Nem kell úgy csinálni, mintha régen nem lettek volna ilyenek, lehet, hogy nem ennyire mindenhol, de mindig voltak, nincs értelme az x évvel ezelőtti időszakot valamiféle zenei Kánaánnak beállítani, mert ott is voltak művészek, meg csupán szórakoztatók, visszafogottabb, meg r.bancos imidzsek stb. Az tény, hogy most a mainstream zenei világ szinte csak abból áll (mármint a vetkőzésből), ez az ami régen nem volt ilyen szinten és emiatt még értem is a siránkozást, meg egyet is értek. Én sem hallgatok mostani mainstream előadókat, gyakorlatilag egyáltalán nem, mert nem tetszik, de nem fogok itt nekiállni felsőbbrendűsködni, hogy nekem igenis művészet kell!!!
De szerintem nem is az a fő probléma, hogy vetkőzés, mert nagyon sokan úgy csináltok, mintha az lenne a legnagyobb baj, és amiatt lenne sz.r amit csinálnak, engem inkább az zavar ebben az egészben, hogy a legtöbben baromira unalmasak és szimplán hallgathatatlan a zenéjük, mert mit érdekelne engem, hogy vetkőzik, vagy zöld haja van, vagy szarva, ha tetszik a zenéje és van benne valami plusz. Cherie Currie is r.bancos volt, ráadásul tinédzserként, dalt sem nagyon írt és a hangja is képzetlen volt, mégis mint előadó, az egyik legjobb akit valaha láttam
Na akkor a klipről is
Abban is igaza van hellorl-nek, hogy legalább Rihannából természetesen jön ez. Igen, erre most rá lehet ugrani, hogy aki természetesen r.banc, az mégrosszabb, de itt nem is a r.banckodás a lényeg, hanem az, hogy amit csinál, az ne hasson már úgy, hogy a hülye is látja, hogy mennyire erőlködik és mégis mennyire nem neki való az egész (Miley). Ez lehet épp a r.banc imidzs, a szűzlány imidzs, a rocksztár imidzs, bármi. Nem mintha mindegy lenne, de a mondanivalóm szempontjából mégis az. Akik pedig visszasírják a "régi Rihannát", a halálosan unalmas Pon de Replay-vel, meg a többivel, azok általában pont azok, akik csak a kislemezeket hallgatják meg mindegyik albumáról (amik gyakran a leggyengébbek
Ez most egy jó ellentmondásos hozzászólás lett, mert igazából értem is a pattogást, meg nem is. Rihanna sem a kedvencem. Csak pont ez az, hogy nem minden fekete-fehér.

1 felhasználónak tetszik: