Idézet (holembo @ 2013.10.05. 15:29)
Baszki mi van mostanság?
Miley- ráerőltetett, szar, k*rva image- seggrázás meztelenkedés
Rihanna- Professzionális k*rva, "megmutatja, hogy kell twerkölni" Szerintem ezzel is bizonyítja, hogy másra nem is való igazából.
Kesha- szerintem az utolsókat rúgja a tiszavirág életű karrierjével
Katy Perry- nem twerkel szerencsére, meg egész normális, csak énekelni nem tud egyszerűen semmi hangja nincs szegénynek.
Britney- Jól beégette magát ezzel a semmivel amit visszatérésnek neveznek egyesek. William vagy ki a fene tehet róla igazából, mert Britney-nek annyi köze van a számhoz kb. mint nekem:D
Gaga- Nagyobb volt a füstje mint a lángja, bízom benne, hogy megmutatja az ARTPOP-al, hogy mit tud, mert ez a sok csicskaság az agyamra megy, hogy a valagukkal adják el a számaikat, a borítóra is azt kéne rakniuk akkor.
Összefoglaltad pár sorba azt, amit én egy regénybe tudtam volna, ám csak annyit fűznék hozzá, hogy a mai popipar átmegy moslékgyárba. Pedig az általad felsorolt énekesnők mindegyike tudott régebben értékelhető, értelmes, szórakoztató és egyedi zenével előállni, ám ez a mostani kínálat egy rakat f*s valóban. Britney és Rihanna nem tudom, hogy mit gondolt, amikor kiadták a legújabb maxijukat, mert egyszerűen szörnyű és katasztrófa, ergó nem zene. Katy és Gagus még elmegy, de májli kategórizálhatatlan azzal, amit művel.
Viszont, hogy ne csak off legyek, nekem csak annyi jutott eszembe, hogy egy újabb rihe mutogatja prostiként a testét, s ássa alá a női nemet, aki sem énekelni, sem jó zenét csinálni nem tud. Pedig minap jutott eszembe ez a nő, hogy milyen jó, hogy eltűnt, de mégis csak itt van.

Ízléstelenek és közönségesek a képek, tényleg olyan, mintha a piros lámpás prostinegyedbe csöppentem volna. Ha neki ez kell, akkor csinálja, engem aztán nem érdekel, de attól még ugyanolyan értékelhetetlen előadó fog maradni, aki szintén a testével hívja fel magára a figyelmet, és nem a tehetségével.