Starity

Ke$ha is a fenekét mutogatja — fotók

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 05. 18:22 #61
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kittister @ 2013.10.05. 17:19)
ezek a mai énekesnők mind ilyenek? botrány botrány hátán mégsem érdekli őket senki csak a sajtó h lehuzzák őket nem fogom soha megérteni miért an erre szükség pedig a dalait birom csak őt nem

Figyelj, itt pont a média a lényeg valahogy el kell érniük ,hogy a médiában legyenek napi szinten és most pont divat lett ,hogy "érettebben" viselkedjünk (kissé félredefiniálták őket). Persze nagyon elszomorító ,hogy nem nagyon gondolnak arra ,hogy tetteik milyen mértékben befolyásolják a rajongóik magatartását. Elszomorító amikor azért hord csak egy pólót magán a 12 éves mert Miley tegnap New York-ban éppen úgy gondolta az merész és egyedi ha ő nem vesz fel nadrágot. Sajnos ezzel maga a fandom is szánalmassá válik ahogy ezek a vonaglások meg minden sz*r.
2013. október 05. 18:26 #62
- törölt felhasználó -    
Imádlak Kesha...:'D De komolyan. Egyébként nekem nagyon tetszik az egész szerelés, hajastul mindenestül... És mivelhogy nekem ez bejön, kikérem magamnak az ízléstelen jelzőt. Nyilván csak annak van ízlése aki úgy néz ki mint a szürke átlag, igaz? *-* Röhejes ez a felfogás, komolyan. Kesha egy hihetetlenül egyedi figura, akárki akármit mond, csak sokan ezt nem veszik észre/figyelembe.
2013. október 05. 18:26 #63
- törölt felhasználó -    
Idézet
Figyelj, itt pont a média a lényeg valahogy el kell érniük ,hogy a médiában legyenek napi szinten és most pont divat lett ,hogy "érettebben" viselkedjünk (kissé félredefiniálták őket). Persze nagyon elszomorító ,hogy nem nagyon gondolnak arra ,hogy tetteik milyen mértékben befolyásolják a rajongóik magatartását. Elszomorító amikor azért hord csak egy pólót magán a 12 éves mert Miley tegnap New York-ban éppen úgy gondolta az merész és egyedi ha ő nem vesz fel nadrágot. Sajnos ezzel maga a fandom is szánalmassá válik ahogy ezek a vonaglások meg minden sz*r.

Hát igen.
2013. október 05. 18:36 #64
timi5
timi5

StátuszHamilton harmadszorra is világbajnok!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2701
Csatolások: 81
Azonosító: 211719
jajj hát ez túllőtt az extravagáns kategórián
2013. október 05. 18:50 #65
rocknroller
rocknroller
Hozzászólás: 1803
Csatolások: 0
Azonosító: 17168
Mondjuk jobb segge van mint Mileynak!
2013. október 05. 18:52 #66
- törölt felhasználó -    
Ízléstelenek a képek - de Miley viselkedése és szerelése még mindig gázabb.
2013. október 05. 18:58 #67
Layla79
Layla79
új tag

StátuszC'est la vie...
Hozzászólás: 18
Azonosító: 212952
Miley azért rosszabb
2013. október 05. 18:59 #68
Eszti. BridgitFan
Eszti. BridgitFan

StátuszYou're gonna be the one, you're gonna be the one.♡
Hozzászólás: 766
Csatolások: 17
Azonosító: 206672
Én annyt mondok,hogy nem a szemilységért szeretem Ke$hát hanem a zenéért..
2013. október 05. 19:10 #69
sztárszandra
sztárszandra

Státusz"You can't go back to how things were. All you really have...is now."
Hozzászólás: 593
Csatolások: 1
Azonosító: 194369
ööööhm.... oké?! biggrin.gif
2013. október 05. 19:21 #70
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (holembo @ 2013.10.05. 15:29)
Baszki mi van mostanság?
Miley- ráerőltetett, szar, k*rva image- seggrázás meztelenkedés
Rihanna- Professzionális k*rva, "megmutatja, hogy kell twerkölni" Szerintem ezzel is bizonyítja, hogy másra nem is való igazából.
Kesha- szerintem az utolsókat rúgja a tiszavirág életű karrierjével
Katy Perry- nem twerkel szerencsére, meg egész normális, csak énekelni nem tud egyszerűen semmi hangja nincs szegénynek.
Britney- Jól beégette magát ezzel a semmivel amit visszatérésnek neveznek egyesek. William vagy ki a fene tehet róla igazából, mert Britney-nek annyi köze van a számhoz kb. mint nekem:D
Gaga- Nagyobb volt a füstje mint a lángja, bízom benne, hogy megmutatja az ARTPOP-al, hogy mit tud, mert ez a sok csicskaság az agyamra megy, hogy a valagukkal adják el a számaikat, a borítóra is azt kéne rakniuk akkor.

Összefoglaltad pár sorba azt, amit én egy regénybe tudtam volna, ám csak annyit fűznék hozzá, hogy a mai popipar átmegy moslékgyárba. Pedig az általad felsorolt énekesnők mindegyike tudott régebben értékelhető, értelmes, szórakoztató és egyedi zenével előállni, ám ez a mostani kínálat egy rakat f*s valóban. Britney és Rihanna nem tudom, hogy mit gondolt, amikor kiadták a legújabb maxijukat, mert egyszerűen szörnyű és katasztrófa, ergó nem zene. Katy és Gagus még elmegy, de májli kategórizálhatatlan azzal, amit művel.

Viszont, hogy ne csak off legyek, nekem csak annyi jutott eszembe, hogy egy újabb rihe mutogatja prostiként a testét, s ássa alá a női nemet, aki sem énekelni, sem jó zenét csinálni nem tud. Pedig minap jutott eszembe ez a nő, hogy milyen jó, hogy eltűnt, de mégis csak itt van. unsure.gif Ízléstelenek és közönségesek a képek, tényleg olyan, mintha a piros lámpás prostinegyedbe csöppentem volna. Ha neki ez kell, akkor csinálja, engem aztán nem érdekel, de attól még ugyanolyan értékelhetetlen előadó fog maradni, aki szintén a testével hívja fel magára a figyelmet, és nem a tehetségével.
2013. október 05. 19:26 #71
RihannaFan26
RihannaFan26
Hozzászólás: 747
Csatolások: 1
Azonosító: 211156
Az első képen nem mondanám meg h ő van.Istenem a hülyeségnek és a hülye p*csáskodásnak is lehetnének már határai.Undorítóak az ízléstelen képeikkel eggyütt.A pop ipar xd nagy sz*r.
Forever Rock <3
2013. október 05. 19:41 #72
karin98
karin98
visszatérő vendég

Státusz"And yes you’ll get slapped if you’re lookin’ hoe.”
Hozzászólás: 375
Azonosító: 172100
Legalább neki van mit mutogatnia, nem úgy mint Miley-nak .... biggrin.gif
2013. október 05. 19:46 #73
acsgeorgina98
acsgeorgina98
•_•

StátuszByTheWay...
Hozzászólás: 5017
Csatolások: 3868
Azonosító: 181335
ezek a celebek kezdenek egyre inkább eldurvulni sad.gif
2013. október 05. 19:46 #74
chapshe
chapshe
visszatérő vendég

StátuszKérlek titeket tanuljatok meg helyesen írni!!!!!!!!
Hozzászólás: 420
Csatolások: 19
Azonosító: 126090
Kesha mindig ilyen volt,ő legalább szexi
2013. október 05. 19:47 #75
- törölt felhasználó -    
Jó nagy fertálya van. rohog.gif Azért egy időre jól eltűnt, azt kell mondjam. Már azt hittem a megbukott lemeze miatt kicsit hátráltat és talán megpihen, de akkor csak promózza az album dalait.
2013. október 05. 19:55 #76
- törölt felhasználó -    
Hiányolom az illuminátus tetkót a popójáról
2013. október 05. 19:56 #77
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Eléggé elkeserítő az, hogy a mai világban már csak a s*ggrázással és r*banckodással lehet maradandót alkotni. Ami pedig még szánalmasabb, hogy az emberek erre vevők.
2013. október 05. 20:56 #78
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Most mit kell hisztizni azon, hogy minden előadó vetkőzik? A pasik örülnek neki, a leszbikusok örülnek neki és még én is örülök neki azoknál az előadóknál, akiknek illik a a stílusához (Kesha, Rihanna, Gaga).

Amig az előadó olyan zenét csinál, amit az ember szeret, akkor nem mindegy, mennyi ruha van rajtuk? Komolyan ilyen prűdnek kell lenni, hogy mindjárt keresztet vettek, mert kivillan egy segg?

A zenéjüket kellene kritizálni, nem azt, hogy hogy néznek ki. Például Miley Wrecking Ball-ja is kurva jó lett, még a nagyok is elismerik, viszont a klip után olyanok is megutálták a számot, akik eddig szerették. Mi ez, ha nem képmutatás?
2013. október 05. 21:56 #79
Panni66
Panni66
lovelorn ♥

StátuszFalling down is a part of life,getting up is living.
Hozzászólás: 1049
Azonosító: 169074
Nekem tetszenek a képek,kicsit talán ribancosak,és nem ezekben mutatkozik meg a tehetsége,de tetszenek a képek.
2013. október 06. 00:15 #80
Fruzsiinah
Fruzsiinah
visszatérő vendég

Státusz"He said to be cool but I'm already coolest."
Hozzászólás: 123
Azonosító: 150982
szerintem ami jó azt nem kell takargatni biggrin.gif és ezekben a képekben nincs semmi extra. sokan tangás bikinit hordanak nyáron, róluk sincs cikk. azért mert sztár ő is ugyanolyan ember, és miért ne csinálhatna ő is olyan dolgokat mint a hétköznapi emberek..?
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Kesha Kesha 38.