Kínos helyzetbe került Tóth Gabi
2013. október 02. 17:23
mind a két műsorba vannak óriási tehetségek. nem lehet különbséget tenni!!!
2013. október 02. 17:26
|
|
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline
|
Hibás a szerkentyű, az x a legjobb
2013. október 02. 17:31
Ezek a hazugság vizsgálók egyébként sz*rok, mert ugye azt figyelik, h milyen gyorsan ver a szíved, és nem feltétlenül azért megy fel a vérnyomásod mert hazudsz, hanem mert izgulsz vagy bármilyen más érzelmi hatás ért. És az X-FAKTOR A JOBB. Ok, a Megasztárban is vannak tehetségek ( pl. most Talán Attilát nagyon szerettem ), de maga műsor jobb az X-Faktorban.
2013. október 02. 17:33
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
A Megasztár által lett híres, hiszen ott kezdte pályafutását, viszont most az X-Faktor mentora. Nem lehetett könnyű választ adni erre a kérdésre.
2013. október 02. 17:48
|
|
emcsikehh1DHATER |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 1 Azonosító: 158222 offline
|
Én is jobban csípem a megaszárt
És hát, a megasztár által lett híres.... Nyilván igazat mondd a gép.. Csak hát ugye, ő a mentor, mégsem mondhatja, h. megasztár...
2013. október 02. 18:13
Szerintem egyik sem jó.Arról szól mind a kettő,hogy a mentorok tehetségtelen embereket ajnároznak a semmiért,és megjegyzem,ha a valóban tehetséges emberek közül egy csoportot összeszednénk,és ők lennének a mentorok,azok a Megasztárban/X-Faktorban az 1. helyen végzetteknek is már a 10 elődöntőben vagy mi a bánatban azt mondanák,hogy köszönjük,elég volt.
2013. október 02. 18:20
|
|
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline
|
Szerintem Gabi nagyon jó mentor...Végig röhögi a műsort nem mind Kresztes Ildikó vagy srni kezd vagy savanyú pofát vág...
Egyébként mégsem mondhatja, hogy az a műsor amiben mentor szar...
Én is ki szeretnék probálni egy olyan gépet.Érdekes lehet...
Egyébként mégsem mondhatja, hogy az a műsor amiben mentor szar...
Én is ki szeretnék probálni egy olyan gépet.Érdekes lehet...
2013. október 02. 18:23
Nekem mindegy,én szeretem gabit a szombat esti lázban is amit leművelt ,nagyon jó humora van .jól beégett.
2013. október 02. 18:39
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
nekem is mindegy ez
2013. október 02. 18:43
Szerintem Gabi nagyon jó mentor. Szegény Gabi. Igaz a Megasztárban fedezték fel, de az X faktor a munkahelye ! És szerintem Gabit direkt szívatták... Sebestyén Balázsból simán kinézem... Emlékeztek a tahóra?? Na meg ugye ezek a gépek azt mérik, hogy milyen gyorsan ver a szíved, hülyeség... Tehát nem a gép volt akkor hibás, hanem Gabi izgulhatott a kérdés miatt.
2013. október 02. 18:50
|
|
Xblack-angelXúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.30. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 212732 offline
|
NA ÉS? A hazugság vizsgálóknak nehezebb igazat mondani mint hazudni ,mert az emberek izgulnak közben...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: