Dalpremier: Christina Aguilera - We Remain
2013. október 02. 20:10
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Tetszik ez a dal, nagyon jó lett meg szép, de csak én nem értem, hogyan kapcsolódik ez a Futótűzhöz? Egyébként érdekes, de ha magát a trilógiát nézzük, akkor szerintem a Safe & Sound (TS+CW közös dala az első részhez) jobban illett volna a 3. részhez.
2013. október 02. 20:21
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Nagyon jó dal, szerelem volt első hallásra. A Your Body után valami sokkal igényesebb, és nagyobb jelentőségű dalt hozott össze végre. Nem bánnám ha ezen a vonalon maradna.
Ő hozzá egyáltalán nem illik a tuctuc. Ezzel a hanggal csodákat képes művelni.
1 felhasználónak tetszik:
TheDanush
2013. október 02. 20:35
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Tudtam,hogy jó lesz!
2013. október 02. 20:44
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Lindsay019 @ 2013.10.02. 20:10)
Tetszik ez a dal, nagyon jó lett meg szép, de csak én nem értem, hogyan kapcsolódik ez a Futótűzhöz? Egyébként érdekes, de ha magát a trilógiát nézzük, akkor szerintem a Safe & Sound (TS+CW közös dala az első részhez) jobban illett volna a 3. részhez. 
A szövegben van némi kapcsolat, és maga a cím, a "We Remain" is számomra a sorozat legfőbb tanulságát hordozza magában.
De igen, hangulatban én sem érzem annyira a kapcsot, a THG legfelemelőbb pillanataiban is meglehetősen depresszív, és valahogy egy ilyen könnyű dalocskával nehezen tudom azonosítani. Másik dolog viszont, hogy az első film betétdalainál nagyon rámentek arra az Appalache-beli népies hangzásvilágra, ami gyakorlatilag garantálta a sikert és az illeszkedést, most viszont jóval szabadabbra eresztették a meghívott előadókat, és ez persze nem feltétlenül rossz dolog.
A Safe & Sound különben bármelyik részhez tökéletes illik szerintem.
Ui: Félreértés ne essék, tetszik a dal meg egyebek, csak kicsit hiányzik az előző betétdalos album hangulata nekem, ennyi az egész.
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2013. október 02. 20:52
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Már hallottam, és nagyon tetszik, sőt imádom. Egész délután ezt dúdolgattam két matematika feladat között. Csodás a hangja, mint mindig. Igazából nem is tudok mit mondani, hisz egy csomóan elmonták már előttem, hogy milyen jó lett a dal.
2013. október 02. 20:53
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Nem szeretem Xtinát, de előítéletek nélkül kezdtem el hallgatni. Na jó, kis előítéletem mégis van, pontosabban azonnal össze akarom hasonlítani a THG albumával, ami szerintem baromi jól össze lett válogatva. Nem s tudom kifejezni, mennyire jól. Szóval az is tény, hogy nehéz lesz a Just a game, a Come away to the water, vagy a One Enginet überelni. De a Colplay dal már meggyőzött. Kíváncsian várom a többit.
A szöveg amúgy tetszik, de szerintem maga a dal hangulata nem illik a filmhez és a történethez. De ki tudja, lehet, hogy sokadik hallgatásra már tetszeni fog, mert ez most csak egy pillanatnyi vélemény.
2013. október 02. 21:15
Egyszerű és fülbemászó dal. Tetszik. Viszont nekem se fér össze túlzottan a film betétdalaként.
2013. október 02. 21:30
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Kövezzetek meg, de nekem nem tetszik. Örültem, mikor megtudtam, hogy Christina is írt egy betétdalt a filmhez, de hatalmasat csalódtam, mikor meghallgattam ezt. Még a Coldplaytől az Atlas elmegy, de szerintem ez már egyáltalán nem illik a film hangulatához. Mondjuk lehet csak elfogult vagyok, mert nekem is szörnyen tetszett a THG albuma, minden számot eltaláltak rajta, a Safe & Sound még ma is a kedvencem Taylor Swifttől és még a mai napig a hideg ráz tőle. Ezzel ellentétben Christina dala semmi érzelmet nem vált ki belőlem.
Én megmondom őszintén, titkon azt reméltem, hogy a The Civil Wars valamilyen szinten hozzájárul a Catching Fire albumához is, mert ők olyan egyedülálló és utánozhatatlan dalokat képesek írni, amik teljességgel beleillenek a film hangulatába. Bármelyik számukat el tudom képzelni a filmben, még akkor is, ha a szöveg nem mutat egyezést a történettel. Hát erről ennyit ugyebár.
Én megmondom őszintén, titkon azt reméltem, hogy a The Civil Wars valamilyen szinten hozzájárul a Catching Fire albumához is, mert ők olyan egyedülálló és utánozhatatlan dalokat képesek írni, amik teljességgel beleillenek a film hangulatába. Bármelyik számukat el tudom képzelni a filmben, még akkor is, ha a szöveg nem mutat egyezést a történettel. Hát erről ennyit ugyebár.
2013. október 02. 23:25
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Nem tudom, hogy ez a dal, hogy fog belepasszolni a filmbe, nem olyan a hangulata... De, lehet, hogy belefér. Nem! Kétség kívül nem! És nem azért, mert Xtina nem az én stílusom, Tayloe se az, a Safe and Sound viszont szerintem telibe talált! Na mindegy. A filmet nagyon várom
Egy bele nem illő szám nem fogja lehúzni.
2013. október 03. 11:42
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (MercuryFan @ 2013.10.02. 23:25)
Nem tudom, hogy ez a dal, hogy fog belepasszolni a filmbe, nem olyan a hangulata...
Sehogy. Ahogy az album többi dala sem. Lesz 2-3 dal majd közülük amit hallhatsz a stáblista alatt és annyi. A többit meg ellátják egy kis jelzővel, hogy Inspired by the Movie - azt annyi.
2013. október 03. 11:56
|
|
believe forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 204982 offline
|
nem illik majd bele a filmbe, de am a zene nem olyan rossz
2013. október 03. 12:03
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Idézet (Lady Suzy @ 2013.10.02. 21:30)
...a Safe & Sound még ma is a kedvencem Taylor Swifttől és még a mai napig a hideg ráz tőle. Ezzel ellentétben Christina dala semmi érzelmet nem vált ki belőlem.
Én megmondom őszintén, titkon azt reméltem, hogy a The Civil Wars valamilyen szinten hozzájárul a Catching Fire albumához is, mert ők olyan egyedülálló és utánozhatatlan dalokat képesek írni, amik teljességgel beleillenek a film hangulatába.
Én megmondom őszintén, titkon azt reméltem, hogy a The Civil Wars valamilyen szinten hozzájárul a Catching Fire albumához is, mert ők olyan egyedülálló és utánozhatatlan dalokat képesek írni, amik teljességgel beleillenek a film hangulatába.
A Safe and Soundot elvileg Taylor a The Civil Wars-szal készítette...
2013. október 03. 13:23
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
ez tetszik nekem
2013. október 03. 13:50
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Idézet (Pöttömke @ 2013.10.03. 12:03)
A Safe and Soundot elvileg Taylor a The Civil Wars-szal készítette...
Javítsatok ki ha nem jól tudom.
Jól tudod, a THG albumához két dalt készítettek, ugye Taylorral a Safe & Soundot és plusz a Kingdom Come-ot. Ezért írtam, hogy remélem hozzájárulnak a Catching Fire albumához is.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.