Topless pózolt Nina Dobrev
2013. október 05. 15:02
Egy kicsit nagyon vékony. Egyébként nekem annyira nem szimpatikus Nina.
2013. október 05. 19:58
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Érdekes, az én kedvenceim sosem válnak meg a ruhadarabjaiktól egy-egy jótékonykodás vagy kampány kedvéért. Tény, nem látni semmit sem, de akkor miért nem pólóban és melltartóban tette meg mindezt? Ja, hogy akkor senkit sem érdekelne?
Nina nagyon szép nőci, de semmivel sem különb, mint májlika, aki szintén a meztelenkedéssel próbálta felhívni valamilyen betegségre a figyelmet. Szenzációhajhászás, ennyi. Azért nagyon fura, hogyha májlika meztelenkedik, akkor egy r*banc, de, ha Nina, akkor az már olyan tett, hogy szobrot kéne neki állítani. Nem azért, mindenki tudja, hogy utálom májluskát, de ez...
2013. október 06. 10:21
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.10.05. 19:58)
Érdekes, az én kedvenceim sosem válnak meg a ruhadarabjaiktól egy-egy jótékonykodás vagy kampány kedvéért. Tény, nem látni semmit sem, de akkor miért nem pólóban és melltartóban tette meg mindezt? Ja, hogy akkor senkit sem érdekelne?
Nina nagyon szép nőci, de semmivel sem különb, mint májlika, aki szintén a meztelenkedéssel próbálta felhívni valamilyen betegségre a figyelmet. Szenzációhajhászás, ennyi. Azért nagyon fura, hogyha májlika meztelenkedik, akkor egy r*banc, de, ha Nina, akkor az már olyan tett, hogy szobrot kéne neki állítani. Nem azért, mindenki tudja, hogy utálom májluskát, de ez... 
Először is leszögezem, hogy nem Mileyt védem, de Miley nem csak kampány szempontjából vetközik, hanem mert rekordot akar épp dönteni a klipjével vagy botránkoztatni akar, ég és föld. Ráadásul amíg Nina azért takar magából valamit, Miley elég sokat megmutatott már.
2013. október 06. 20:10
|
|
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline
|
Kulturáltan szeretnék megkérni mindenkit, hogy Miley és Ninát ne hasonlítsa össze, mert ők tényleg ég és föld.
Nina szerintem csak szimbolizálni akarta a "csupaszságot" és szerintem ez így rendben is van.
Nina szerintem csak szimbolizálni akarta a "csupaszságot" és szerintem ez így rendben is van.
2013. október 06. 20:47
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
A jó cél érdekében tette, azzal nincs baj
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: