Kínos helyzetbe került Tóth Gabi
2013. október 03. 19:58
nem tudom vagy csak szar a gép vagy gabi hazudik mint a vízfolyás
2013. október 04. 14:18
|
|
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline
|
Hát ez ciki!!!
Mondjuk próbálj meg választani. Melyik műsor legyen??? Az, amelyikben felfedeztek vagy az, amelyikben zsűrizel??? Így is úgyis elég kínosan jön ki. Ezzel az x-faktoros válasszal lehet, hogy kissé megbántotta, azokat, akik felfedezték, hiszen úgy is gonolhatják most, hogy amit akkor ők csináltakl az úgy rossz volt. Másrészt, ha a megasztárt mondja, akkor szinte egész magyarország dühös lenne rá, hogy akkor miért vállalta el???Kettős helyzet, de ezzel még mindig jobban járt!!!
Sorry!!!
Mondjuk próbálj meg választani. Melyik műsor legyen??? Az, amelyikben felfedeztek vagy az, amelyikben zsűrizel??? Így is úgyis elég kínosan jön ki. Ezzel az x-faktoros válasszal lehet, hogy kissé megbántotta, azokat, akik felfedezték, hiszen úgy is gonolhatják most, hogy amit akkor ők csináltakl az úgy rossz volt. Másrészt, ha a megasztárt mondja, akkor szinte egész magyarország dühös lenne rá, hogy akkor miért vállalta el???Kettős helyzet, de ezzel még mindig jobban járt!!!
Sorry!!!
2013. október 05. 07:10
lol
akkor nem csak szerintem jobb a megasztár xd
2013. október 05. 13:17
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.10.01. 22:06)
Ehh, a poligráf, ha jól tudom a vitális paramétereket nézi (légzés, pulzus, vérnyomás, izzadás). Simán becsipoghat egy olyannál is, aki totálisan ideges és leverte a víz az adott krízishelyzettől. Nekem is az egekben van a pulzusom és a vérnyomásom például egy vizsgánál. Baromi könnyen átverhető, ellenkező esetben könnyen tud fals értéket mutatni. Szerintem meg ez megint olyan cirkuszt és kenyeret a népnek, hogy legyen min csámcsogni. Alapból egy megrendezett mocsok az ikszfaktor, így hát nem lepődnék meg azon, ha színjáték lett volna.
Ugyanerre gondoltam én is.
2013. október 05. 13:25
|
|
Evelin1Dღ Forever Young ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 1424 Csatolások: 7 Azonosító: 211179 offline
|
Szerintem nincs nagy különbség a két műsor ( X-Factor ,Megastar) között (Mondjuk én az X Factort jobban szeretem) csak annyi hogy az X Factornak nagyobb a nézettsége. Amúgy
2013. október 05. 16:16
Imádom Gabit!
Amúgy meg a Megasztár jobb műsör mint az x-factor.
2013. október 06. 07:54
|
|
Colorful Lifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 212304 offline
|
Juj, szegény. De azért IMÁDOM, mert mindig Olyan talpraesett.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: