Csobot Adél visszaült az iskolapadba
2013. október 05. 17:03
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Elvileg okos csaj. Azt nyilatkozta, hogy szereti a matekot, és az informatikát. Amúgy alapból nekem eléggé idegesítő. Pedig én próbáltam megszereti. Valamenniyre sikerült is, de amikor megszólal, mindig elbizonytalanodok.
2013. október 05. 17:29
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
első mindig a tanulás
2013. október 05. 19:12
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Még a végén szimpatikus lesz nekem a kiscsaj?
Abszolút igazat adok neki abban, hogy a tanulás az első. Nem vagyok stréber, de, ha dolgozat lesz valamelyik nap valamelyik tantárgyból, akkor én is úgy vagyok vele, hogy előbb megtanulom a dolgokat és azután jöhet csak a szórakozás. Pozitívan csalódtam benne, hisz azt hittem, hogy beáll műveletlen cölöbjeink sorába, akiknek talán csak a nyolc elemijük van meg, bár az ilyen Győzike-féléknek, gondolom még a négy elemi feltételezése is merő túlzás. Sok sikert kívánok neki, s színészi tudását pedig az érettségit követően kamatoztassa színművészeti egyetemen. Énekesnek nagyon pocsék, de színésznőként talán van mit sütnie.
2013. október 05. 19:54
Hááát sajnálom, mert nagyon tehetséges, de igen, igaza van. Az érettségit le kell tenni! Ha egyszer már nem lesz sztár és kimegy a divatból (bármennyire szeretem, de akkor is van rá esély!!!) Akkor, hogy valami normális munkát tudjon vállalni le kell tenni az érettségit!
2013. október 05. 22:19
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
19 évesen már alap....
2013. október 05. 22:41
Nem kedven de egyet értek! Még a végén szimpi lesz a csaj... Nem vok stréber de azért egy éretségi mindenkinek jóljön. Hisz az ember 45évesen már nem nagyon tud énekelni! Csak a kivételes tehetséget (amik közé Adél nem sorolható) úgyhogy jól jön ha van vmi munkája 45felettt! (most csak írtam egy számot lehet az 145is!
)
2013. október 06. 00:24
|
|
dll89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 145259 offline
|
Mondjuk, ha már beindult a karrierje, sztem megélne érettségi nélkül is, de a biztonság kedvért jól jön az.
Egyébként tényleg normálisan kezelik, mármint nem csapnak körülötte felhajtást, mert egy suliba járunk, és még nem is láttam o_O Szóval ha nagyon körülugrálnák, biztos feltűnt volna. Am a tanárok fele - főleg az idősebek - azt se tudja ki ő xD
Egyébként tényleg normálisan kezelik, mármint nem csapnak körülötte felhajtást, mert egy suliba járunk, és még nem is láttam o_O Szóval ha nagyon körülugrálnák, biztos feltűnt volna. Am a tanárok fele - főleg az idősebek - azt se tudja ki ő xD
2013. október 06. 09:43
|
|
Colorful Lifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 212304 offline
|
Sok szerencséééét!!
2013. október 06. 09:45
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
sok sikert! remélem sikerül neki!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: