Starity

Anastacia is átesett a melleltávolító műtéten

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 01. 19:24 #21
Vanessa Bloom
Vanessa Bloom
Yoncé

StátuszYoncé
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1318
Csatolások: 3477
Azonosító: 194184
Bátor lány örülök neki hogy meggyógyult!!
Példa értékű hogy felvállalja és ilyen őszintén tud róla beszélni.
1 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889
2013. október 01. 19:25 #22
süsükeee3
süsükeee3
új tag
Hozzászólás: 70
Csatolások: 0
Azonosító: 203521
gratula neki :') beer.gif
2013. október 01. 19:35 #23
- törölt felhasználó -    
Ő is? Szegényke! sad.gif Mielőbbi felépülést kívánok, és remélem, hamar vissza tud állni a munkába!

Aki azt írta, hogy csak azért tette, hogy róla beszéljenek, az nagy butaságot mondott. Anastacia az egyik legbátrabb nő a zeneiparban, többször is átesett már mellműtéten daganatos megbetegedés miatt. Egyébként egy olyan zenei ikon, mint ő, SOSEM merül feledésbe!
3 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, Beyla, MadHatter
2013. október 01. 19:41 #24
imolaaaa
imolaaaa
új tag

Státusz"But who is A?"
Hozzászólás: 88
Azonosító: 186283
szegény sad.gif remélem hamar felépül és nem lesz több gond smileeee.gif
2013. október 01. 19:42 #25
- törölt felhasználó -    
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.10.01. 18:42)
És egy hülye kérdés. Aki pl. hajlamos az infarktusra, az mit csináljon? Szedesse ki a szívét? Vagy mi? dry.gif 
Nekem meg ennyi erővel meg kéne nyúzatnom magam anyummal együtt, mert nagymamámnak rosszindulatú bőrrákja van. Erről ennyit.  dry.gif 
Ez megint csak azért van, hogy beszéljenek az amúgy mostanában nem divatos hírességekről. Magyarán szenzációhajhászás. Semmi más.

Neked mi a problémád? blink.gif Álljunk már meg ! Te szerinted Anastacianak ezzel az volt a célja, hogy középpontba kerüljön a szenny újságokba? Akkor már rá lehetett volna fogni Angelinára is, mert biztosan ő neki is hiányzott a rivaldafény. Gondolta majd a mell eltávolitó műtéttel micsoda port kavar, és hogy milyen kiveséző téma lesz.. Biztos csak "szenzációhajhászás" miatt megy ki az egész.. Ana már másodjára esik át ezen a súlyos betegségen. Szóval teljesen érthető számomra ha véget akar vetni az egész kinszenvedésnek, mert nem hiszem, hogy harmadjára és majd tizedjére is át akarja vészelni hányingerkeltő, szédülős rosszulléteket.. Szive joga, én támogatom a döntését, mert azért ilyet nem volt egyszerű meghozni. A hajlamosság, ami szerinted csekély százaléknyi esély, az nála már 2x bebizonyosodott ! Hoppá. Ananak pedig semmi szüksége arra, hogy folyton róla beszéljenek, mert igy is elég nagy névnek számit, hogy nem naponta látni a cimlapon. A felvágás nem az ő portája. Neki pedig gratulálok, hogy ilyen erős és kitartó volt, és hogy hatalmas lépcsőfokokat is képes volt átugrani. További gyógyulást neki ! meghajolo.gif
5 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, Glamster, Beyla, MadHatter, AmyVie
2013. október 01. 20:06 #26
DoryPD
DoryPD
új tag

Státuszvégre tavaszodik ^.^
Hozzászólás: 9
Azonosító: 170078
ehhez nagy erő kellett!! Egy csodálatos nő!!

facebook.com/anastacia.hungary
anastacia.gportal.hu
2013. október 01. 20:08 #27
Loraine
Loraine
új tag
Hozzászólás: 80
Azonosító: 211148
Minden tiszteleten az övé. meghajolo.gif Régóta küzd a betegséggel és mindent megtesz a gyógyulásért és hogy végre normális élete legyen.
2013. október 01. 20:10 #28
mind1neked
mind1neked
A Starity macskásnénije^^

StátuszI need weed and speed ;)) :)
Hozzászólás: 5547
Azonosító: 194508
Remélem minél hamarabb felépül!
2013. október 01. 20:20 #29
loveoceana
loveoceana

Státusz"Ami nem öl meg, az megerősít."
Hozzászólás: 867
Csatolások: 552
Azonosító: 195648
Charlotte Benning:
ez a legundorítóbb hozzászólás, amit eddig életemben olvastam. Bár nemismerem az énekesnőt, de ez akkor is gusztustalan. Te nem vágatnád le a melleidet, inkább viselnéd ennek a hátrányait?! Szertintem nagyon bátor dolog volt tőle, és nem arra ment, hogy felhívja magára a figyelmet. Ahogy látom, így is elég rajongója van, és akkor mi van Angeklina Jolie-val? Hihetetlen tehetségű színésznő, elég nagy a hírneve, ésszerinted akkor ő is ezért csinálta? És Sharon is? Szerintem te sem tennél másképpen. Én sem tennék mást. Inkább adja fel a karrierjét, és feküdjön a kórházba? Undorító, hogy emberek miket gondolnak másokról. És ehhez nagyon nagy bátorság kellett.
2013. október 01. 20:29 #30
- törölt felhasználó -    
A helyedben is szégyellem magam Charlotte Benning..
2013. október 01. 20:44 #31
- törölt felhasználó -    
Filmfan719 pontosan! ..kevés az értelem és a megértés..
2013. október 01. 20:53 #32
Bérces Dániel
Bérces Dániel
Seth Rollins

StátuszLegjobban...örökké
Hozzászólás: 3239
Csatolások: 120
Azonosító: 180109
Hát ő tudja!!!!!!!!!!
2013. október 01. 22:30 #33
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
És egy hülye kérdés. Aki pl. hajlamos az infarktusra, az mit csináljon? Szedesse ki a szívét? Vagy mi? dry.gif 
Nekem meg ennyi erővel meg kéne nyúzatnom magam anyummal együtt, mert nagymamámnak rosszindulatú bőrrákja van. Erről ennyit.  dry.gif 
Ez megint csak azért van, hogy beszéljenek az amúgy mostanában nem divatos hírességekről. Magyarán szenzációhajhászás. Semmi más.

Csíplek, mert sokszor vannak abszolút korrekt és jó meglátásaid, ám ezt én mondom neked, mint beteg ember, hogyha tudtam volna előre, hogy az leszek, akkor már megkezdtem volna a megelőzést. Sajnos nekem nincs annyi pénzem és soha nem is volt, hogy elmenjek egy genetikai térképet csináltatni, így kemény kettő-két és fél év alatt kialakult egy gyógyíthatatlan autoimmunbetegség nálam, az IBD (krónikusan fennálló vastagbélgyulladás), amire életem végéig gyógyszert kell szednem és gyermeket sem szülhetek akármikor. Persze, nem halálos úgy, mint Ana esetében, de én mondom neked, iszonyat az órát figyelgetni, hogy mikor melyik gyógyszeremet kell bevennem, mert rendszeresen szinte percre pontosan kell bevenni az adott gyógyszerek adott adagját. Korlátoz a minden napjaimban, habár a helyzet nagyon sokat javult, de nem mehetek be csak úgy randomba a Mekibe és ehetek csak úgy valamit. Komoly gyógyszeres terápián vagyok komoly diétával, amit, ha nem tartok be, akkor a helyzet rosszabbodik. Becsüld meg azt, hogy egészséges vagy, mert én speciel hihetetlenül az szeretnék lenni, de valószínűleg soha többet nem fog megadatni. Miért? Mert genetikailag hajlamos vagyok erre a betegségre, pedig a családomban sem édesanyám, sem édesapám részéről nem volt IBD-s megbetegedés, ám az orvosok mégis erre fogják rá. Ha visszatekerhetném az időt, akkor már öt évvel ezelőtt jártam volna gasztroeneterológushoz és megelőztem volna a kialakulását. Ez miért akkora baj? Az a helyzet, hogy nem tudod milyen a kórházak kísérleti nyulának lenni, ugyanis az én esetemben is kemény öt hónapig kísérleteztek rajtam, amíg hajlandóak voltak elvégezni a vastagbéltükrözést, amivel már az elején kimutatható lett volna az IBD! A szívinfarktusnak meg légyszi nézz utána komolyabban, ugyanis az meg bárkinél előfordulhat! Magyarán mondva eldugulnak a koszorúerek, amik a szív tápláló erei, így kevés oxigénhez jut és szívizomszövet elhalás jön létre. Mellesleg csak jelzem, hogyha a kardiológiára bemászol egy beutalóval, akkor rögvest csinálnak EKG-t (kötelező betegfelvételnél minden egyes klinikán!), valamint vért vesznek, ahol néznek egy teljes labort és T-Troponin szintet, amiből kiderül, hogy mennyire is súlyos az a szívizom elhalás. Egy hónapot húztam le belgyógyászati kardiológián a gyakorlatomat illetve, úgyhogy láttam már ezt meg azt, nem kitaláltam a dolgokat.
7 felhasználónak tetszik: MadHatter, Fan-ily6889, Sally Sparrow, Glamster, Reija, Pöttömke, AmyVie
2013. október 01. 23:09 #34
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079

Melyik lenne a jobb: megelőzni, vagy megvárni a bajt?
3 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, Beyla, Filmfan719
2013. október 01. 23:26 #35
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Idézet (Beyla @ 2013.10.01. 22:30)
Csíplek, mert sokszor vannak abszolút korrekt és jó meglátásaid, ám ezt én mondom neked, mint beteg ember, hogyha tudtam volna előre, hogy az leszek, akkor már megkezdtem volna a megelőzést. Sajnos nekem nincs annyi pénzem és soha nem is volt, hogy elmenjek egy genetikai térképet csináltatni, így kemény kettő-két és fél év alatt kialakult egy gyógyíthatatlan autoimmunbetegség nálam, az IBD (krónikusan fennálló vastagbélgyulladás), amire életem végéig gyógyszert kell szednem és gyermeket sem szülhetek akármikor. Persze, nem halálos úgy, mint Ana esetében, de én mondom neked, iszonyat az órát figyelgetni, hogy mikor melyik gyógyszeremet kell bevennem, mert rendszeresen szinte percre pontosan kell bevenni az adott gyógyszerek adott adagját. Korlátoz a minden napjaimban, habár a helyzet nagyon sokat javult, de nem mehetek be csak úgy randomba a Mekibe és ehetek csak úgy valamit. Komoly gyógyszeres terápián vagyok komoly diétával, amit, ha nem tartok be, akkor a helyzet rosszabbodik. Becsüld meg azt, hogy egészséges vagy, mert én speciel hihetetlenül az szeretnék lenni, de valószínűleg soha többet nem fog megadatni. Miért? Mert genetikailag hajlamos vagyok erre a betegségre, pedig a családomban sem édesanyám, sem édesapám részéről nem volt IBD-s megbetegedés, ám az orvosok mégis erre fogják rá. Ha visszatekerhetném az időt, akkor már öt évvel ezelőtt jártam volna gasztroeneterológushoz és megelőztem volna a kialakulását. Ez miért akkora baj? Az a helyzet, hogy nem tudod milyen a kórházak kísérleti nyulának lenni, ugyanis az én esetemben is kemény öt hónapig kísérleteztek rajtam, amíg hajlandóak voltak elvégezni a vastagbéltükrözést, amivel már az elején kimutatható lett volna az IBD! A szívinfarktusnak meg légyszi nézz utána komolyabban, ugyanis az meg bárkinél előfordulhat! Magyarán mondva eldugulnak a koszorúerek, amik a szív tápláló erei, így kevés oxigénhez jut és szívizomszövet elhalás jön létre. Mellesleg csak jelzem, hogyha a kardiológiára bemászol egy beutalóval, akkor rögvest csinálnak EKG-t (kötelező betegfelvételnél minden egyes klinikán!), valamint vért vesznek, ahol néznek egy teljes labort és T-Troponin szintet, amiből kiderül, hogy mennyire is súlyos az a szívizom elhalás. Egy hónapot húztam le belgyógyászati kardiológián a gyakorlatomat illetve, úgyhogy láttam már ezt meg azt, nem kitaláltam a dolgokat.

Ez nagyon nehéz lehet, sajnálom!
Egyébként Ana is mesélhetne hasonlót, ugyanis Crohn-betegségben (az emésztőrendszer gyulladásos betegsége - hátha valaki nem hallott még róla) szenved tinédzserkora óta, ami sajnos hasonló gyógyszeres kezelésekkel jár. Emellett néhány éve szívritmuszavart is diagnosztizáltak nála, úgyhogy jól kikapta szegénykém. Nem is tudom, hogy van-e olyan hete vagy hónapja, hogy ne járja a dokikat.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. október 02. 00:13 #36
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Fan-ily6889 @ 2013.10.01. 23:26)
Ez nagyon nehéz lehet, sajnálom!
Egyébként Ana is mesélhetne hasonlót, ugyanis Crohn-betegségben (az emésztőrendszer gyulladásos betegsége - hátha valaki nem hallott még róla) szenved tinédzserkora óta, ami sajnos hasonló gyógyszeres kezelésekkel jár. Emellett néhány éve szívritmuszavart is diagnosztizáltak nála, úgyhogy jól kikapta szegénykém. Nem is tudom, hogy van-e olyan hete vagy hónapja, hogy ne járja a dokikat.

Hát nem egy könnyű dolog, egyébként az IBD-be a Crohn-betegség és a fekélyes vastagbélgyulladás tartozik, csak én azért írtam IBD-t, mert nekem meghatározhatatlan - félig Crohn-beteg vagyok, félig fekélyes vastagbélgyulladásos, ugyanis mind a két autoimmunbetegség tüneteit produkálom. Anának meg még ez is van, szerencsétlen. Én hogy megszenvedek vele, mert néha valami iszonyat maga a betegség, pláne, ha valami olyat eszek, amit nem bírnak a beleim kiemészteni. Napokig görcsölve, hasmenéssel puffadtan döglődöm. Hát szegény tényleg jól kikapta a dolgot, ha még egy szívprobléma is felütötte a fejét. Augusztus óta áll fent nálam ez a krónikus betegség, és az első hetekben baromira le voltam törve - mondván, hogy miért pont én. Aztán eszembe jutott Ana, és ő az, akire felnézek, hisz legyőzte kétszer is a rákot és nem tört meg. Tökéletes példaképe lehetne a fiataloknak. Én speciel szeretnék ennyire erős és bátor lenni, mint amilyen ő maga. Habár mindig is csodáltam az akaraterejét és az élniakarását - iszonyat, hogy miken ment keresztül és még mindig talpon van.
2 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, AmyVie
2013. október 02. 07:58 #37
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114

Sokszor adok igazat neked, itt viszont abszolút nem tudok.
Vannak betegségek, amik megelőzhetők, vannak, amik egyelőre sajnos nem vagy nem nagyon. Ez itt a különbség.
Sajnos ez a beavatkozás korántsem olcsó, de aki megteheti, ráadásul ennyire magas kockázatfaktor mellett, akkor miért ne tenné meg? Szerintem ha az ilyen problémákkal küzdő átlagembereknek futná rá, mind megcsináltatná, ahelyett, hogy kétségek közt élne és rettegne, vagy a szó szerinti melleltávolítás maradna, ami szintén hatásos, de egy nő számára sokkal fájdalmasabb dolog, hiszen a nőiességén hatalmas csorbát szenved és sokkal nehezebb is feldolgoznia.
Anastacia egy végtelenül tehetséges énekesnő, aki valóban letett már annyit az asztalra, hogy elismerően tekintsen rá a zenei élet. Nem tartozik a megcsinált sztárocskák közé!
3 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, Beyla, AmyVie
2013. október 02. 08:40 #38
- törölt felhasználó -    
Megértem mindhármukat, mivel nem lehet túl kellemes ez az egész, de mégis jobb így, túlesni rajta, mivel akkor már a mellrák nem veszélyezteti!
2013. október 02. 10:40 #39
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Idézet (Beyla @ 2013.10.02. 00:13)
Hát nem egy könnyű dolog, egyébként az IBD-be a Crohn-betegség és a fekélyes vastagbélgyulladás tartozik, csak én azért írtam IBD-t, mert nekem meghatározhatatlan - félig Crohn-beteg vagyok, félig fekélyes vastagbélgyulladásos, ugyanis mind a két autoimmunbetegség tüneteit produkálom. Anának meg még ez is van, szerencsétlen. Én hogy megszenvedek vele, mert néha valami iszonyat maga a betegség, pláne, ha valami olyat eszek, amit nem bírnak a beleim kiemészteni. Napokig görcsölve, hasmenéssel puffadtan döglődöm. Hát szegény tényleg jól kikapta a dolgot, ha még egy szívprobléma is felütötte a fejét. Augusztus óta áll fent nálam ez a krónikus betegség, és az első hetekben baromira le voltam törve - mondván, hogy miért pont én. Aztán eszembe jutott Ana, és ő az, akire felnézek, hisz legyőzte kétszer is a rákot és nem tört meg. Tökéletes példaképe lehetne a fiataloknak. Én speciel szeretnék ennyire erős és bátor lenni, mint amilyen ő maga. Habár mindig is csodáltam az akaraterejét és az élniakarását - iszonyat, hogy miken ment keresztül és még mindig talpon van.

Ennek nagyon örülne, ha olvasná, hogy te is felnézel rá! És akkor gondoljunk bele, hogy nála már 13 éves kora óta fennáll a Crohn - rettenetes! A szívritmuszavarnál mesélte, hogy ott is a műtét segítene igazán, de abba nem ment bele. Azt mondta, inkább a gyógyszerek, minthogy megint felvagdossák, és pont a melldaganatra hivatkozott, hogy épp elég volt akkor... Megértem. Te jó ég, komolyan, elképzelni is rossz, mennyi féle-fajta gyógyszert szedhet egy nap! Egyébként, ha komoly betegségről van szó, tényleg meg kell próbálni rágondolni, hogy ő min ment keresztül eddig, hátha erőt ad az embernek valamilyen szinten. És valóban elképesztő, mennyire életvidám, erős még ezek után is! Sokan már rég nem élnének. De ő... Valami fantasztikus! Őrülten csodálom, tisztelem és felnézek rá! És mekkora mák, hogy ekkora humorérzékkel áldották meg, hiszen enélkül jóval nehezebb lenne, én úgy hiszem. Nemcsak az élni akarásból, akaraterőből, de a h.lyeségből is csillagos 5-ös! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. október 02. 15:09 #40
- törölt felhasználó -    
látom, nagy port kavart a cikk.
én részben támogatom ezt az eljárást. Anastacia már kétszer túljutott ezen, sikeresen felépült. Én a nagymamámat vesztettem el ilyen jellegű daganat miatt.
Nagyon hiányzik, és biztosra veszem, ha ez a lehetősége lett volna, akkor ő is alávetette volna magát. Itt nem az számít, hogy milyen barbár eljárás ez... sokkal nehezebb az operációkat, az egyéb bavatkozásokat végigcsinálni, nem beszélve a folytonos aggodalomról, mint a beteg, mint a család részéről. sad.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Anastacia Anastacia 1184.