Ian Somerhalder nagypapa lesz
2013. október 05. 21:19
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Gratula a kutyusnak legyen jó nagypapa
2013. október 05. 21:24
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
xDDDD Nekem 100 Damon is kevés lenne
Annyira aranyos
2013. október 05. 22:05
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Ha állatvédő,minek szaporítja a keverékkutyákat? Félreértés ne essék,nekem is keverékem van,szeretem is őket,de a miénk ivartalanított,nem értem minek hoz le fölösleges almot.
2013. október 05. 22:10
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Ohh nem hiába szeretem annyira Iant
annyira emberi és segítőkész, több ilyennek kellene a világban mászkálnia és mindenki boldog lenne
megmenteni egy ártatlan és védtelen állatot, otthont nyújtani és megosztani mindent nem kis feladat, de az az őszinte, feltétel nélküli szeretet pótolhatatlan, amit cserébe kaphatunk
2013. október 05. 22:44
Pfű rámilyesztett a cím!
De mikor kiderült hogy kutya megnyugodtam!
Imádom a kutikat!
2013. október 05. 23:16
A címet elnézve gondoltam, hogy valami ilyesmiről lesz szó. Kíváncsi leszek a kiskutyákra, remélem posztol majd pár képet.
2013. október 06. 00:51
|
|
Betty953visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 379 Csatolások: 31 Azonosító: 152953 offline
|
Gondoltam, hogy semmi gyerek nincs a dologban. Ennyire még nincsenek eltitkolt titkai, amit teljes mértékben az emberek 100%-ka már tudna. Persze, semmi meglepő dolog nem lenne benne, ha ez így derülne ki. Mivel Ianról természetesen ezt senki nem nézi, ki, hogy ennyi évesen nagypapi lenne, ez világos volt...
Aranyos dolog, hogy a kutyusa vemhes és gratula is. Viszont ez nagy felelősség lesz majd Ian számára is. Viszont a kutya nagyon aranyos ezért is jó hír a dolog. Én is oda vagyok a kutyákért.
Aranyos dolog, hogy a kutyusa vemhes és gratula is. Viszont ez nagy felelősség lesz majd Ian számára is. Viszont a kutya nagyon aranyos ezért is jó hír a dolog. Én is oda vagyok a kutyákért.
2013. október 06. 07:28
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
azt hitem hogy gyerek van a dologba xD
remélem cukik lesznek a kiskutyák
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: