A napokban jelentették be, hogy az eddig háromrészes Narnia krónikái újabb folytatást kap, Narnia krónikái: Az ezüsttrón címen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Készül a következő Narnia-film
2013. október 03. 16:31
|
|
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline
|
Az 1. rész imástam, de a 2. már sokkal kevésbé tetszett. De azért kíváncsian várom a 4. részt.
2013. október 03. 16:36
Az első és a második részt imádtam, viszont a harmadik rész tényleg szörnyű volt...Ez a negyedik rész is elég unalmasnak ígérkezik, de ha már az eddigieket megnéztem, ezt már muszáj lesz.^^
2013. október 03. 16:46
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Nagy rajongója vagyok a könyvnek, nem is tudnám megmondani hányszor olvastam el a hét történetet. Talán pont azért mert ennyire szeretem a könyvet, a filmek nem tudtak teljesen "elvarázsolni", ráadásul egymás után romlott a színvonal is.
Ettől függetlenül kiváncsi vagyok milyen lesz a vásznon a rögmókok birodalma, Harfang és persze Borongány, ő az egyik kedvenc karakterem.
Ettől függetlenül kiváncsi vagyok milyen lesz a vásznon a rögmókok birodalma, Harfang és persze Borongány, ő az egyik kedvenc karakterem.
2013. október 03. 16:58
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Az első kettő volt az igazi, a 3. rész nem nyűgözött le, de abban legalább még Edmund és Lucy szerepeltek...így hogy már egyikőjük sem fog, azt hiszem a 4.-re még annyira se leszek kíváncsi. Nem tudom, számomra Narnia nem is Narnia a Pevensie testvérek nélkül..
2013. október 03. 16:58
Már pár éve kiolvastam a könyvet, és a filmet is ezerszer láttam, szóval ha ugyan olyan jó lesz, mint az előzőek, ebben az esetben kíváncsian várom!
2013. október 03. 17:07
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Én is kíváncsi vagyok rá
2013. október 03. 17:08
|
|
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline
|
De jó az oroszláné legyen a legtöbb szerep:D
2013. október 03. 17:13
Hát... így hogy egyikőjük se szerepel, lehet nem nézem meg.
2013. október 03. 17:46
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
Az első két rész nagy kedvencem mai napig, abban még mind a négyen benne voltak, úgy volt az igazi. A harmadik rész már csak szenvedés volt, igaz, azt is láttam százszor, mert Narnia, hát az Narnia. De ez a negyedik rész... nem fűzök hozzá sok reményt, de ne legyen igazam, csalódjunk kellemesen.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

3 felhasználónak tetszik: