Klippremier: Britney Spears- Work Bitch
2013. október 02. 15:42
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Szerintem SZÖRNYŰ.Egyeltalán...szerintem alig énekel benne, végig mgy a tuc-tuc zene...szerintem ez nem lett valami jó Britney :/ dehát ez az én véleményem
2013. október 02. 15:42
|
|
Adykaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.19. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 162325 offline
|
.....EZ A VIDEÓKLIPP KRITKIÁN ALÚLI....AZÉRT BIRTNEYTŐL TÖBBET VÁRTAM VOLNA
SOK HELYEN MÉG A TÁTOGÁST SEM TALÁLTA EL....TÉNY ÉS VALÓ HOGY BAROMI JÓ FORMÁBAN VAN, DE A KLIPP AZ KATASZTRÓFA.
2013. október 02. 15:47
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Érdemes ezt 2:03-nál tovább nézni?
2013. október 02. 16:00
holembo!
Gaga legújabb klipjét még végig sem lehet nézni,mert annyira rémes benne az a nő. Én a helyedben nem ezt a videót mondanám unalmasnak,hanem azt. Meg azt a dalt,mert semmi értelme.
A klip fantasztikus,Brit megmutatja a többi rib..nak hogyan is kell ezt csinálni,nőies szexi,és gyönyörű. Egy tökéletes visszatérő klip,amely megmutatja hogy Brit tökéletes formában van. Mindegyik részt imádom,ez a videó jó úgy ahogy van.
Gaga legújabb klipjét még végig sem lehet nézni,mert annyira rémes benne az a nő. Én a helyedben nem ezt a videót mondanám unalmasnak,hanem azt. Meg azt a dalt,mert semmi értelme.
A klip fantasztikus,Brit megmutatja a többi rib..nak hogyan is kell ezt csinálni,nőies szexi,és gyönyörű. Egy tökéletes visszatérő klip,amely megmutatja hogy Brit tökéletes formában van. Mindegyik részt imádom,ez a videó jó úgy ahogy van.
2013. október 02. 16:03
A klippen látszik hogy Britney jó formában van, de a számmal még mindíg nem vagyok teljesen kibékülve.
2013. október 02. 16:07
|
|
happyhohaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.31. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 26439 offline
|
A klip nagyon klassz lett, viszont ki nem állhatom az ilyen semmitmondó számokat. Nem tudom, miért lett trendi ez a "bitch"-ezés például... Britney, nem tudnál valami színvonalasabbal előállni???
2013. október 02. 16:08
|
|
princess.rinuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.01. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 146426 offline
|
A dal és a klip is iszonyat jó. Rég láttam Britney-t ennyire jó állapotban. Remélem az új album is nagy durranás lesz.
2013. október 02. 16:08
Ööö..ez most annyira nem nyerte el a tetszésemet..
2013. október 02. 16:13
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Itt néhányan miért nem próbálják egy kicsit is használni az eszüket, nem pedig a dalról leírni a véleményüket? Ez egy klippremier. Már az első végignézés után tudtam, hogy brutálisan drága lehetett összehozni, nem is tévedtem.
6 és fél millió dollárba került, minden idők második legdrágább klipje. Mondjuk szerintem megérte, mert nagyon tetszik a videó. Britney nem mostanában volt ilyen gyönyörű és felszabadult, 1000x jobban néz ki, mint a Hold It Against Me-ben.
A mozgással is megvagyok elégedve, a hajdobálást még mindig nem tolerálom, de szerencsére nem csak az volt. Vakmerő videó, de még se annyira polgárpukkasztó, max az álszemérmeseknek. Azok a robbantgatások viszont nem annyira nyerték el a tetszésemet, de amúgy szuper klip lett (szerintem). Igaz igaz, tényleg unalmas, Britneynek is fekete háttérben kellett volna vonaglania, meg a fejét egy hattyúra kellett volna szerkeszteni, nyilván dobott volna a minőségén. Csak hát ő nem olyan művészlélek.
Na szóval fogalmazzunk úgy, hogy a szám sose lesz a kedvencem, de a klip sokat dob rajta.
2013. október 02. 16:15
Csak nevetni tudok azokon az elvakult fanokon, akik ilyen fene nagy büszkeségből, már csak azért sem írják le, hogy ez egy kalap sz*r lett...
Britney alakjába most tényleg nem lehet belekötni, de a többi... egyszerűen nem találok rá szavakat.
Ha egy kicsit is venné a fáradságot, és nem másra hagyná a munka nehezebb részét és megpróbálna valami éneklés félét kicsikarni magából, akkor talán nem kéne a klippjeiben úgy ráznia magát, mint egy kiélt r*banc...
Ez a munkája értékelhetetlen. Értem én, hogy most ez a divat meg minden, de kérdem én, az olyannak, aki ennél többre képes, miért kell beállni a sorba, csak hogy fölhívja magára a figyelmet??
Britney alakjába most tényleg nem lehet belekötni, de a többi... egyszerűen nem találok rá szavakat.
Ha egy kicsit is venné a fáradságot, és nem másra hagyná a munka nehezebb részét és megpróbálna valami éneklés félét kicsikarni magából, akkor talán nem kéne a klippjeiben úgy ráznia magát, mint egy kiélt r*banc...
Ez a munkája értékelhetetlen. Értem én, hogy most ez a divat meg minden, de kérdem én, az olyannak, aki ennél többre képes, miért kell beállni a sorba, csak hogy fölhívja magára a figyelmet??
2013. október 02. 16:23
|
|
FlyGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 329 Csatolások: 2 Azonosító: 127389 offline
|
Brintey szexi, de néhány táncos helyében a kantárt nem vettem volna a számba, mert megalázó. Amúgy szépaz opertőri munka meg a helyszínek, de semmi extra nincs benne, csak Britney riszálja magát. Én mondjuk sosem értettem, hogy miért van felkapa, mert sok énekhangja nincs. A dal meg tizenkettő egy tucat.
2013. október 02. 16:28
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Wáóó nagyon jó lett. Már alig vártam,hogy megjelenjen. Király lett!
Lovee
Lovee
2013. október 02. 16:32
|
|
xxNikixx*Nikita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.30. Hozzászólás: 3275 Csatolások: 7279 Azonosító: 33464 offline
|
Öszinte leszek! A szám nagyon tetszik, a klipp is tetszik, csak én többet vártam. Britney is azt hangoztatta, h milyen jó meg minden, de engem úgymond nem "ráz ki a hideg" tőle... picit csalódtam. Ja meg azért nem voltak benne olyan hű de nagy táncok... lehetett volna mondjuk hosszabb a klipp - egy kicsit több táncos résszel megtoldva vagy valami. Ennél még a Till the world ends is jobb, táncolás szempontjából...
Még egy valami, szerintem egy kicsit Christina Aguilera - Not myself tonight számára hajaz egy kicsit (ez csak az én véleményem, de nekem rögtön ez jutott eszembe néhány jelenetnél).
Még egy valami, szerintem egy kicsit Christina Aguilera - Not myself tonight számára hajaz egy kicsit (ez csak az én véleményem, de nekem rögtön ez jutott eszembe néhány jelenetnél).
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: