csak gondot szoktak okozni a felelőtlen és meggondolatlan vezetésükkel