Az én Példaképem!
Demi Lovato a Teen Vogue címlapján
2013. október 05. 08:52
|
|
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 offline
|
Ezért imádom Demi-t
a képek szuperek lettek *-*
2013. október 05. 08:55
|
|
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline
|
Nagyon jók lettek
)
2013. október 05. 08:57
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Jó képek lettek,szerintem is!
2013. október 05. 09:04
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Demi egy nagyon rendes lány és megérdemli a körülötte való elismeréseket és sikereket. Csodálatos példakép azoknak a lányoknak; akik próbálják elfogadni magukat!
Lehet kicsit mézes-mázos tud lenni és túl sok volt már az a Stay Strongos dolog is.. de függetlenül attól nagyon jó személyiség és jó ember. A képeken sokkal jobban "ragyog" mint valaha! Ez a szőke haj nagyon jó választás neki! De szinte minden hajszínben káprázik; látszik tényleg végre hogy elfogadta önmagát kívül-belül.
Biztos zavaró lehetett neki a csókos kérdés; én is zavarba lettem volna a helyében ha ilyet kérdeznének tőlem.
Miley pedig kitapasztalja hogy mi jó neki.. de már borzalmasan elveti a dolgoknak a súlyát. Valaki kéne aki megállítsa és elbeszélgessen vele alaposan; Demi erre alkalmas lenne! De egyértelmű mindenkinek kell szabadság; Demi baráti felfogása is nagyon rendes..
Lehet kicsit mézes-mázos tud lenni és túl sok volt már az a Stay Strongos dolog is.. de függetlenül attól nagyon jó személyiség és jó ember. A képeken sokkal jobban "ragyog" mint valaha! Ez a szőke haj nagyon jó választás neki! De szinte minden hajszínben káprázik; látszik tényleg végre hogy elfogadta önmagát kívül-belül.
Biztos zavaró lehetett neki a csókos kérdés; én is zavarba lettem volna a helyében ha ilyet kérdeznének tőlem.
Miley pedig kitapasztalja hogy mi jó neki.. de már borzalmasan elveti a dolgoknak a súlyát. Valaki kéne aki megállítsa és elbeszélgessen vele alaposan; Demi erre alkalmas lenne! De egyértelmű mindenkinek kell szabadság; Demi baráti felfogása is nagyon rendes..
1 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.
2013. október 05. 09:19
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Jaj de szép
És Mileyval kapcsolatban teljesen igaza van
2013. október 05. 09:22
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Gyönyörű *--* ♥
2013. október 05. 09:33
|
|
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline
|
Gyönyörű
2013. október 05. 09:34
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
A képeken gyönyörű, és elismerem, szép dolgokról áradozott az interjúban, amíg el nem jutottunk Mileyig. Szánalom, hogy mindig mindig csak róla kell hallani. Demi szerint Cyrus kisasszonyt nem érdekli, hogy az emebrek mit gondolnak róla, és ez így van rendjén.
Ezzel viszont vitatkoznék. Annak, aki gyerekek, ami még rosszabb, befolyásolható gyerekek millióinak pldaképe, annak nem kéne így viselkednie. Az a véleményem, hogy Miley olyan felelősséget vett a nyakába anno, hogy ettől nem igazén tud szabadulni. Gondoljunk bele, hogy kik a legnagyobb rajongói. A 6-15 éves lányok, fiúk. Többségben. És természetesen ezek a kisgyerekek is meg fogják nézni a képeket, ha nem is itt starityn, mert sajnálatos módon minden korosztálynak elérhető minden az interneten. A gyerekek, akiknek MIley az ideál, a tökéletes mintapélda, egy az egyben le fogják másolni és azt hinni, hogy ez a természetes és normális, csak mert ő is ezt teszi. Szerintem ez csaj marhára nem nőtt még fel, éli a lázadó korszakát, és senkire és semmire nincs tekintettel.
Ezzel viszont vitatkoznék. Annak, aki gyerekek, ami még rosszabb, befolyásolható gyerekek millióinak pldaképe, annak nem kéne így viselkednie. Az a véleményem, hogy Miley olyan felelősséget vett a nyakába anno, hogy ettől nem igazén tud szabadulni. Gondoljunk bele, hogy kik a legnagyobb rajongói. A 6-15 éves lányok, fiúk. Többségben. És természetesen ezek a kisgyerekek is meg fogják nézni a képeket, ha nem is itt starityn, mert sajnálatos módon minden korosztálynak elérhető minden az interneten. A gyerekek, akiknek MIley az ideál, a tökéletes mintapélda, egy az egyben le fogják másolni és azt hinni, hogy ez a természetes és normális, csak mert ő is ezt teszi. Szerintem ez csaj marhára nem nőtt még fel, éli a lázadó korszakát, és senkire és semmire nincs tekintettel.
2013. október 05. 09:40
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Nagyon jó képek!
^^
2013. október 05. 09:48
|
|
Meryemforever22visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 206495 offline
|
Jók lettek a képek!
2013. október 05. 09:54
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Gyönyörű a képeken. *---*
Úgy őszintén, én már teljesen idegbajt kapok attól, hogy mindenhol ott van Miley neve. Most tényleg muszáj mindenkit megkérdezni arról, hogy mit gondol róla?! Azoknak a hírességeknek a fele fogadom, hogy ki sem mondja az IGAZI véleményét, a másik fele meg tudomást sem vesz Mileyka erőlködéséről...
Demi és Miley közt is fényév távolság van. Már ebből az interjúból is látszik. Demi értelmesen, megfontoltan beszél, nem minden második szava a b*zdmeg és a hasonló kifejezések mint Mileynál. Demi a példája annak, hogy bizony érett viselkedéssel is ki lehet törni a Disney - imázsból.
Úgy őszintén, én már teljesen idegbajt kapok attól, hogy mindenhol ott van Miley neve. Most tényleg muszáj mindenkit megkérdezni arról, hogy mit gondol róla?! Azoknak a hírességeknek a fele fogadom, hogy ki sem mondja az IGAZI véleményét, a másik fele meg tudomást sem vesz Mileyka erőlködéséről...
Demi és Miley közt is fényév távolság van. Már ebből az interjúból is látszik. Demi értelmesen, megfontoltan beszél, nem minden második szava a b*zdmeg és a hasonló kifejezések mint Mileynál. Demi a példája annak, hogy bizony érett viselkedéssel is ki lehet törni a Disney - imázsból.
1 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.