5 perfect boys!
A One Direction újabb rekordot döntött
2013. október 05. 19:33
|
kovacsevike99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 41 Csatolások: 1 Azonosító: 186755 offline
|
BUZIK !!!!!!
2013. október 05. 19:43
Ha lesz magyarországon titi megveszem akárm mennyibe kerül!
<3
2013. október 05. 19:43
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
És ezt a parfümöt a legelvakultabb rajongók persze hogy megveszik. Azért az elég érdekes, hogy egy női parfümöt az ő arcukkal kell reklámozni.
De hát a rajongóik között jószerével tinilányok vannak, szóval ez mégsem annyira meglepő.
De hát a rajongóik között jószerével tinilányok vannak, szóval ez mégsem annyira meglepő.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. október 05. 21:08
|
|
Pofikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.19. Hozzászólás: 709 Csatolások: 0 Azonosító: 196356 offline
|
Szeretem őket, de attól, hogy rá van nyomtatva az arcuk, nem biztos, hogy jó az illata. Ráadásul az ára sem valami kecsegtető. De nyilván jó üzlet nekik, miért ne használnák ki?
2013. október 05. 21:25
Mitől lennének b.uzik?! Van barátnőjük! ><'
És az utálók mit keresnek egy 1D-s cikknél?!
És mi az, hogy buta directionerek?! Mert szerintetek a directioner valami buta állatfaj, ami nyálcsorgatva rohan 5 b.uzi srác után? Hát, nem, nem vagyunk buták, és ők meg nem b.uzik! ><' Inkább gondolkodnátok mielőtt sértegetnétek az 1D-t vagy a rajongókat!! De persze lehetetlent kérek, igaz?
Nem lehet békén hagyni az 1D-t. Lehet, nem tetszik a zenéjük, de ha már nem a ti stílusotok nyálas melegeknek kell őket beállítani?! Hát perzse, hogy annak mit is kérdezek! Végül is természetes: Ami nekünk nem tetszik, az már természetesen csak sz.ar lehet. Véletlenül van több millió rajongójuk, és az a több millió mind süket, agykárosult, buta, nyálcsorgató, őrült tinilány. És igen, törődnek a rajongókkal és megköszönnek nekik mindent, nem hiszem, hogy ez olyan nagy bűn lenne!
És az utálók mit keresnek egy 1D-s cikknél?!
És mi az, hogy buta directionerek?! Mert szerintetek a directioner valami buta állatfaj, ami nyálcsorgatva rohan 5 b.uzi srác után? Hát, nem, nem vagyunk buták, és ők meg nem b.uzik! ><' Inkább gondolkodnátok mielőtt sértegetnétek az 1D-t vagy a rajongókat!! De persze lehetetlent kérek, igaz?
2013. október 06. 07:48
Megértem, hogy annyi sokat már eladtak. Én is megvenném, ha tudnám.
Ám Gratula a srácoknak!
2013. október 06. 08:33
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
"Mert szerintetek a directioner valami buta állatfaj, ami nyálcsorgatva rohan 5 b.uzi srác után?"
Igen!
tessék:http://www.glamouronline.hu/sztartedd/a-het-legstilusosabb-pasija-harry-styles-9561
tényleg nem mind buzi, csak ez az egy.
Forrás: http://starity.hu/magazin/43595-a-one-direction-ujabb-rekordot-dontott/#ixzz2gv9iW6h3
Igen!
tessék:http://www.glamouronline.hu/sztartedd/a-het-legstilusosabb-pasija-harry-styles-9561
tényleg nem mind buzi, csak ez az egy.
Forrás: http://starity.hu/magazin/43595-a-one-direction-ujabb-rekordot-dontott/#ixzz2gv9iW6h3
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. október 06. 10:23
|
|
Colorful Lifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 212304 offline
|
Úr- is-ten!!! Nekem is kell egy ilyen!!!
*.*
I'm a big directioner.
I'm a big directioner.
2013. október 06. 10:58
Jó, Harry elég b.uzis, és?! Akkor már a rajongókat kell szidni?
2013. október 06. 12:33
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Félre értitek a dolgot. Tök mind1, hogy beliber, directioner vagy a többi manapság divatos "kaszt"ba tartozol. A lényeg, hogy olyan elvakult a rajongás, hogy egyesek nem tudnak különbséget tenni az általuk imádott celeb szélsőséges tettei között. Már alapjáraton az is ijesztő, hogy emberek körül ekkora felhajtást csinálnak. Mert akár mit is csinálnak, csak emberek. Ti emelitek sztárrá őket, a ti pénzeteken gazdagodnak meg. Azért vagytok buták, mert nem néztek a dolgok mögé, csak a saját igazatokat próbáljátok másokra erőltetni. Tény, hogy kell némi tehetség, de napjainkban a managerek, producerek, meg az olyan media mogulok alakítanak ki mindent mint Simon Covell. Nagyot kaszálnak rajta és útjukra engedik őket. Ugyan ez a helyzet az itthoni Xfactorral is, meg h menjenek az sms-ek a kereskedelmi csatornákhoz. Nem azt mondom, vannak a rajongók között is normálisan gondolkodók, de mivel általánosítunk, te meg ő is azoknak vagytok beskatulyázva. Viszont fel vagytok háborodva, hogy mi az ha vki negatív véleményt mer írni. Hát ha az imádott sztárotoknak vannak rajongói meg utálói is, akkor a rajongó körnek miért ne lehetne?! Ő vállalta azt, mikor a színpadra állt, te meg akkor vállaltad, mikor kijelentetted, hogy direktioner vagy. Én elfogultabb vagyok a modellekkel szemben, de látom a divatipar képmutatását is.
2013. október 06. 14:47
|
|
Szappanbuborékúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 187973 offline
|
Annyira jóó ez a parfüm legalábbis a kinézete és a reklámját is imádtam zuzi h az illata is isteni de magyarországon még nem láttam
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.