Starity

Anastacia is átesett a melleltávolító műtéten

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 02. 17:55 #41
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Fan-ily6889 @ 2013.10.02. 10:40)
Ennek nagyon örülne, ha olvasná, hogy te is felnézel rá! És akkor gondoljunk bele, hogy nála már 13 éves kora óta fennáll a Crohn - rettenetes! A szívritmuszavarnál mesélte, hogy ott is a műtét segítene igazán, de abba nem ment bele. Azt mondta, inkább a gyógyszerek, minthogy megint felvagdossák, és pont a melldaganatra hivatkozott, hogy épp elég volt akkor... Megértem. Te jó ég, komolyan, elképzelni is rossz, mennyi féle-fajta gyógyszert szedhet egy nap! Egyébként, ha komoly betegségről van szó, tényleg meg kell próbálni rágondolni, hogy ő min ment keresztül eddig, hátha erőt ad az embernek valamilyen szinten. És valóban elképesztő, mennyire életvidám, erős még ezek után is! Sokan már rég nem élnének. De ő... Valami fantasztikus! Őrülten csodálom, tisztelem és felnézek rá! És mekkora mák, hogy ekkora humorérzékkel áldották meg, hiszen enélkül jóval nehezebb lenne, én úgy hiszem. Nemcsak az élni akarásból, akaraterőből, de a h.lyeségből is csillagos 5-ös! biggrin.gif

Sajnos, ahogyan kivettem úgy az emberek szavából, sokan nagyon nem így állnak egy betegséghez hozzá. Találkoztam már tumorosokkal, szívritmuszavaros emberekkel, szívelégtelenségben szenvedőkkel, de olyanokkal is, akikből csövek lógtak ki szanaszét, mert különben meghaltak volna. Magyarországon, ha egy ember beteg lesz, és esetlegesen az a dolog krónikus (rák vagy kardiális megbetegedés általában) egyáltalán nem vidámak, nem jó kedvűek, sőt csak azt hajtogatják minden alkalommal, hogy nincs már nekik sok hátra, és, hogy milyen jó lenne elmenni már. Ilyenkor mindig összeszorul a szívem, s megpróbálok lelket önteni beléjük, hiszen, ha akarunk élni, akkor élünk is - lásd Anát. Nekem is van olyan ismerősöm, aki legyőzte tumort, de csak egyszer, ez a fantasztikus énekesnő meg már kétszer is átment a kezeléseken és a terápiákon. Úgy tudom, hogy a kemo az iszonyatos - állítólag nagyon fájdalmas, állandóan hánynak a betegek és hányinger gyötri őket, valamint a rengeteg kémia vegyület hatására kihullik a haj, a szempilla és a szemöldök is. Megérteni nem tudom, hogy valaki hogyan mondhatja azt mindezek után egy ilyen emberre, hogy csak szenzációhajhászás céljából döntött melleinek levágatásáról. Persze Ana esetében gondolom történni fog korrekciós műtét és a mirigyrendszer helyére implantátumot helyeznek be, ám azzal én is egyetértek, hogy valamilyen szinten a nőiességéből veszít. 13 éves kora óta küzd a Crohnnal, ezt nem is tudtam! Basszus, milyen jó lenne tudni a telefonszámát, felhívni és tanácsokat kérni, mert annyi kérdésem van, mint a fene. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, AmyVie
2013. október 02. 19:26 #42
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Idézet (Beyla @ 2013.10.02. 17:55)
Sajnos, ahogyan kivettem úgy az emberek  szavából, sokan nagyon nem így állnak egy betegséghez hozzá. Találkoztam már tumorosokkal, szívritmuszavaros emberekkel, szívelégtelenségben szenvedőkkel, de olyanokkal is, akikből csövek lógtak ki szanaszét, mert különben meghaltak volna. Magyarországon, ha egy ember beteg lesz, és esetlegesen az a dolog krónikus (rák vagy kardiális megbetegedés általában) egyáltalán nem vidámak, nem jó kedvűek, sőt csak azt hajtogatják minden alkalommal, hogy nincs már nekik sok hátra, és, hogy milyen jó lenne elmenni már. Ilyenkor mindig összeszorul a szívem, s megpróbálok lelket önteni beléjük, hiszen, ha akarunk élni, akkor élünk is - lásd Anát. Nekem is van olyan ismerősöm, aki legyőzte tumort, de csak egyszer, ez a fantasztikus énekesnő meg már kétszer is átment a kezeléseken és a terápiákon. Úgy tudom, hogy a kemo az iszonyatos - állítólag nagyon fájdalmas, állandóan hánynak a betegek és hányinger gyötri őket, valamint a rengeteg kémia vegyület hatására kihullik a haj, a szempilla és a szemöldök is. Megérteni nem tudom, hogy valaki hogyan mondhatja azt mindezek után egy ilyen emberre, hogy csak szenzációhajhászás céljából döntött melleinek levágatásáról. Persze Ana esetében gondolom történni fog korrekciós műtét és a mirigyrendszer helyére implantátumot helyeznek be, ám azzal én is egyetértek, hogy valamilyen szinten a nőiességéből veszít. 13 éves kora óta küzd a Crohnnal, ezt nem is tudtam! Basszus, milyen jó lenne tudni a telefonszámát, felhívni és tanácsokat kérni, mert annyi kérdésem van, mint a fene. laugh.gif

Valóban rengeteg a pesszimista ember. Hogy drága barátnőmet idézzem: "A gondolatnak teremtő ereje van!" Ebben kell hinni és bízni. Baromira sokat számít ám, hogy az ember hogy áll hozzá a dologhoz. Minden a fejekben dől el.
Fú, hát, igen, belegondolni is rossz, milyen mellékhatásai vannak a kemonak! A média sajnos tévhitben van ezzel kapcsolatban Anát illetően, ugyanis az első alkalommal sugárkezelést kapott, ami ugyebár nem egyenlő a kemoterápiával. Nagyon sokan összekeverik, pedig nem mindegy. A mostaniról viszont nem mesélt ennyire részletesen, szóval attól is a falra mászom, amikor írják, hogy most is, csak úgy, mint 2003-ban, rosszindulatú volt a daganat... Ilyet nem mondott, nem tudom, miért találgatnak. 10 éve valóban az volt, ám kezdeti stádiumú - és ez a nem mindegy. Hogy mikor kapják el. Akinek meg ilyen megfordul a fejében, hogy szenzációhajszolásból megy bele egy ilyen komoly eljárásba, az nem tudom, miért nem megy el melegebb éghajlatra, és inkább olvas Ana utána, ahelyett, hogy vadbaromsággal dobálózik. Tegnap legalább félóráig a plafonon voltam emiatt a megjegyzés miatt, de tojok most már az ilyen lököttekre (le is törölte magát), úgyhogy annyi... laugh.gif Egyébként biztos vagyok benne, hogy Ana örömmel ellátna bármilyen tanáccsal, és bátorítana, biztatna, mint oly sok embert, akik felkeresik és a tanácsát kérik. smileeee.gif Rendkívül kedves és édes másokkal, úgyhogy tényleg kár, hogy nincs meg a száma! biggrin.gif Neki aztán van tapasztalata, de még mennyi! Sokszor nekem is eszembe jut ám, hogy milyen jó lenne vele személyesen beszélgetni... Bárcsak ezerszer jobban menne az angol... Milyen jókat is lehetne vele beszélgetni! És tényleg bármiről. Ha engem összeengednének vele min. egy napig, tuti "kinyírna" amúgy a h.lyeségeivel - ez pedig a másik, amiért élvezet lehet a társasága! rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Anastacia Anastacia 1186.