Izgatottan várja turnéját Demi Lovato
2013. október 03. 15:54
Egy lepukkant, Isten háta mögötti kis porfészek, közösségi házának a kiselőadó termét, se lenne képes megtelíteni nézőkkel, azért hurcolja magával azt a összetákolt lánybandát.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. október 03. 15:58
Idézet (Karina197 @ 2013.10.03. 15:36)
nekem nagyon hiányoznak azok a turnék, amikor egy bandás vagy feliratos pólóban volt, fekete csőnadrágban és a gitárjával. vagy persze zongorával:D Deminél az a leghatásosabb, ha csak ő van, a hangszer és a gyönyörű hangja; viszont félreértés ne essék, nekem nem a régi Demi hiányzik, én nagyon jóban vagyok a mostani boldog Demivel:D
Az elmúlt hónapokban megint visszatért ehhez, hogy csak egy egyszerű, szakadt fekete csőnadrágot, bandás pólót, bőrdzsekit és bakancsot hord:D És néha az imádott kalapja
2013. október 03. 16:12
Norah: jaajj istenem, csak ezt ne... minden előadónak van előzenekara... ja és igen, igazad, még egy kis porfészket se lenne képes megtölteni, biztos véletlen volt teltház többek között márciusban egy 72.000 férőhelyes arénában
http://www.youtube.com/watch?v=I0c-Y8KTuKc
2013. október 03. 17:01
cher lyornd erőteljes hangja? i love yuo demi már várom heart.gif
2013. október 03. 17:15
|
|
gvilcsiLovatics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 1354 Csatolások: 36 Azonosító: 113068 offline
|
Norah egyébként több saját koncertje volt amin csak ő volt mint előadó és nagyon sokan voltak.Sokan vannak a Lovaticsik.És egyébként ezt már több helyen le írtam hogy ha nem szereted azt akiről szól a cikk ne is írj oda!!!
2013. október 03. 18:29
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nem csak ő várja,hanem én is!
2013. október 03. 19:55
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Viszont megint csak az államokban lesz... ide Európába mért nem jön?
észak meg délamerika nagyobb városaiba már volt nem is egyszer, a brazil rajongók azért sírnak mert ők még "csak" 1x vagy 2x látták élőbe, itt meg egyszer sem volt még. ez nem igazsáág
(
2013. október 03. 20:43
Idézet (misssha @ 2013.10.03. 19:55)
Viszont megint csak az államokban lesz... ide Európába mért nem jön?
észak meg délamerika nagyobb városaiba már volt nem is egyszer, a brazil rajongók azért sírnak mert ők még "csak" 1x vagy 2x látták élőbe, itt meg egyszer sem volt még. ez nem igazsáág
(
Úgy tudom, Demi módosíttatni fog a turnéhelyszíneken, hogy Európába is eljuthasson
2013. október 03. 20:52
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Igen, nagyon jó lenne, ha egyszer Európára is jönne. Szerintem ez a legimádnivalóbb kontinens a világon, és egyben a legszebb, biztos jól érezné magát itt is. Ne mindig csak az U.S.A-ban meg Dél-'muricában legyen.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.