Azt hinnénk, hogy Miley meztelenkedése után már nincs rosszabb – de megláttuk az amerikai énekesnő, Ke$ha legújabb Instagram-képeit, melyeken igen lenge öltözetben látható.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ke$ha is a fenekét mutogatja — fotók
2013. október 05. 15:22
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Ez... no comment
2013. október 05. 15:25
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
ismételten bebizonyosodott az az elméletem, miszerint csak a tehetségtelen, süllyesztő közelében vergődő értéktelen celebek vetkőznek, akik a testükön kívül semmi mást nem tudnak felmutatni - bár ez a nő még azt se...
2013. október 05. 15:26
|
|
Luna0026 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 939 Csatolások: 0 Azonosító: 210400 offline
|
fúúj..nem értem. Mi a franc jó abban hogy valaki a saját fenekét mutogassa nyilvánosan? Nincs valahogy nem is tudom...furcsa érzése, hogy a fél világ őt bámulja félmeztelenül? Most komolyan! Mi lett a régi sztárokkal? Régen a nők normális, sőt ezt figyeljétek: TESTET TAKARÓ ruhákban jártak. Most meg örül az ember, hogyha a másikon van ruha?!
jesszus...
-.-
jesszus...
-.-
2013. október 05. 15:29
Baszki mi van mostanság?
Miley- ráerőltetett, szar, k*rva image- seggrázás meztelenkedés
Rihanna- Professzionális k*rva, "megmutatja, hogy kell twerkölni" Szerintem ezzel is bizonyítja, hogy másra nem is való igazából.
Kesha- szerintem az utolsókat rúgja a tiszavirág életű karrierjével
Katy Perry- nem twerkel szerencsére, meg egész normális, csak énekelni nem tud egyszerűen semmi hangja nincs szegénynek.
Britney- Jól beégette magát ezzel a semmivel amit visszatérésnek neveznek egyesek. William vagy ki a fene tehet róla igazából, mert Britney-nek annyi köze van a számhoz kb. mint nekem:D
Gaga- Nagyobb volt a füstje mint a lángja, bízom benne, hogy megmutatja az ARTPOP-al, hogy mit tud, mert ez a sok csicskaság az agyamra megy, hogy a valagukkal adják el a számaikat, a borítóra is azt kéne rakniuk akkor.
Miley- ráerőltetett, szar, k*rva image- seggrázás meztelenkedés
Rihanna- Professzionális k*rva, "megmutatja, hogy kell twerkölni" Szerintem ezzel is bizonyítja, hogy másra nem is való igazából.
Kesha- szerintem az utolsókat rúgja a tiszavirág életű karrierjével
Katy Perry- nem twerkel szerencsére, meg egész normális, csak énekelni nem tud egyszerűen semmi hangja nincs szegénynek.
Britney- Jól beégette magát ezzel a semmivel amit visszatérésnek neveznek egyesek. William vagy ki a fene tehet róla igazából, mert Britney-nek annyi köze van a számhoz kb. mint nekem:D
Gaga- Nagyobb volt a füstje mint a lángja, bízom benne, hogy megmutatja az ARTPOP-al, hogy mit tud, mert ez a sok csicskaság az agyamra megy, hogy a valagukkal adják el a számaikat, a borítóra is azt kéne rakniuk akkor.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. október 05. 15:31
Hát, kell valami, ami figyelmet csikar ki az emberekből, ha már tehetség nincs. Remek példa a fiataloknak, gratulálok!
2013. október 05. 15:33
|
|
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline
|
Egészségére:) Am, jó a haja:)
2013. október 05. 15:33
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Nem kell ezen felhúzni magatokat... Ő így érzi jól magát. Tegyétek ti is azt amitől jól érzitek magatokat! Ennyi. (:
2013. október 05. 15:35
Úgy néz ki, pár ember így próbálja magát a figyelem központjába terelni. Lehet, Ke$ha megunta, hogy Miley nevével vannak borítva a címlapok.
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én kicsit sem lepődtem meg ezen. Először piacra dobta az intim testrészeket megformáló ékszereket, aztán , mint a cikk írója is feltüntette, rajongói vércseppek és fogak is kerültek a nyakába.
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én kicsit sem lepődtem meg ezen. Először piacra dobta az intim testrészeket megformáló ékszereket, aztán , mint a cikk írója is feltüntette, rajongói vércseppek és fogak is kerültek a nyakába.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.