Készül a következő Narnia-film
2013. október 03. 18:55
Remélem jó lesz és a leendő főszereplő színeszekkel sem nyúlnak majd mellé. Én kíváncsian várom.
Aztán majd egyszer, ha befejezik a hetedik résszel, esetleg eszükbe juthatna a kihagyott részekkel is valamit kezdeni...bár addigra már kiöregednek a színészek. (bár már most sem épp gyerekek)
2013. október 03. 19:04
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Úúú, de nagyon várom!
Könyvben nekem ez, és a Ló és kis gazdája voltak a kedvenceim, szerintem még a Végső ütközet sem volt olyan izgalmas, mint az Ezüst trón, vagyis könyvben a 6. rész. Remélem, nem rontják el.
Könyvben nekem ez, és a Ló és kis gazdája voltak a kedvenceim, szerintem még a Végső ütközet sem volt olyan izgalmas, mint az Ezüst trón, vagyis könyvben a 6. rész. Remélem, nem rontják el.
1 felhasználónak tetszik:
Reija
2013. október 03. 19:49
|
|
ParaGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.12. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 201871 offline
|
hú érdekes lesz. mondjuk nekem nagyon fog hiányozni Edmund és Lucy, tudtam, hogy a Hajnalvándorban tűnnek fel utoljára, de akkor is hiányozni fognak. Remélem jó film lesz. a könyvet még nem olvastam, de most majd elfogom.
2013. október 03. 19:53
|
|
MissDorothy007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.21. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 105808 offline
|
aaah a nap legjobb híre!!!!*o*
nem is tudom miota vártam erre.
nem is tudom miota vártam erre.
2013. október 03. 21:54
Nekem nagyon tetszett a 3
a 2 borzalmas, az 1 zseniális. Hiányozni fog a 4 király :/ de kíváncsian várom milyen lesz
2013. október 04. 01:07
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Szerintem egy film más szereplőkkel már nem ugyanaz a feeling.
Nekem bejött az első három film, de így a tesók nélkül azért nekem eléggé hiányos lesz. Már a harmadik is az volt kicsit. Így most meg csak a világ marad. :/
2013. október 04. 07:00
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
Még mindig nem értem, hogy miért kell tönkretenni a filmeket azzal, hogy lecserélik a régi szereplőket :/// Így már biztos vagyok benne, hogy nem az a Narnia lesz, amibe az 1. rész megnézése után beleszetettem, hanem valami erőltetett utánzat.... :/// Nekem már a legutóbbi se tetszett igazán, de ott legalább benne voltak a királyok.
2013. október 04. 07:07
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Idézet (boszikaa97 @ 2013.10.04. 07:00)
Még mindig nem értem, hogy miért kell tönkretenni a filmeket azzal, hogy lecserélik a régi szereplőket :/// Így már biztos vagyok benne, hogy nem az a Narnia lesz, amibe az 1. rész megnézése után beleszetettem, hanem valami erőltetett utánzat.. :/// Nekem már a legutóbbi se tetszett igazán, de ott legalább benne voltak a királyok.
Nem cserélik le a szereplőket, hanem a történet szerint Lucy, Edmund a két kisebb Pevensie tesó nem térhet vissza Narniába többé, Ahogy Susan, és Peter sem. Utóbbi kettő már a Hajnalvándor Útjában sem szerepelt sokat. Eustace-n lesz a hangsúly, mivel Ő még visszatérhet Aslan birodalmába. Az első két film (remake... bizony) Nekem tetszett. Jóformán gyerekkorom egyik legnagyobb filmes élménye a Harry Potterrel, és a Hair-rel együtt. A Voyage-t azonban már nem éreztem ennyire erősnek. Látványos volt a film, tény, de valami nagyon hiányzott.
Ennek ellenére kíváncsian várom a filmet.
1 felhasználónak tetszik:
Reija
2013. október 04. 14:51
|
HajnalRékaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 202941 offline
|
Én olvastam könyvben a Narniát,és nagyon örülök hogy lesz folytatás,mert Az Ezüsttrón,az egyik legjobb része a sorozatnak
2013. október 04. 15:52
|
|
nikolett1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.12. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 203615 offline
|
Kiváncsi leszek, milyen lesz!
2013. október 04. 17:07
ÁÁÁÁÁ már alig várom imádom az összes részét!
Nagy kár, hogy nem a régi uralkodókkal forgatnak de az jó, hogy Aslan benne lesz!:DDDD <3
Nagy kár, hogy nem a régi uralkodókkal forgatnak de az jó, hogy Aslan benne lesz!:DDDD <3
2013. október 09. 21:41
|
|
Pinkie Pieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.23. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 212350 offline
|
Megcsinálják
Azt hittem abbahagyták
2013. november 01. 10:09
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Kiváncsi vagyok
Imádom a Narnia Krónikáit <3
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.